Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suślik napisał(a):
Rozwaliła mnie Agazoom no dt nie mamy ale ds to się może znajdzie :) to się nazywa działanie :D Kruszyna jest śliczna i pewnie znajdzie się jakiś labomaniak, który zaoferuje jej DT zanim trafi do DS.

:D Tak! To dobre! :D Przydałoby się jednak najpierw DT, bo nie wiem czy Beata sama sobie poradzi z wyborem domku, a ja mam do niej daleko, więc musiałaby sama testować ludzi :( No i ta sunia co zęby młodej pokazuje i nie można ich zostawić samych na minutę :(

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
:D Tak! To dobre! :D Przydałoby się jednak najpierw DT, bo nie wiem czy Beata sama sobie poradzi z wyborem domku, a ja mam do niej daleko, więc musiałaby sama testować ludzi :( No i ta sunia co zęby młodej pokazuje i nie można ich zostawić samych na minutę :(

DS sprawdzi ktoś z labków pewnie. uwierz mi na słowo jak już do nich trafia pies, który szuka domu to oni przetrzepią każdy chętny potencjalny DS wybiorą najlepszy z najlepszych i jeszcze stwierdzą na koniec " my nic nie zrobiliśmy przecież"
Dzięki nim moje serduszko Bella ma dom najlepszy jaki tylko może być dla psa :) Ja im bym powierzyła każdego psa nawet moją ciamajdę :)

Posted

suślik napisał(a):
DS sprawdzi ktoś z labków pewnie. uwierz mi na słowo jak już do nich trafia pies, który szuka domu to oni przetrzepią każdy chętny potencjalny DS wybiorą najlepszy z najlepszych i jeszcze stwierdzą na koniec " my nic nie zrobiliśmy przecież"
Dzięki nim moje serduszko Bella ma dom najlepszy jaki tylko może być dla psa :) Ja im bym powierzyła każdego psa nawet moją ciamajdę :)

:D wierzę wierzę :)
Muszę na trochę odejść od kompa: mój tymczasowicz dzikusek i osobiste stwory też wymagają opieki :P

Posted

Nutusia napisał(a):
O matulu - jeśli Beata pisze, że ona już dużo większa nie urośnie, to będzie z niej labek super miniaturka :evil_lol:

nie no, jeśli młoda faktycznie ma 2-4 miesiące to jeszcze sporo powinna urosnąć :)

Posted

suślik napisał(a):
Sa już dwa zainteresowane domki :) Czekamy cierpliwie na dalsze informacje :)

jak to zainteresowane?? Poważnie? Tak szybko? Wiem, że dwa mają być zapytane, ale że zainteresowane?? Lecę zobaczyć co się na labkach dzieje :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
jak to zainteresowane?? Poważnie? Tak szybko? Wiem, że dwa mają być zapytane, ale że zainteresowane?? Lecę zobaczyć co się na labkach dzieje :)

Zobacz zobacz :) ja coś czuję, że się młoda szybko do nowego domu wprowadzi :)

Posted

Nie ma to jak być "w typie" :) Kciukasy zaciskam!!!!!
Moja Luna też w typie, ale takiej rasy, że trudno wymówić - australian cattle dog - muszę się chyba zapastować jak Pawlak kabana, żeby na labkę przerobić :)

Posted

AKCJA ODWOŁANA! Przed chwilą dzwoniła do mnie Beata. Dała sunieczkę Pani z sąsiedztwa, której piesek niedawno odszedł za TM.
Niestety nic więcej nie wiem.
Przepraszam za kłopoty i bardzo dziękuję za zainteresowanie oraz okazaną pomoc :)

Posted

Przekazuję z maila od Beaty :)

Dziewczyny, dzięki serdeczne za zaangażowanie w poszukiwanie domu dla suni. Udało mi się znaleźć dobry dom. Już ma swoje miejsce do spania, kubraczki, zabawki i pieszczoty. Pani, która ją przygarnęła niedawno straciła psa, konicznie chciałamieć następnego,żeby nie czuć się samotną. Pani mieszka bardzo blisko mnie, wielokrotnie spotykałam ją na spacerach jak miała poprzedniego psa i widziałam jak się nim zajmuje, tak więc bez obaw malutką zostawiłam u niej. Będę też miała kontrolę co się malutką dzieje. Jeszcze raz dzięki wielkie za zaangażowanie, przede wszystkim chodziło o zapewnienie maluszkowi bezpieczeństwa.

pozdrawiam

Beata

Posted

Powodzenia mini-labku! Pocieszaj panią po stracie poprzedniego psiaka. Mój typ - bez ogona nie ma życia - musi się coś na 4 łapach po domu plątać i dawać napęd do życia :) Bądźcie razem szczęśliwe!