Jump to content
Dogomania

Don Vito "Black Pudding Bear Terrier" & Vera;]

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vito też dopingował Polską Reprezentacje;]

[video=youtube;C5ailjhe99M]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C5ailjhe99M[/video]

Posted

Wczoraj wróciliśmy z zawodów Pit Bull Show z pucharem;]
Vera zdobyła III miejsce w HJ a konkurencja była oj była, więc jeszcze bardziej sie ciesze;]
Całkiem nieźle poszło jej na ściance, 15cm i miałby III miejsce.
w sprincie polepszyła czas z tamtego roku więc też super;]
Witold też sie nieźle bawił z Maksiem szaleli a siostra sie męczyła;p

Posted

Dzięki;]

Jak kupowałam talerzyk to myślałam że nie ma szans że on go wlocie złapie, ale nie ma żadnego problemu;]

kilka Verkowych;]

Posted

[quote name='Kaaasia']http://i728.photobucket.com/albums/ww286/MintuSsek/HJ/DSCF8117.jpg Ona lata :crazyeye:
czasem jej sie zdarzy;]
[quote name='agaga21']gratulacje :)
Dzieki
[quote name='rashelek']Nono to wielkie gratulacje :loveu: Widze, że takie zawody to nie przelewki :D
a żebyś wiedziała;] konkurencja wielka a psy mega przygotowane i nie tylko z polski
[quote name='Jean']a gdzie zdjęcie pucharu? :D
a w tym roku nie chciało mi sie robić zdjęcia;p
[quote name='unikatowydiament']Gratulacje dla ślicznej Very:loveu:
Dziękujemy;]
[quote name='Patik']Nie no ty swoim psom naprawde musisz coś dawać, moja nie umie odbić się 10cm od ziemi(no może czasami) a twoje to latają ,a nie skaczą .
redbulla;] hehe

Dzieki wszystkim za graty;] koniec z zawodami trzeba wrócić do rzeczywistości ;]i przygotowywać sie do sierpniowych zawodów;p

a teraz trochę Vitka;]

"kąpu kąpu"

Posted

cudne te twoje psiaki vera jest niesamowita :) a o witku to juz nie wspomne maly kudlaty przystojniak :loveu:. wyglaskaj ich ode mnie bedziemy was odwiedzac i zapraszamy do nas :)

Posted

[quote name='19krz20']cudne te twoje psiaki vera jest niesamowita :) a o witku to juz nie wspomne maly kudlaty przystojniak :loveu:. wyglaskaj ich ode mnie bedziemy was odwiedzac i zapraszamy do nas :)
Ciesze sie że moja sfora sie podoba, zapraszam. często sa nowe foty bo uwielbiam je robić;p

dzisiejszy spacerek z Viki;]
Vito po "wizycie' u fryzjera.

mamy nowa obróżkę od el perro;]

i nowa koleżanka Lili (bullmastiff)

Posted

[quote name='Jean']Vitulek po fryzjerze nie wygląda bardzo inaczej ;)
Trochę linia mu się wyrobiła ;)
Słodziuchny jest :loveu:
Wiesz ile futra wyrzuciłam do śmieci...? Cały brzuch mu wygoliłam na krótko okolice intymne , tylko pędzla zostawiła;p żeby był bardziej męski i ogon trochę skróciłam i masa futra z szyi ;]
[quote name='Pestka']Witam się po raz pierwszy u Was ;)

Świetny kundelek, bardzo podoba mi się taki "typ" psa i do tego bawi się we frisbee :loveu:
http://i1113.photobucket.com/albums/k503/vito6666/czerwiec 2012 vera vito/3.jpg
:thumbs:
Witam i zapraszam często;]
[quote name='rashelek']Vituś to ma idealne towarzystwo dla swoich gabarytów :evil_lol: Ale widzę, że nie ma problemu z rozmiarem?
Kiedyś sie bał dużych psów ale teraz ma tylu takich znajomych że mu nie robi różnicy , a jak jakiś duuzy pies do niego wyleci to Vitek bez skrupułów i zawahania go pogoni;] hehe Jedyny minus jest taki że jak jedst jakiś mały pies to Witold zaczyna sie robic mało delikatny... ;/
Zrobiłam takie małe zestawienie najbliższych znajomych Vitka;] (6kg)
Verka 22kg
Viki (Cane Corso) 45kg
Maks (Amstaff) 30kg
Fifa (mix Amstaffa) 30kg
Lili (Bullmastiff) 55kg
i masa innych psów mniejszych od niego czy większych;p