Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W napisał(a):

DOdam, że sędzina naprawdę zrobiła przesiew co Agnieszka z Waciem napewno potwierdzą,,,

Niestety organizacja wystawi pozostawia WIELE do zyczenia :(

potwierdzam :evil_lol: baaardzo duzo psow schodzilo z bdb lub bez tytulow - ale to akurat w tej sedzinie mi sie podoba

a organizacja ? nie byla jakas tortalnie fatalna ale na pewno wiele rzeczy mozna poprawic na lepsze :roll:

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
potwierdzam :evil_lol: baaardzo duzo psow schodzilo z bdb lub bez tytulow - ale to akurat w tej sedzinie mi sie podoba

a organizacja ? nie byla jakas tortalnie fatalna ale na pewno wiele rzeczy mozna poprawic na lepsze :roll:

Sedzina to Pani J.Jabłońska :) Ja również uważam, że to bardzo dokładna sędzina... przynajmniej nie boi sie dac zlej oceny psu ktory na to zasługuje... Jednak nie wszystkie jej decyzji mi sie podobaly... :(

Co do organizacji to głownie chodzi mi o BISy :( Ring przygotowawczy... hmm wogole byl??jesli to tak mozna nazwac to byl masakrycznie malutki... Pani ktora zajmowala sie organizacja w ringu przygotowawczym wydarla sie na nas wszystkich jak tylko ktos sie spytal co z kartami oceny :/ obled... potraktowano nas wszystkich jak bande rozbieganych bachorkow:( i niestety jest to nie tylko moje opinia :( dodam jeszcze ze sedzia nawet nie mogl wejsc na ring przygotowawczy i zobaczyc psiakow naprawde z bliska :(
Juz nie wspomne o bardzo glosnej muzyce (techno) w przerwach... od ktorej psy szalu dostawaly... mojego to nie ruszylo ale widzialam co robily psiaki kolo mnie :( biedactwa... No i WC ... lepiej nie bede opowiadac... :/
No to juz wszytsko chyba wymarudzilam ;)

Z wyników BIS za duzo nie pamietam...
było jakoś tak...
BIS Puppy chyba III miejsce czarny toy pudelek...
BOG II - nowofunland, II - bernenczyk(?) III- chyba dog niemiecki czarny
BOG IX - III mops,
BIS weteran - I shi tzu, II - sznaucerek sredni p&s?

jak cos jeszcze mi sie przypomni to napisze ;)

Posted

Natalia_W napisał(a):

Co do organizacji to głownie chodzi mi o BISy :( Ring przygotowawczy... hmm wogole byl??jesli to tak mozna nazwac to byl masakrycznie malutki... Pani ktora zajmowala sie organizacja w ringu przygotowawczym wydarla sie na nas wszystkich jak tylko ktos sie spytal co z kartami oceny :/ obled... potraktowano nas wszystkich jak bande rozbieganych bachorkow:( i niestety jest to nie tylko moje opinia :( dodam jeszcze ze sedzia nawet nie mogl wejsc na ring przygotowawczy i zobaczyc psiakow naprawde z bliska :(
Juz nie wspomne o bardzo glosnej muzyce (techno) w przerwach... od ktorej psy szalu dostawaly... mojego to nie ruszylo ale widzialam co robily psiaki kolo mnie :( biedactwa... No i WC ... lepiej nie bede opowiadac... :/
No to juz wszytsko chyba wymarudzilam ;)

Oooo, to ja się chyba do Bydgoszczy nigdy nie wybiorę... Takie warunki, no i organizatorzy... No nic. Poczekam jeszcze 2-3 lata i zdecyduję.
pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
BIS Weteranow 1 shih 2 sznaucer sredni 3 wilczak

zdziwilo mnie to ze na BIS junior wszysly wszytkie psy razem

To bylo okropne :/ Wogole nie mozna bylo dobrze pokazac psa... a to wszystko wczesniej razem tloczylo sie w slynnym "ringu przygotowawczym" wiec wyobraz sobie co tam sie dzialo :/ Organizatorzy praktycznie do ostatniej chwili nie wiedzieli jak nas ustawic :( BAŁAGAN... to malo powiedziane :( Wogole chyba w zyciu nie przezylam tak szybkich bisow... 50 minut na 9 konkurencji....

Frytela
Dziekuje za poprawienie mnie ;) i przepraszam za wprowadzenie w blad :) Gratuluje sukcesu :)

Posted

[quote name='Natalia_W']Z wyników BIS za duzo nie pamietam...
było jakoś tak...
BOG II - nowofunland, II - bernenczyk(?) III- chyba dog niemiecki czarny

Chyba jednak nie. Bo BOBa dostal arlekin :)
PS
A wyniki grupy VI ktos moze podac??

Posted

Elitesse napisał(a):

zdziwilo mnie to ze na BIS junior wszysly wszytkie psy razem

Organizatorzy sa na bakier z regulaminem :evil_lol: Albo nie wiedza ze sie zmienil :eviltong:
BOG IX na pierwszym miejscu byl pudel na drugim shi-tsu

Posted

fajnie a ja zaspałam;/

do której jest wystawa? 14 czy 15? jak 15 to szybk ow auto i zdaze:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

prosze o odp :(

a zreszta pewnie i tak juz za pozno :(

Posted

[quote name='Natalia_W']
Frytela
Dziekuje za poprawienie mnie ;) i przepraszam za wprowadzenie w blad :) Gratuluje sukcesu :)

Ni ma za co ;) znajomych psiak mój jest z tej samej hodowli ;) więc poprawiłam ;) To ma ktoś zdjęcia z BIS Puppy??

Posted

Nio wlasnie chcialam napisac ze mam sreberko dzieki paolince Angie byla nie w humorze paskudnie sie zachowywala, na 1 lokate nie bylo co liczyc ;)
paolinko MP tez ci gratuluje i jeszcze raz goraco dziekuje ze w tak trudnych warunkach podjelas to ryzyko ;) buzka

P.S. Edytowalam poniewaz niechcacy piszac skrotem myslowym urazilam pewna osobe, co nie bylo moim zamiarem. I nie mialam na mysli wlasnie tej osoby a sedzine...Zle sformulowana mysl spowodowala ze mam teraz w tej pani wroga.:-(