Jump to content
Dogomania

Don Vito "Black Pudding Bear Terrier" & Vera;]

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wszystkim za miłe komentarze;]

Vito mnie dobija powoli;p hehe nie daje rady go zmęczyć żeby padł i spał tak długo ile pies powinien.. on cały czas jest włączony (mam wrażenie że w nocy tez nie śpi tylko czuwa bo jak obudzę sie i otworze oczy to on nade mna siedzi i sie cieszy;p)i nawet jak padnie to na 5 min i dalej może 4 godziny biegać skakać męczyć w domu żeby sie z nim bawić i ćwiczyć.. powoli nie mam sił;p

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

psy z ADHD są fajne, jest zawsze coś ciekawego do roboty(np idz stąd, nie zasłaniaj telewizora, weź te łapy z mojej twarzy, zostaw skarpetkę, idz spać....:)
pomyśl że masz teraz małą kluchę, której nie chce sie nic robić, a na dwór wychodzi na siku

Posted

Ja to pisałam raczej w formie żartu niż skargi ;] Uwielbiam to u niego no fakt czasem jest to meczące jak mam prace na kompie do zrobienia a on mi rzuca piłkę albo miśka kasując mi połowę rzeczy które napisałam;p Już jedną 23 kg kluchę w domu mam co zamula wiec drugi taki pies nie wchodzi w gre;p
On sie bardzo ładnie potrafi wyciszyć w dwóch sytuacjach;p , jak gram na konsoli albo w innej sytuacji o ktorej nie bede pisać bo nie wypada;p wtedy bardzo ładnie idzie na miejsce i drzemie;] hehe

Posted

[quote name='stokrotka.af']albo nie wskakuje na plecy z okrzykiem "ja Cię uratuję!" :razz:
chyba mnie poniosło ;)[/QUOTE]

HAHAHAHAHA ojtam ojtam;p

Posted

Vitusiowi to chyba się nigdy nie nudzi, no nie? Zawsze pełen uśmiech na pyszczku i tryskająca energia! Kochany Chłopiec! :) Verka ma świetnego "chłopaka" - pewnie inne sunie jej zazdroszczą :D hihihihi

Posted

[quote name='rasowa2410']Z nimi nigdy nikt się nie nudzi. Nawet ta galeria jest odlotowa! Daję gwiazdki! Vituś z Verką zasługują na ocenę doskonałą! ;)
Dziękujemy bardzo!!!
[quote name='Patik']Ale ty masz latające psy :) śliczne :D
no mam mam;]
[quote name='patusiove']trenujesz z nim jakiś sport? ♥
W sumie trenujemy wszystko i nic;p
Vitek uwielbia skakać do gryzaka, patyków, przeskakiwać przeze mnie, robimy sobie agility w lesie ze wszystkich śmieci, patyków;p niestety nie mam kasy i za bardzo czasu zeby gdzieś na jakies tor agility jezdzić, aportuje pilke, biega przy rowerze, pływa w kałużach;p ogólnie caly czas jest w ruchu;] moze w wakacje pojade na obóz z obrony sportowe, uwielbia sie bawić z czlowiekiem, wgryzać sie w gryzak i uwielbia wykonywać komendy;]

fotki z wczoraj;]
część1
Vito lubi duże badyle;]

szaleństwo

Jestem taki zły hehe