filonek_bezogonek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja zglosilam za pomoca internetu na formularzu a faxem przeslalam rodowod i kwit i juz sama z wlasnej inicjatywy napisalam pisemko , ktore poprosilam o podpisanie przez uprawniona osobe i podsteplowanie przez oddzial ze dokumenty dotarly czytelne i ze zgloszenie zostalo przyjete. a nastepnie oddzial odeslal mi faxem zwrotnym to potwierdzenie ( to na wszelki wypadek gdyz za duzo nasluchalam sie o tych problemach jakie sie pojawialy z faxowaniem i przyjmowaniem na wystawy) Quote
Florka_xyz Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A ja mam pytanie z innej beczki: CZy jedzeie ktoś z Gdańska do bydgoszczy w sobote ?? A moze ktoś sie wybiera pociągiem do bydgoszczy?? Bo ja raczej bede jechła pociągiem a jak by ktoś jechał byłoby razniej :cool3: Quote
jovanna Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 zgloszone zaplacone potwierdzone ;) tylko cieczka moze nam porzeszkodzic :( Quote
cherie85 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Florka_xyz napisał(a):A ja mam pytanie z innej beczki: CZy jedzeie ktoś z Gdańska do bydgoszczy w sobote ?? A moze ktoś sie wybiera pociągiem do bydgoszczy?? Bo ja raczej bede jechła pociągiem a jak by ktoś jechał byłoby razniej :cool3: witam :) ja jade z Tczewa..bede raczej jechala samochodem...ale jak nie wypali to pewnie pociagniem smigne:lol: Quote
WiolaW Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witam, ja też sie dołacze z pytaniem, czy ktos jedzie z Kalisza w niedzielę? Quote
dorotal Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ja zdecydowalam sie ze jednak pojade do Bydgoszczy:lol: Quote
Florka_xyz Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Elitesse napisał(a):a ja sie zaczelam wachac :roll: Jedz bedze fajnie :cool3: Quote
Neiven Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 AnnaM: ja szukam psiaka na mlodego przentera wlasnie z grupy IX, Twoje maleństwo jeszcze za malutkie, ale czy nie moglabys mi podpowiedziec od kogo mogłabym pożyczyc maltańczyka? Quote
AnnaM Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a w jakim wieku powinien pies byc? moze w Hodowli Fagremi, albo Salsa... albo Humerico Quote
martyna. Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 AnnaM napisał(a):a w jakim wieku powinien pies byc? moze w Hodowli Fagremi, albo Salsa... albo Humerico Nie ma ustalonego wieku :) Można być z 12 tygodniowym i można z 12 letnim :) Ja osobiscie będę z 16 miesięcznym Yorkiem :) Czy ktoś wystawia Yorka(psa) w kl.młodzieży ? Pozdrawiam Quote
Neiven Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 AnnaM napisał(a):a w jakim wieku powinien pies byc? moze w Hodowli Fagremi, albo Salsa... albo Humerico mi chodzi glownie o to, zeby dodatkowo nie meczyc tak mlodego psa. dzieki za informacie skontaktuje sie, z ktoryms z hodowców Quote
Elitesse Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zglosilam Watka :) ale czy pojade jeszcze nie wiem :roll: Quote
simbik Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Informacja dla spóźnialskich :lol: , przedłużyli termin zgłoszeń do 30.01 do 20.00 Quote
LAURA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 o, to moge jeszcze zaplacic normalnie 60 zł a nie 100 na wystawie..uff...bo wczoraj wysłalam szybko mailem zgłoszenie Quote
