Jean Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ale ogon :D Co dopadło Vitusia, że chory? Biedulek, zdrówka! My też coś upadamy na zdrowiu.. w sobote znów weterynarz :( Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 zdrówka dla Vitusia :multi: a swoja drogą ten psiak ma niespożytą energię :evil_lol: Quote
Patik Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Świetne zdjęcia. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Vitusia:) Quote
Guest Delicja Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Rzeczywiście kolorki te same :) Charakterki zresztą też podobne hi hi :) Mój też skakacz :) Quote
Joann Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='stokrotka.af']zdrówka dla Vitusia :multi: a swoja drogą ten psiak ma niespożytą energię :evil_lol: Jemu energia nigdy sie nie kończy;] [quote name='unikatowydiament']zdrowia dla Vitusia:) dzięki [quote name='Patik']Świetne zdjęcia. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Vitusia:) dziękujemy [quote name='Delicja']Rzeczywiście kolorki te same :) Charakterki zresztą też podobne hi hi :) Mój też skakacz :) oo też lata;] [quote name='agaga21']ale zimowe szaleństwo! :) Niestety coraz mniej śniegu;/ Vito juz zdrowy, biedny siedział niecały tydzień w domu i tylko krótkie spacerki, przestał kichać więc dzis ubrałam go i wreszcie mógł pobiegać, ;] Quote
Oscar Patric Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 a to najważniejsze że Vituś czuje się lepiej:) Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy się :loveu: Wituś jaki piękny, Wera także ! :) widzę że się wybiegały i wygrzały ;] A jak zdrówko? Co tam u was? :) Quote
Kirinna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/luty%202012%20VERA%20VITO/P2210188W.jpg czyż by pchała opone?:) Quote
stokrotka.af Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 jaki sexy kubraczek ma Vitosław :) Quote
Patik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kubraczek cudowny:loveu::loveu: ale dobrze ,że mu już lepiej zresztą widać po zdjęciach ,ze mordka uśmiechnięta ;) Quote
Jean Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Vitulek ma śliczny sweterek :) cieszę się, że już zdrowy, u nas tez już zdrówko okay :) Czemu nas juz nie odwiedzacie? :( Quote
Joann Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Jean']Vitulek ma śliczny sweterek :) cieszę się, że już zdrowy, u nas tez już zdrówko okay :) Czemu nas juz nie odwiedzacie? :([/QUOTE] jak to nie odwiedzamy? ostatnio "esej" napisałam u Was w temacie ehehehe Quote
Guest Dreaming Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witamy się po raz pierwszy :) Cudne psiaki :lovu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :) Quote
rasowa2410 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Wiem że powtarzam jak inni ale no muszę! Vituluś ma PRZEŚLICZNY sweterek. No uroczo w nim wygląda! A z Verki to nizła Baba jest ;) Pewnie zazdrości kumplowi kubraczka ;) Quote
Joann Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='unikatowydiament']a to najważniejsze że Vituś czuje się lepiej:) oj tak! [quote name='Falkaa']Witamy się :loveu: Wituś jaki piękny, Wera także ! :) widzę że się wybiegały i wygrzały ;] A jak zdrówko? Co tam u was? :) No ze zdrówkiem juz dobrze przez chwile u naszej trójki było marnie ale juz okey;] [quote name='Kirinna']http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/luty%202012%20VERA%20VITO/P2210188W.jpg czyż by pchała opone?:) możliwe;p [quote name='stokrotka.af']jaki sexy kubraczek ma Vitosław :) no proste!;] [quote name='Patik']Kubraczek cudowny:loveu::loveu: ale dobrze ,że mu już lepiej zresztą widać po zdjęciach ,ze mordka uśmiechnięta ;) on nawet jak był chory to biegał po domu i sie cieszył, w ogóle nie było po nim widac choroby hehe terminator [quote name='Jean']Vitulek ma śliczny sweterek :) cieszę się, że już zdrowy, u nas tez już zdrówko okay :) Czemu nas juz nie odwiedzacie? :( to dobrze ze juz ze zdrówkiem okey;] [quote name='Patka & Alan']Witamy się po raz pierwszy :) Cudne psiaki :lovu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :) Witam, dzieki [quote name='rasowa2410']Wiem że powtarzam jak inni ale no muszę! Vituluś ma PRZEŚLICZNY sweterek. No uroczo w nim wygląda! A z Verki to nizła Baba jest ;) Pewnie zazdrości kumplowi kubraczka ;) Sama szyłam sweterek;p Verka nie musi zazdrościć bo też ma sweterek ale przy ciągnięciu opony by przeszkadzał więc była bez;] Vito pozdrawia;] Trochę prywaty;p Zapomniałam sie pochwalić że w niedziele jechałam swój pierwszy rajd samochodowy jako kierowca ( zawsze jestem pilotem) i Zdobyłam pierwsze miejsce w rajdzie walentynkowym i pierwsze miejsce w Pucharze Pań i w generalce 17 miejsce na 37 startujących załóg ( ogólnie męskich;p ), więc świetny wynik;] a o to fotka;] miała słodki kask w białe serduszka;p hehe Edited February 22, 2012 by Joann Quote
Jean Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Gratuluje świetnego wyniku! Fotki nie widać, więc koniecznie popraw bo chcę zobaczyć kask :D Quote
Patik Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 również gratulujemy, coś tam widać ,ale na początku nie domyśliłam się ,że to serduszka :) Quote
rasowa2410 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ło Matuńciu! Niezła w takim razie z Ciebie Kobitka rajdowa :D Ja też gratuluję wyniku choć w motoryzacji jestem mało obeznana ;) Vituś i Veroniczka (:D) na pewno trzymali kciukasy Quote
rashelek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dobrze, że Vituś tak szybko ozdrowiał i już może hulać na spacerach :D Chociaż temu wulkanowi energii pewnie choroba nie robiła większej różnicy ;) Gratuluję sukcesów! Serduszkowy kask jest ekstra :loveu: I wózek całkiem niezły. Zazdroszczę, chciałabym tak poszaleć na rajdzie :D Quote
Recommended Posts