Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam wam Pudi - moją sunię w typie Pudla mini, 4-letnią. Amatorsko bawimy się w agility, Pudi lubi tresurę i naukę nowych sztuczek. Uwielbia jeść, bawić się, spacerować. Jest to typ psa-śmietnika, co znajdzie to je, toteż potem zmagamy się z rewolucjami żołądkowymi :shake: Pudi boi się panicznie huku petard oraz grzmotu burzy.
A oto Pudi w całej okazałości:

W tytule jest "Pudi i trochę więcej", toteż przedstawiam wam króliczkę imieniem Karmen, roczną łobuzicę, która niczego się nie boi. :diabloti:

...a ponad 2 tygodnie temu odfrunęła za Tęczowy Most 6-letnia papużka falista Lusia :placz: Kochanie będę o tobie pamiętać...

Więcej fotek Pudi potem :loveu:

Posted

U siebie w ogrodzie. Totalna prowizorka - nie mam jeszcze przeszkód jako takich profesjonalnych (lub chociaż takich, które by udawały profesjonalne ;) ) więc używamy czegoś w stylu: dwa krzesła + kij ;) Ale przecież ważna jest zabawa, a pies to nie esteta - nie ocenia agility po wyglądzie przeszkód tylko po tym jak się bawił :)

Aaa, podeślij link do wątku twojej psiarni.

Posted

Hej hej hej! Fajnie że wpadłaś do nas! Wieczorem wrzucimy więcej fotek. Co tam u Pepcia bo ostatnio na forum SPK nie wchodzę tylko na dogomani koczuję hihi.

Posted

Iniek napisał(a):
Hej hej hej! Fajnie że wpadłaś do nas! Wieczorem wrzucimy więcej fotek. Co tam u Pepcia bo ostatnio na forum SPK nie wchodzę tylko na dogomani koczuję hihi.

A to zapraszam wiecej do nas tu na watek. Peppar musial wrocic do zagrody, przegryzl nam za duzo kabli :(

Posted

Karmen niby nie gryzie kabli, ale w życiu nie odważyłabym się na to, żeby sobie żyła bezklatkowo, chociażby ze względu na Pudi (królica ją gryzie :shake: )

A tak na dzień dobry optymistyczna fotka:

Nawet nie wiecie jaka dumna byłam ze upamiętniłam ten moment na fotce, bo Pudiśka trochę się wody boi :lol:

Posted

Cheritka napisał(a):
To gdzie Ty mieszkasz, że masz taką wodę do kąpania :D

Och tak, miło jest mieszkać 1h drogi nad Śniardwy. Nie mam serce zostawiać Pudi w domu nawet jak jadę na 1 dzień na mazury - ona tak kocha podróżować, sama pcha się do samochodu.

Deer, mi się przy tej fotce przypomniało jak Karmen się wtulała w psa - jutro wstawię fotkę. Obawiam się że te czasy minęły bezpowrotnie... ;)

Obama, mam więcej fotek Pudi nad jeziorkiem, jakby ci się kiedyś zebrało na wspomnienia to pisz :>

Posted

Iniek napisał(a):
Karmen od czasu cieczki Pudi reaguje na nią zębami. Nie da się tego zlikwidować.

Aha no to szkoda :( bo tez krolis duzo chyba nie pobiega? bo najpierw psa trzeba zamknac :(