Viz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja również byłabym wdzięczna za jakiekolwiek fotki. Mój aparat się zepsuł, a warto mieć chociaż 2-3 zdjęcia z wystawy. :) Quote
Neiven Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dog Handler napisał(a):Ja też bede w Bydze w sobote :) Jeśli ktos bedzie chciał chwile pogadać jak cio wystawiam Maltany , i Bobtaila :) ja napewno bede obserowac maltanczyki (chce sobie jakiegos pozyczyc na mp;)) Może mi jakiegos polecisz? Quote
Florka_xyz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czesc Wszystkim ja juz jestem w Bydgoszczy i jutro juz przed 8 bede urzedowac na hali:lol: Mam nadzeje, ze z Wami się spotkam :cool3: Do zobaczenia jutro i w niedzele :lol: Pozdrawiam FLorka i Zahira :lol: Quote
Viz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Florka, my się widzimy w niedzielę. :) Mam nadzieję, że masz mój aktualny nr? Od paru tygodni mam nowy... :cool3: Quote
Neiven Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Florciu my tez sie widzimy (mam nadzieje) w sobotę, w niedziele tez bedziesz? Quote
Elitesse Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 widze ze w Bydgoszczy mrozik - wiec pewno nie ma ciapy :multi: tak jak niestety u mnie :shake: czyli nie bede musiala psa na rekach targac :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A czy ja mogłabym prosić o jakieś zdjątka hovów z ej wystawy?? I staweczkę jesli można?? Byłabym b wdzięczna :) Quote
Viz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ja specjalnie na tą okazję wyposażyłam się w torbę, żebym nie musiała psa w transporterze nosić, jak to miało ostatnio miejsce. :evil_lol: trzymam kciuki za jutrzejszych wystawców!!! Quote
Dog Handler Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hawana :) To podejdź do Mnie cosi sie tobie znajdzie :) Ja niedługo już wyjezdzam a w aucie bedziemy królować z...Beardet Collie i Babtailem :) Pozdro Quote
miniaga Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Imanca']To jedzie ktoś pksem o 5:00 z Warszawy? My mamy do wyboru pks i będziemy nim o 9:21 w Bydgoszczy, albo pkp i będziemy na dworcu 10:46. Rozterka moja jest taka: Moja suczka jest na ringu, gdzie jest 53 psy. Ona będzie sędziowana całkiem ostatnia z ostatnich (ostatni będą pierwszymi:evil_lol:). Teoretycznie zakładając jak na wystawę dojdę z pociągu tuż po 11 to powinnam zdążyć na naszą ocenę. W praktyce pociąg może się spóźnić. Sędzina może się też uwijać. Byłam już na ringu labów, gdzie sędzia setkę psów ocenił w 2 h... Jak pojadę pks-em nawet jak się spóźni, to i tak powinnam zdążyć na ring. Ale wtedy jestem pewna, że odstoimy przy ringu ze 3h... :shake: Do tego mam traume podróżowania pociągiem z psem (moja dziewczyna kiedyś wpadła przy wysiadaniu pod pociąg, ja zlazłam pod pociąg za nią, psu się nic nie stało, ale ja o mało nie zeszłam na zawał <- to tak w skrócie), w pks-ie zawsze można wyjść na siknięcie. Ale któraś z Was pisała, że miała problemy z kierowcą... No i chciałabym mieć towarzystwo, żeby nam było raźniej w podróży... Ja jadę z prześiadką w kutnie i w Bydgosszczy będę o 10 :17 Quote
paulinka13 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no nadszedł 'ten dzien'. ja zaraz sniadanko i na wystawę :) powodzenia wszystkim ! Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Zycze powodzenia wszystkim wystawiającym i ich psiakom :multi: Połamania ringówek ;) Quote
