Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezeli chodzi o mnie... to bardzo dziekuje ze komplement :)

A co do Bydgoszczy, to caly czas nigdzie nie ma informacji... jak tylko sie dowiem w jakis sposob dam znac... a tymczasem, trzeba czekac :eviltong:

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Pomijając, ze nie było w Sopocie BIS Junior, czego do dziś nie rozumiem.
Ale - w Bydgoszczy - sędziowie są przecież, to najwazniejsze... Czy miejsce wystawy i opłaty (wiadomo, że ok 65zł +/- 10)... Czy to ma takie znaczenie?

ma znaczenie, jeśli ma się interchampionat to niektóre wystawy są za free, a 60-80 zł albo 0zł to już jest różnica:evil_lol:

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
no w bydgoszczy bedzie mój debiut na MP w gr. starszej - wybieram sie w niedziele [raczej] bede ze staficzką angileską
nie licze na podium :eviltong: ale warto próbowac, poznam ludzi i podpatrze technike ludzi bardziej doswiadczonych niż ja
trening czyni mistrza :multi:
czyż nie mam racji ?! ;)

Też będę ze staficzką, może i z dwoma:multi:

Posted

LAMBI to super ale na MP ?
ejjj ja tez bardzo boje sie ósemki ćwiczyłam z moją tashą ale predzej sie o nią zabije niz zrobie prawidłowo figure
powiedzcie jakie na ogół sa figury ? i w finale

Posted

Agappe napisał(a):
ma znaczenie, jeśli ma się interchampionat to niektóre wystawy są za free, a 60-80 zł albo 0zł to już jest różnica:evil_lol:

No, Daria, dla Ciebie to tak ;)

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
paulinko13 bardzo sie ciesze ze niebede sama pierszy raz :P
z jakim pieskiem będziesz?
może spotkamy sie pare minut przed wejściem na ring? :P

jak będziesz na gg to się odezwij:) to w sumie nie będzie moj debiut debiut, ale debuit w gr.starszej. nie wiem czy rozumiecie:cool3: w kazdym razie od 2007 roku zaczynam w gr.straszej i mam nadzieje ze bedzie ok;)

pozdrawiam cieplutko

Posted

No, pierwszy post na tym forum:multi:

NA wystawie w Bydgoszczy raczej będę z moją suczką - beaglica w klasie młodzieży;) (juz 2 x startowałyśmy w szczeniakach - z ocenami obiecującymi)
No właśnie ile za pierwszego psa???

Ps. Bardzo potrzebny mi jest TRANSPORT. Z Warszawy:-?

Posted

[quote name='zuziak & aria']No, pierwszy post na tym forum:multi:

NA wystawie w Bydgoszczy raczej będę z moją suczką - beaglica w klasie młodzieży;) (juz 2 x startowałyśmy w szczeniakach - z ocenami obiecującymi)

Ja też może będę wystaiwać beagielkę, która jak dotąd była na 2 wystawach ;)
Młodzież albo pośrednia. Ale chyba pośrednia,z racji, że i tak jednego małego ZwMł by brakło do MłCh gdyby wygrała... Więc się niezbyt opłaca.

Posted

Myślę, ze mam nikle szanse się pojawić, może znalazlby się transport dla 1 osoby z Lodzi/Tomaszowa maz/Warszawy?

Dziewczyny (oraz Siwy :D) jesli tylko mi sie uda byc, będe mocno trzymala za was kciuki na mp ;)

Posted

to teraz ja zaaplikuje pare pytan:

1. czy ktos pamieta jaki byl koszt 1 psa z katalogiem (65 zl ??)
2. czy ktos moze polecic jakies miejsce gdzie mozna by bylo przenocowac z psem :) (i oby to nie byl sheraton :) )
3.czy ktos kto byl na wystawie rok temu i wczesniej ( i ma katalog) i mogl by dac znac na pm

z gory dziekuje ;)

Posted

[quote name='zuziak & aria']No, pierwszy post na tym forum:multi:

Ponawiam pytanie:placz: