Molowe Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 faktycznie że mało podobny może trochę z pyska :lol: Quote
Joann Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Ciepło, słonecznie to i nowe zdjęcia;] Vito i jego znajomi;] Cześć 1 Quote
Soko Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/Vera%20Vito%20pazdziernik%202011/10.jpg Buahahahahahahahah :D perfekcyjnie uchwycony moment, prawie spadłam ze śmiechu :D genialne! Kocham Vitka ;) Quote
Ty$ka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Widać, że lubi skakać :). Jestem jego fanką :D http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/Vera%20Vito%20pazdziernik%202011/10.jpg ---> MEGA :P I jakich ma fajnych kumpli (co to za hasiorek ;P?) :) Quote
Joann Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 to zdjęcie tez mi się zaj... podoba;D Hasior to Ajron pies mojego kolegi pół roku temu wzięty ze schronu, młody psiak ok 2 lata ma;] a drugi to mega wielki golden- Frodo;] Quote
Ty$ka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ajron fajny jest ;). Golden także :). Zazdroszczę Viciakowi tylu kumpli ;]. Tak z innej beczki - masz fajny avatar :eviltong: (podoba mi się od dawna, ale tak zapominam napisać ;P) Quote
Molowe Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 przeglądając wasza galerie i oglądając nowe zdjęcia przekonuje się że dla Vitka nie ma rzeczy niemożliwych :evil_lol: http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/Vera%20Vito%20pazdziernik%202011/9.jpg http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/Vera%20Vito%20pazdziernik%202011/VVVVVVVV.jpg Quote
Joann Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 On nie ma barier, mój mały kamikadze . 100% adhd;] edit: Quote
yamayka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ZA-RĄ-BIS-TY PIES!!!!!!! Piekny miał kontakt w chodzeniu przy nodze już jako maluszek, zakręcony na zabawki jak szlag, energiczny, zwinny, szybki! Miodzio do psich sportów! :loveu: :evil_lol: Chodźcie do nas na obedience, agility i obronę! ;) Quote
Soko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dokładnie, mamy nowego mistrza.. wszystkich dyscyplin ;d Quote
Joann Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='yamayka']ZA-RĄ-BIS-TY PIES!!!!!!! Piekny miał kontakt w chodzeniu przy nodze już jako maluszek, zakręcony na zabawki jak szlag, energiczny, zwinny, szybki! Miodzio do psich sportów! :loveu: :evil_lol: Chodźcie do nas na obedience, agility i obronę! ;)[/QUOTE] Po obejrzeniu tego filmiku z twojej galerii koniecznie musimy sie umówić na trening;] Chętnie wzięłabym go na obedience agility czy obronę ale finansowo nie da rady na wszystko bo i moją astke muszę też kształcić. ;] [quote name='Soko']Dokładnie, mamy nowego mistrza.. wszystkich dyscyplin ;d[/QUOTE] Oj bez przesady;p Quote
Joann Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Dawno nic nie wrzucałam HAHAHAHAHA Uwielbiam robic zdjęcia;p kilka nowych fotek z przyjaciółmi;] I nowy kolega buldożek ;] Quote
Soko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jak ja bym chciała mieć takiego Vitka - sztuczki by robił z kucykiem ;) Quote
yoshiyuki Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 On jest niesamowity! Jak ja lubię takie skoczne pieski :D Toudi mało co się od ziemi odrywa, chyba że dla kijka , a dla takich akrobacji to nie ma mowy :D Quote
Joann Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='unikatowydiament']Vito:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :D [quote name='Soko']Jak ja bym chciała mieć takiego Vitka - sztuczki by robił z kucykiem ;)[/QUOTE] hehe to w czym problem? eheh adoptuje takiego Witka;p [quote name='yoshiyuki']On jest niesamowity! Jak ja lubię takie skoczne pieski :D Toudi mało co się od ziemi odrywa, chyba że dla kijka , a dla takich akrobacji to nie ma mowy :D[/QUOTE] Dziękuję;] Ja tez lubie takie psy na szczęście mam takie dwa;] Z większymi psami ludzie robią akrobacje, więc do dzieła!;] Wczoraj nakręciłam krótki film jak Witek sie uczy skakać po nas;] Niestety najlepsze wykonania nie zostały nagrane [video=youtube;KjMUfswFy_w]http://www.youtube.com/watch?v=KjMUfswFy_w[/video] Quote
Ty$ka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Suuuper, jestem pod wrażeniem :D Vitek jest NAJLEPSZY! Wymiata pod każdym względem :loveu: Quote
Soko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Cudownie macie! Miałam coś napisać, ale chyba wykrztusiłabym z siebie tylko tyle co Ty$ka :D Quote
agaga21 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 oj, co za niesprawiedliwość! dlaczego verki nie ma w tytule??? te 2 zdjęcia są genialne! pozdrawiamy :) Quote
rashelek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Odebrało mi mowe po obejrzeniu filmiku. Idę dochodzić do siebie dalej... Quote
Joann Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='rashelek']Odebrało mi mowe po obejrzeniu filmiku. Idę dochodzić do siebie dalej...[/QUOTE] E tam nic nadzwyczajnego tam nie było;p To dopiero początki, zobaczysz co będzie sie działo niedługo jak trochę potrenujemy;p hehe Quote
rashelek Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Joann']E tam nic nadzwyczajnego tam nie było;p To dopiero początki, zobaczysz co będzie sie działo niedługo jak trochę potrenujemy;p hehe[/QUOTE] czy ty mi grozisz?! jak Vito będzie wyżej skakał, to ja zejde na zawał Quote
Recommended Posts