Asialalala&Borys Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Proszę napiszcie mi w jakim miejscu odbywa się wystawa w Bszczy?I o której jutro jest początek.Dziękuję bardzo,pozdrawiam i 3mam kciuki za Wasze psiaki.:lol: Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a ja mam pytanie jak organizacja = sprawnie idzie ?? duzo miejsca przy ringu 10 jest ( bo ja jutro na 10 )?? aha no i jeszcze cos - zalezy mi by wejsc z psem - ale nie wystawianym - bedzie w torbie - transporterze (ma aktualne szczepienia) czy wpuszcza ?? Quote
Gazuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to ja życze rowniez wszystkim medali i tytułów. (Dominika - Wy z portem obowiązkowo macie przywieśc puchar za BIS Junior ;-) ). My startujemy z M-ka jutro, ok 7, mam nadzieje ze na 9 dotrzemy ;-) Powodzenia PS. Florka bedzie też w niedziele. PS2. Dzisiaj Florka z Zahirą I lok, CWC, NSwR!!!! GRATULACJE!! Quote
Dominika i Porto Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No bardzo byśmy chcieli :) ale wszystko w rękach p.Olszewskiego he he .Zadowolimy się lokatą :) Wszystkim wystawiającym jutro powodzenia :) A no i gratulacje dla tych co dziś juz świetują sukcesy :) Quote
Agusia i Busiu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pytanko do wszystkich którzy już dziś byli w Bydgoszczy: jak wejście z psiakiem nie wystawianym ? My jedziemy jutro z dwoma ale tylko jeden zgłoszony , oczywiście mamy aktualne książeczki, czy mimo to może być jakiś problem przy wejściu? Dajcie znać , bo jak nie wejdziemy będziemy musieli jakoś kombinować... Quote
daga10011 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 jak ja wchodzilam to tylko ksiazeczki chcieli,ale przed wjazdem patrzyli na zgloszenia-wiec ciezko powiedziec. To ja sie pierwsza pochwale:).Jedna sunia tylko srebro,druga BOB,CWC-jej trzeci BOB pod rzad:multi: Quote
Agusia i Busiu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzięki i gratulacje ! Udany wyjazd Daga! A jak tam z temperaturą zimno na hali czy ciepło? Kurka mam nadzieję że wjedziemy jakoś z dwoma, bo innego wyjścia nie mamy :-( Quote
Dominika i Porto Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ile oni żądają za wjazd na parking ?? Gratuluje leonbergerom :) Quote
daga10011 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 parking 10 zl-ale najpierw spojrzeli w ilosc zgloszonych psow-moze to ma cos wspolnego z cena???????Nie wiem... Hale tak sobie ogrzane,ale bardzoz imno nie bylo.Na plus w porownaniu do zeszlego roku-duzo mniejszy tlok,nikt po psach nie deptal-niestety ringi malenkie :-( ,ciezko bylo sie rozbiec,a jak starsza miala w stawce 5 suk to juz byl ogromny tlok:roll: Quote
Agusia i Busiu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kurka czyli zaglądali w zgłoszenia ?! Niedobrze . A my już w Toruniu od wczoraj więc grubas jakoś wejść musi... najwyżej go przez płot przerzucę ;-) Bo przecie psa w aucie nie zostawię! Jeśli ktoś wchodził bez zgłoszenia niech da znać i jakoś mnie uspokoi bo nerwowo się jakoś robi. Quote
daga10011 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 w zgloszenia tak-ale przy wjezdzie na parking,a do auta juz nie zagladali :). dzis byl jeden leon niewystawiany-teraz mi sie przypomnialo,wiec chyba nie powinno byc problemu-oni nic nie mieli zgloszonego a weszli:) Quote
bognik Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Agusia i Busiu - myślę że jeżeli drugi psiak będzie miał aktualne szczepienia i książeczkę zdrowia to wpuszczą bez problemu ;) W zeszłym roku ludzie wchodzi z psami które nie były zgłoszone a Ty wystawiasz jednego więc myślę że będzie ok ;) Quote
Recommended Posts