Jump to content
Dogomania

Don Vito "Black Pudding Bear Terrier" & Vera;]

Recommended Posts

Posted

[quote name='stokrotka.af']fiu, fiu, fiu :crazyeye: rajdowiec z Ciebie :evil_lol:
no trochę;p
[quote name='Patik']Świetne zdjęcia:):) i życzymy powodzenia w dalszych zawodach, liczymy na I miejsce ;P:P
Dzięki ;] Ważna jest zabawa nie miejsca ale zawsze fajnie jest wygrać;]

Zapomniała sie pochwalić czwartym szczurem ( mam go 7listopada)
Shogun

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ty$ka napisał(a):
Shogun jest świetny. Skąd go masz? :)

Przypadkowo do mnie trafił
Przeglądałam w necie oferty akcesorii dla zwierząt i wpadłam sie na ogłoszenie że ktos odda szczurka bo dziecko jest alergikiem , okazało sie że niedaleko mnie i pojechałam po bidulka. Był troche nieokiełznany, ale zdrowy i miał jakieś 2,5- 3 miesiące.
po ponad miesiącu już z nim lepiej, daje sie głaskach brac na ręce i bierze ode mnie jedzenie;]
Wszystkie moje szczury są po kimś, z adopcji

Posted

mój mąż w młodości miał 2 szczury, które chodziły z nim do szkoły i siedziały całe dnie w....jego rękawie!:evil_lol: nawet nie chcę wiedzieć, jak musiały mu wtedy ciuchy pachnieć:shake::diabloti:

życzymy wam zdrowych i szczęśliwych świąt!
:)

Posted

Vera i Vito szczęśliwi i wybiegani;]

Verunia musiała chodzić w skarpetkach.. u swojego "dziadka" żeby nie rysować paneli i nie brudzić podłogi... masakra hehe

Posted

Nauka dostawiania do nogi;]

[video=youtube;FsSkJQrr3hE]http://www.youtube.com/watch?v=FsSkJQrr3hE[/video]

Naprowadzanie do komendy " do nogi"
[video=youtube;Uc0_MwYOVKk]http://www.youtube.com/watch?v=Uc0_MwYOVKk[/video]

Posted

Kirinna napisał(a):
Jaki szczesliwy bez smyczu. Przychodzi do ciebie na komende?bo kurcze ja mam z tym problem no ale moze to ten wiek:) a jak go uczyalas wracac?

On zawsze sie pilnował i biegał bez smyczy ( tam gdzie jest to koniecznie to chodzi na smyczy) nigdy go nie uczyłam on ma tak sam z siebie a ma juz jakies 8-9 miesiecy i jest taki od początku- karny;]