Jump to content
Dogomania

Don Vito "Black Pudding Bear Terrier" & Vera;]

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='rashelek']Ale z niego jest zaczepliwy potwór :D Dobrze, że Verka ma do niego tyle cierpliwości, aż ją podziwiam.
Vito to wredna pirania;p a Vera jest zajebiaszcza z tą swoją cierpliwością;]
[quote name='Ty$ka']Biedna Vera - Vitek się nad nią znęca :lol:
nooo;]
[quote name='Kaaasia']Jakie zaloty :loveu:
tańce godowe były wcześniej;]
[quote name='stokrotka.af']boszeeeeeeeeeeee Verka ma anielską cierpliwość do Vitka :evil_lol:
no mój TZ by się przekręcił jakby Rufol na łóżku tak buszował :diabloti:
oj ma ma;] U Nas psy śpią razem z nami;p ale Vito w większości przypadków śpi pod łóżkiem a Vera raz na łóżku raz w klatce;]

ponad 2 metry;]

Posted

Talia napisał(a):
Wiewiórki, nie psy :loveu:

si;]
stokrotka.af napisał(a):
Twoje psy chodzą po drzewach!!!!!!!!!!!!! szok;)

ee tam to normalne;p
harpoonka napisał(a):
A teraz się przyznaj. To nie są psy!!! Psy nie chodzą po drzewach :D
Uwielbiam Twoje zdjęcia, wypożyczasz swojego fotografa? ;)

niektóre psy chodza po drzewach;p Fotografem jestem ja i jak chcesz możesz mnie wyporzyczyć ;p
Patik napisał(a):
ooo matko wiewiórki, ty może Cie wrobili i Vito jest pół wiwiórką i pół kangurem, Vera tak samo zresztą. Kocham ich po prostu:loveu:

Vera od dziecka przejawiały wiewiórcze zapędy a Vito ja kopiuje;p
Fantowa napisał(a):
Wooooooow! :crazyeye:

3 lata temu też tak mówiła, teraz mnie taki widok nie dziwi;] mając psa typu bull to normalne;]
Ty$ka napisał(a):
Wow, aż szczękę z wrażenia musiałam zbierać :lol:

Jesteś pewna, że to psy? ;] A może gdzieś w przodkach mają wiewióry? :D

psy psy ale takie jakieś wiewiórcze hahahaha

Niestety Vito chory ;/ od przeziębienia z którym myśleliśmy że sobie poradzimy tak jak u Very, Vitek dziś wstał rano i miał niedowład tylnych nóg (nie mógł chodzić, przewracał sie) , byłam przerażona, jak sie okazało to było następstwo stanu zapalnego (wyniki krwi to pokazały) i osłabienia organizmu, po kroplówce i wielu zastrzykach Vito może już chodzić (jutro kolejna seria) , nie bardzo daje rade usiąść a jak juz usiądzie to nie może wstać ale to i tak postęp. Oczka mu sie już rozweseliły, zaczął szczekać i widać ze chce biegać i skakać ale nie daje rady. To jest nauczka by małego kaszelka nie bagatelizować ! oby jutro było już lepiej...

Kilka fotek Verki ( bo Vito kuruje sie w domu) z nowego nabytku;]

Posted

Uf Uf uf , po 3 dniach antybiotyków i zastrzykach przeciwzapalnych Vito biega! kaszle jeszcze trochę ( przez 3 dni jeszcze ma dostawać antybiotyk w tabletkach) Ale ja sie najadłam strachu! Najbardziej prawdopodobna opcja co do tego niedowładu nóg a raczej jednej nogi - osłabienie organizmu stanem zapalnym gardła i skurcze nogi przez to osłabienie, mozliwe że przez to nie dał rady siadać i kłaść sie i sie troche przewracał bo bał sie że znów będzie boleć (?) robiąc przez pare dni te czynności nie piszczał nie jęczał... , vet go całego przebadał pomacał i nic go nie bolało. Dobrze że to mamy juz za sobą;] Dziś po raz pierwszy od soboty Vito wyszedł na 20 min na spacer i troche pobiegał, ale mu sie mordka cieszyła, zobaczcie sami :

Posted

Dobrze, że jest już lepiej :)

A Vito szczęśliwy, że w końcu pańcia dała mu się wyszaleć. Uroczy jak zawsze :loveu:

Fajną mozaikę masz w podpisie ;)

Posted

Dobrze, że już lepiej i Vito dochodzi do siebie! Niby zwykły kaszel a ile może szkód narobić... Nie dziwię wam się, że nie panikowaliście bo kto by się spodziewał. Najważniejsze, że potem w porę zareagowaliście i już jest wszystko w porządku :D