Iniek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Przedstawiam wam Pudi - moją sunię w typie Pudla mini, 4-letnią. Amatorsko bawimy się w agility, Pudi lubi tresurę i naukę nowych sztuczek. Uwielbia jeść, bawić się, spacerować. Jest to typ psa-śmietnika, co znajdzie to je, toteż potem zmagamy się z rewolucjami żołądkowymi :shake: Pudi boi się panicznie huku petard oraz grzmotu burzy. A oto Pudi w całej okazałości: W tytule jest "Pudi i trochę więcej", toteż przedstawiam wam króliczkę imieniem Karmen, roczną łobuzicę, która niczego się nie boi. :diabloti: ...a ponad 2 tygodnie temu odfrunęła za Tęczowy Most 6-letnia papużka falista Lusia :placz: Kochanie będę o tobie pamiętać... Więcej fotek Pudi potem :loveu: Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Śliczna Pudi! ;) A gdzie ćwiczycie agility? :cool3: Quote
Iniek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 U siebie w ogrodzie. Totalna prowizorka - nie mam jeszcze przeszkód jako takich profesjonalnych (lub chociaż takich, które by udawały profesjonalne ;) ) więc używamy czegoś w stylu: dwa krzesła + kij ;) Ale przecież ważna jest zabawa, a pies to nie esteta - nie ocenia agility po wyglądzie przeszkód tylko po tym jak się bawił :) Aaa, podeślij link do wątku twojej psiarni. Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja też myślę nad jakiś torkiem amatorskim u mnie na działce, ale co z tego wyjdzie, to się zobaczy. Daj więcej zdjęć Pudi ;) Link do nas: http://www.dogomania.pl/threads/102815-Jesienno-zimowy-%C5%9Bwiat-Je%C5%82opkowy Quote
Iniek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Hej hej hej! Fajnie że wpadłaś do nas! Wieczorem wrzucimy więcej fotek. Co tam u Pepcia bo ostatnio na forum SPK nie wchodzę tylko na dogomani koczuję hihi. Quote
taxelina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Iniek napisał(a):Hej hej hej! Fajnie że wpadłaś do nas! Wieczorem wrzucimy więcej fotek. Co tam u Pepcia bo ostatnio na forum SPK nie wchodzę tylko na dogomani koczuję hihi. A to zapraszam wiecej do nas tu na watek. Peppar musial wrocic do zagrody, przegryzl nam za duzo kabli :( Quote
Iniek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Karmen niby nie gryzie kabli, ale w życiu nie odważyłabym się na to, żeby sobie żyła bezklatkowo, chociażby ze względu na Pudi (królica ją gryzie :shake: ) A tak na dzień dobry optymistyczna fotka: Nawet nie wiecie jaka dumna byłam ze upamiętniłam ten moment na fotce, bo Pudiśka trochę się wody boi :lol: Quote
Cheritka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nawet nie wiecie jaka dumna byłam ze upamiętniłam ten moment na fotce, bo Pudiśka trochę się wody boi To gdzie Ty mieszkasz, że masz taką wodę do kąpania :D Quote
taxelina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Iniek']Karmen niby nie gryzie kabli, ale w życiu nie odważyłabym się na to, żeby sobie żyła bezklatkowo, chociażby ze względu na Pudi (królica ją gryzie :shake: ) No to u nas sherry pies na kroliki kocha Peppara :loveu: To zdjecie pewnie znasz? https://lh3.googleusercontent.com/-HnKZx30lWCE/TTH1-C4B_iI/AAAAAAAABFc/DvW1KsQtsWg/275.jpg Quote
Obama Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale zatęskniłam za rodzinnymi stronami gdzie do jezior miałam 10 min Quote
Iniek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Cheritka napisał(a):To gdzie Ty mieszkasz, że masz taką wodę do kąpania :D Och tak, miło jest mieszkać 1h drogi nad Śniardwy. Nie mam serce zostawiać Pudi w domu nawet jak jadę na 1 dzień na mazury - ona tak kocha podróżować, sama pcha się do samochodu. Deer, mi się przy tej fotce przypomniało jak Karmen się wtulała w psa - jutro wstawię fotkę. Obawiam się że te czasy minęły bezpowrotnie... ;) Obama, mam więcej fotek Pudi nad jeziorkiem, jakby ci się kiedyś zebrało na wspomnienia to pisz :> Quote
Iniek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Proszę bardzo, słaba jakość ale robiona telefonem :oops: ahh... minęło bezpowrotnie: Quote
Iniek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Karmen od czasu cieczki Pudi reaguje na nią zębami. Nie da się tego zlikwidować. Quote
taxelina Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Iniek napisał(a):Karmen od czasu cieczki Pudi reaguje na nią zębami. Nie da się tego zlikwidować. Aha no to szkoda :( bo tez krolis duzo chyba nie pobiega? bo najpierw psa trzeba zamknac :( Quote
Recommended Posts