Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja zglosilam za pomoca internetu na formularzu a faxem przeslalam rodowod i kwit i juz sama z wlasnej inicjatywy napisalam pisemko , ktore poprosilam o podpisanie przez uprawniona osobe i podsteplowanie przez oddzial ze dokumenty dotarly czytelne i ze zgloszenie zostalo przyjete.

a nastepnie oddzial odeslal mi faxem zwrotnym to potwierdzenie ( to na wszelki wypadek gdyz za duzo nasluchalam sie o tych problemach jakie sie pojawialy z faxowaniem i przyjmowaniem na wystawy)

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam pytanie z innej beczki:
CZy jedzeie ktoś z Gdańska do bydgoszczy w sobote ?? A moze ktoś sie wybiera pociągiem do bydgoszczy?? Bo ja raczej bede jechła pociągiem a jak by ktoś jechał byłoby razniej :cool3:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
A ja mam pytanie z innej beczki:
CZy jedzeie ktoś z Gdańska do bydgoszczy w sobote ?? A moze ktoś sie wybiera pociągiem do bydgoszczy?? Bo ja raczej bede jechła pociągiem a jak by ktoś jechał byłoby razniej :cool3:

witam :) ja jade z Tczewa..bede raczej jechala samochodem...ale jak nie wypali to pewnie pociagniem smigne:lol:

Posted

AnnaM napisał(a):
a w jakim wieku powinien pies byc? moze w Hodowli Fagremi, albo Salsa... albo Humerico

Nie ma ustalonego wieku :) Można być z 12 tygodniowym i można z 12 letnim :) Ja osobiscie będę z 16 miesięcznym Yorkiem :) Czy ktoś wystawia Yorka(psa) w kl.młodzieży ?

Pozdrawiam

Posted

AnnaM napisał(a):
a w jakim wieku powinien pies byc? moze w Hodowli Fagremi, albo Salsa... albo Humerico

mi chodzi glownie o to, zeby dodatkowo nie meczyc tak mlodego psa.
dzieki za informacie skontaktuje sie, z ktoryms z hodowców

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Nie ma ustalonego wieku :) Można być z 12 tygodniowym i można z 12 letnim :)

Martyna chyba cos ci sie pomyliło....
Klasa dla najmłodszych to Baby , która jest za granica, w polsce nie ma jej , nawet na światówce nie było , i jest ona dla szczeniąt 6 miesięcznych..potem jest własnie klasa puppy itd:)
Na zdrowy rozsądek pomyśl że 12 tyg szczenie ma mleczaki i niemiało wszystkich szczepień a ty piszesz ze mozna już taką kruszyna na wystawe wziąść...!!!!

Posted

Wolontariusze z bydgoskiego schroniska też będą na wystawie! Prawdopodobnie będziemy przebrani za pieski i kotki:eviltong: . Na stadionie odbędzie sie zbiórka pieniędzy na potrzeby schroniska. Liczyma na Waszą pomoc:loveu:

Posted

Ja zgłosiłam swoją sunie Whippetke.
Jednak mam problem. Nie mamy jak dojechać,ponad 4 godziny pociągiem to kiepskie wyjście.
PROSIMY....:placz: Czy ktoś kto jedzie na tą wystawe z Warszawy mógłby nas zabrać???
Mnie i sunie. Oczywiście dołożymy się do benzyny.
Sunia jest grzeczna,moze jechać z inną koleżanką,albo kolegą.
Proszę o odp.

Posted

Hawana napisał(a):
simbik ja juz wplacilam kase na wystawe, musze jeszcze potwierdzenie przysylac ?

Ja zeskanowałam dowód wpłaty i wysłałam mail'em. Odrazu potwierdzili, że dotarł :lol: . Zawsze wolę wysłać, więcej niż za mało .

Posted

Dog Handler napisał(a):
Martyna chyba cos ci sie pomyliło....
Klasa dla najmłodszych to Baby , która jest za granica, w polsce nie ma jej , nawet na światówce nie było , i jest ona dla szczeniąt 6 miesięcznych..potem jest własnie klasa puppy itd:)
Na zdrowy rozsądek pomyśl że 12 tyg szczenie ma mleczaki i niemiało wszystkich szczepień a ty piszesz ze mozna już taką kruszyna na wystawe wziąść...!!!!

a ja mysle ze Martynie chodziło po prostu o brak ograniczeń wiekowych. to przecież oczywiste (przynajmniej dla mnie) ze nikt nie pójdzie na wystawe ze szczeniakiem bez szczepień i w ogole. może przesadziła z tymi 12 tyg, ale ona wie co robi i jestem pewna w 10000000% ze nie chciała zeby to tak zabrzmiało - że bierze sobie szczeniaki na wystawy, bez szczepień.
no :* dla was i witam - mój comeback z ferii ;)

Posted

Hawana napisała : "AnnaM: ja szukam psiaka na mlodego przentera wlasnie z grupy IX, Twoje maleństwo jeszcze za malutkie, ale czy nie moglabys mi podpowiedziec od kogo mogłabym pożyczyc maltańczyka?"A potem AnnaM "a w jakim wieku powinien pies byc?..."

Więc moja odp była do niej.Oczywiscie ze na ring eksterieru nie mozesz wziac takiego maluszka!Chodziło mi o Młodego Prezentera.Dog Handler wystarczy zapytac a nie od razu krzyczec...

Posted

LAURA napisał(a):
o, to moge jeszcze zaplacic normalnie 60 zł a nie 100 na wystawie..uff...bo wczoraj wysłalam szybko mailem zgłoszenie

Czy to znaczy, że jeśli zglosze go dziś to płaci sie mniejsza stawke?? Kurcze bo zaczynam się zastanawiać:roll: jeśli 60 zl to bym go zglosila;)