Dog Handler Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Martyna2006 napisał(a):Nie ma ustalonego wieku :) Można być z 12 tygodniowym i można z 12 letnim :) Martyna chyba cos ci sie pomyliło.... Klasa dla najmłodszych to Baby , która jest za granica, w polsce nie ma jej , nawet na światówce nie było , i jest ona dla szczeniąt 6 miesięcznych..potem jest własnie klasa puppy itd:) Na zdrowy rozsądek pomyśl że 12 tyg szczenie ma mleczaki i niemiało wszystkich szczepień a ty piszesz ze mozna już taką kruszyna na wystawe wziąść...!!!! Quote
& Gloria & Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Wolontariusze z bydgoskiego schroniska też będą na wystawie! Prawdopodobnie będziemy przebrani za pieski i kotki:eviltong: . Na stadionie odbędzie sie zbiórka pieniędzy na potrzeby schroniska. Liczyma na Waszą pomoc:loveu: Quote
ajcka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ja zgłosiłam swoją sunie Whippetke. Jednak mam problem. Nie mamy jak dojechać,ponad 4 godziny pociągiem to kiepskie wyjście. PROSIMY....:placz: Czy ktoś kto jedzie na tą wystawe z Warszawy mógłby nas zabrać??? Mnie i sunie. Oczywiście dołożymy się do benzyny. Sunia jest grzeczna,moze jechać z inną koleżanką,albo kolegą. Proszę o odp. Quote
Neiven Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 simbik ja juz wplacilam kase na wystawe, musze jeszcze potwierdzenie przysylac ? Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hawana napisał(a):simbik ja juz wplacilam kase na wystawe, musze jeszcze potwierdzenie przysylac ? Ja zeskanowałam dowód wpłaty i wysłałam mail'em. Odrazu potwierdzili, że dotarł :lol: . Zawsze wolę wysłać, więcej niż za mało . Quote
paulinka13 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dog Handler napisał(a):Martyna chyba cos ci sie pomyliło.... Klasa dla najmłodszych to Baby , która jest za granica, w polsce nie ma jej , nawet na światówce nie było , i jest ona dla szczeniąt 6 miesięcznych..potem jest własnie klasa puppy itd:) Na zdrowy rozsądek pomyśl że 12 tyg szczenie ma mleczaki i niemiało wszystkich szczepień a ty piszesz ze mozna już taką kruszyna na wystawe wziąść...!!!! a ja mysle ze Martynie chodziło po prostu o brak ograniczeń wiekowych. to przecież oczywiste (przynajmniej dla mnie) ze nikt nie pójdzie na wystawe ze szczeniakiem bez szczepień i w ogole. może przesadziła z tymi 12 tyg, ale ona wie co robi i jestem pewna w 10000000% ze nie chciała zeby to tak zabrzmiało - że bierze sobie szczeniaki na wystawy, bez szczepień. no :* dla was i witam - mój comeback z ferii ;) Quote
martyna. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hawana napisała : "AnnaM: ja szukam psiaka na mlodego przentera wlasnie z grupy IX, Twoje maleństwo jeszcze za malutkie, ale czy nie moglabys mi podpowiedziec od kogo mogłabym pożyczyc maltańczyka?"A potem AnnaM "a w jakim wieku powinien pies byc?..." Więc moja odp była do niej.Oczywiscie ze na ring eksterieru nie mozesz wziac takiego maluszka!Chodziło mi o Młodego Prezentera.Dog Handler wystarczy zapytac a nie od razu krzyczec... Quote
Smile of Red Witch Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mam pytanko kto sie wybiera do Bydgoszczy z Warszawy w niedziele, szukam dla siebie transportu ( oczywiscie dokladam sie do paliwka )? Quote
Smile of Red Witch Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mam pytanko kto sie wybiera do Bydgoszczy z Wawki w niedziele? Szukam transportu dla siebie ( bez psa ), oczywiscie dokladam sie do paliwka :) Quote
sylrwia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 LAURA napisał(a):o, to moge jeszcze zaplacic normalnie 60 zł a nie 100 na wystawie..uff...bo wczoraj wysłalam szybko mailem zgłoszenie Czy to znaczy, że jeśli zglosze go dziś to płaci sie mniejsza stawke?? Kurcze bo zaczynam się zastanawiać:roll: jeśli 60 zl to bym go zglosila;) Quote
Recommended Posts