Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Natalia_W napisał(a): DOdam, że sędzina naprawdę zrobiła przesiew co Agnieszka z Waciem napewno potwierdzą,,, Niestety organizacja wystawi pozostawia WIELE do zyczenia :( potwierdzam :evil_lol: baaardzo duzo psow schodzilo z bdb lub bez tytulow - ale to akurat w tej sedzinie mi sie podoba a organizacja ? nie byla jakas tortalnie fatalna ale na pewno wiele rzeczy mozna poprawic na lepsze :roll: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a jak wyniki finałów ? wiem, że PON BOG I, że lhasak nic w IX ale nikt nie wie dokładnie co na pudle stało ? może jakieś fotki ? Quote
Natalia_W Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Elitesse napisał(a):potwierdzam :evil_lol: baaardzo duzo psow schodzilo z bdb lub bez tytulow - ale to akurat w tej sedzinie mi sie podoba a organizacja ? nie byla jakas tortalnie fatalna ale na pewno wiele rzeczy mozna poprawic na lepsze :roll: Sedzina to Pani J.Jabłońska :) Ja również uważam, że to bardzo dokładna sędzina... przynajmniej nie boi sie dac zlej oceny psu ktory na to zasługuje... Jednak nie wszystkie jej decyzji mi sie podobaly... :( Co do organizacji to głownie chodzi mi o BISy :( Ring przygotowawczy... hmm wogole byl??jesli to tak mozna nazwac to byl masakrycznie malutki... Pani ktora zajmowala sie organizacja w ringu przygotowawczym wydarla sie na nas wszystkich jak tylko ktos sie spytal co z kartami oceny :/ obled... potraktowano nas wszystkich jak bande rozbieganych bachorkow:( i niestety jest to nie tylko moje opinia :( dodam jeszcze ze sedzia nawet nie mogl wejsc na ring przygotowawczy i zobaczyc psiakow naprawde z bliska :( Juz nie wspomne o bardzo glosnej muzyce (techno) w przerwach... od ktorej psy szalu dostawaly... mojego to nie ruszylo ale widzialam co robily psiaki kolo mnie :( biedactwa... No i WC ... lepiej nie bede opowiadac... :/ No to juz wszytsko chyba wymarudzilam ;) Z wyników BIS za duzo nie pamietam... było jakoś tak... BIS Puppy chyba III miejsce czarny toy pudelek... BOG II - nowofunland, II - bernenczyk(?) III- chyba dog niemiecki czarny BOG IX - III mops, BIS weteran - I shi tzu, II - sznaucerek sredni p&s? jak cos jeszcze mi sie przypomni to napisze ;) Quote
Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 BIS Weteranow 1 shih 2 sznaucer sredni 3 wilczak zdziwilo mnie to ze na BIS junior wszysly wszytkie psy razem Quote
Frytela Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 BIS PUPPY III wzial cardigan-COOL BREEZER FOR JAZENTA Gaucho :) pudel byl drugi a pierwszy PON. Sedziowal p.Piotr Krol. Czy ma ktos jakies fotki z Bisa szczeniat? Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Natalia_W napisał(a): Co do organizacji to głownie chodzi mi o BISy :( Ring przygotowawczy... hmm wogole byl??jesli to tak mozna nazwac to byl masakrycznie malutki... Pani ktora zajmowala sie organizacja w ringu przygotowawczym wydarla sie na nas wszystkich jak tylko ktos sie spytal co z kartami oceny :/ obled... potraktowano nas wszystkich jak bande rozbieganych bachorkow:( i niestety jest to nie tylko moje opinia :( dodam jeszcze ze sedzia nawet nie mogl wejsc na ring przygotowawczy i zobaczyc psiakow naprawde z bliska :( Juz nie wspomne o bardzo glosnej muzyce (techno) w przerwach... od ktorej psy szalu dostawaly... mojego to nie ruszylo ale widzialam co robily psiaki kolo mnie :( biedactwa... No i WC ... lepiej nie bede opowiadac... :/ No to juz wszytsko chyba wymarudzilam ;) Oooo, to ja się chyba do Bydgoszczy nigdy nie wybiorę... Takie warunki, no i organizatorzy... No nic. Poczekam jeszcze 2-3 lata i zdecyduję. pzdr. Quote
Natalia_W Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Elitesse napisał(a):BIS Weteranow 1 shih 2 sznaucer sredni 3 wilczak zdziwilo mnie to ze na BIS junior wszysly wszytkie psy razem To bylo okropne :/ Wogole nie mozna bylo dobrze pokazac psa... a to wszystko wczesniej razem tloczylo sie w slynnym "ringu przygotowawczym" wiec wyobraz sobie co tam sie dzialo :/ Organizatorzy praktycznie do ostatniej chwili nie wiedzieli jak nas ustawic :( BAŁAGAN... to malo powiedziane :( Wogole chyba w zyciu nie przezylam tak szybkich bisow... 50 minut na 9 konkurencji.... Frytela Dziekuje za poprawienie mnie ;) i przepraszam za wprowadzenie w blad :) Gratuluje sukcesu :) Quote
PANGEA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Natalia_W']Z wyników BIS za duzo nie pamietam... było jakoś tak... BOG II - nowofunland, II - bernenczyk(?) III- chyba dog niemiecki czarny Chyba jednak nie. Bo BOBa dostal arlekin :) PS A wyniki grupy VI ktos moze podac?? Quote
dorotal Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Elitesse napisał(a): zdziwilo mnie to ze na BIS junior wszysly wszytkie psy razem Organizatorzy sa na bakier z regulaminem :evil_lol: Albo nie wiedza ze sie zmienil :eviltong: BOG IX na pierwszym miejscu byl pudel na drugim shi-tsu Quote
resuruss Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Elitesse napisał(a):moj Wacio CWC i NPwR - ukonczyl Championat Polski :multi: :multi: Gratulacje wielgachne dla Watka i Ciebie :multi: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='resuruss']Gratulacje wielgachne dla Watka i Ciebie :multi: :multi: :multi: dziekuje za wszytkie gratulacje :loveu: a to maly sprawca zamieszkania Quote
AguŚ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 fajnie a ja zaspałam;/ do której jest wystawa? 14 czy 15? jak 15 to szybk ow auto i zdaze:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: prosze o odp :( a zreszta pewnie i tak juz za pozno :( Quote
flashka-g Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 wystawa trwa od 10... ale finaly pewnie sie jeszcze nie zaczely. Quote
Natalia_W Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Finaly zaczynaja sie okolo 15.... i beda trwaly pewnie ok 1,5 godziny... Quote
fidekangela Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Gdyby ktoś miał zdjęcia JRT albo wyżłów niemieckich to byłabym wdzięczna gdyby wysłał mi na emaila angelika-harastowicz@wp.pl ;) A no i : z wyżłem BOB PUPPY i z jeszcze jednym wyżełkiem 2 wybitnie obiecujący z JRT 3 dosk. Quote
Frytela Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Natalia_W'] Frytela Dziekuje za poprawienie mnie ;) i przepraszam za wprowadzenie w blad :) Gratuluje sukcesu :) Ni ma za co ;) znajomych psiak mój jest z tej samej hodowli ;) więc poprawiłam ;) To ma ktoś zdjęcia z BIS Puppy?? Quote
paulinka13 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja mam całe 2 ^^ spróbuje zaraz wrzucić fotki z wystawy ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czekamy na fotki, gdzie te czasy gdzie fotorelacje strasznie długo ładowały sie bo tak dużo zdjęć było ;) Quote
paulinka13 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 < szaleństwo dowiedziałam sie jak dodać fotkę^^ > prosze bardzo, jako pierwsza Martyna z Odyseuszem :) cdn :D Quote
paolinka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja dzisiaj 2/5 dosk z Beaglem Jovanny oraz 3 na Junior Handling. Bardzo dziekuje Asi, Magdzie i Paulinie za towarzystwo, pozdrawiam wszystkich ktorych mialam okazje poznać ;) Quote
jovanna Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nio wlasnie chcialam napisac ze mam sreberko dzieki paolince Angie byla nie w humorze paskudnie sie zachowywala, na 1 lokate nie bylo co liczyc ;) paolinko MP tez ci gratuluje i jeszcze raz goraco dziekuje ze w tak trudnych warunkach podjelas to ryzyko ;) buzka P.S. Edytowalam poniewaz niechcacy piszac skrotem myslowym urazilam pewna osobe, co nie bylo moim zamiarem. I nie mialam na mysli wlasnie tej osoby a sedzine...Zle sformulowana mysl spowodowala ze mam teraz w tej pani wroga.:-( Quote
Recommended Posts