miniaga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imanca']Jedziesz z Wwy pkp? Jakim chcesz jechać pociągiem? Może skusisz się na pks - w Bydgoszczy będzie o 9:21. Chyba z rudą się nim wybierzemy. Tylko my w niedzielę, a Ty? Ja jadę w sobotę rano. Nie chcę nocować w Bydgoszczy, więc może skuszę się na pks, choć zdecydowanie wolę pkp. Quote
paolinka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Madzia - ja jade z psem, musze wziac transporter.. wiec chyba nie bedzie u Was miejsca :( no.. jakos sobie poradze :) Zglosilas mlodego na prezentera? Quote
Florka_xyz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 rysiczka napisał(a):Hej Paulina ja jade autem i mam miejsce jak chcesz sie zabrac to daj znac. O to się spotkamy na wystawie wpadne pod ring Jamnikow w niedzele :) Quote
filonek_bezogonek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ojj mial byc katalog przedwystawowy a nie ma :( czy dostaliscie juz potwierdzenia ??? bo ja nie :( Quote
Lambi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 filonek_bezogonek napisał(a):ojj mial byc katalog przedwystawowy a nie ma :( czy dostaliscie juz potwierdzenia ??? bo ja nie :( Ja też jeszcze nie mam potwierdzenia:roll: Quote
asanowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nie martwcie się potwierdzenia dotrą do Was na czas, a co do katalogu to ukaże się w poniedziałek :lol: Quote
simbik Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 asanowa napisał(a):Nie martwcie się potwierdzenia dotrą do Was na czas, a co do katalogu to ukaże się w poniedziałek :lol: Dziękujemy za dobre wieści :lol: . Quote
Viz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ja również jeszcze nie mam potwierdzenia. A już tylko tydzień do wystawy. :roll: Opłacone też już mam ;) Quote
paulinka13 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Paolinka będziesz? (dobra,w sumie troche głupie pytanie :P) to mam nadzieje ze sie spotkamy ;) Viz ty też, nieeee? coś nam w Toruniu nie wyszło :D Quote
Polna Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 filonek_bezogonek napisał(a):ojj mial byc katalog przedwystawowy a nie ma :( czy dostaliscie juz potwierdzenia ??? bo ja nie :( Filonek jak wybierasz się na wystawę, chętnie bym pojechała jako widz ;) Quote
Viz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Paulinka, będę będę. Tym razem nie ma opcji minięcia się. :cool3::cool3: Quote
nefre Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 na stronie bydgoskiego oddziału jest już katalog przedwystawowy Quote
Elitesse Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no i plan sedziowania :) Brawo oddzial Bydgoszcz !! :multi: Quote
Viz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mamy 3 psy w klasie :) Szybko się uporał oddział! Gratulacje :) Quote
Dominika i Porto Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Świetnie :) zawsze to już zaspokoiło naszą ciekawość :) My mamy 6 psów w klasie :) Quote
Dorota_Fiszer Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 a ja mam w klasie psa,ktory chyba nie jest championem,a idzie w championach ;-) Quote
nefre Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 U mnie ogółem 9 psów zgłoszonych na całą wystawę z czego moje dziecię jako jedyny szczeniak :) Quote
Viz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dorota, jest taka możliwość? :-o U mnie własnie wyjątkowo dużo :) Quote
Dominika i Porto Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Chyba musili Fiszowi wpisać jakąś konkurencje :) aby przynajmniej jakaś zabawa była ,ale dziwne tez o takim championie nie słyszałam :) Quote
simbik Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A u nas aż trzech konkurentów w szczeniolach :lol: ... no, no, no to się bedzie działo :lol: . Quote
tulasy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Filonek i Polna - a może byśmy wyjazd razem zgrali. Michał Quote
Dorota_Fiszer Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 juz wszystko jasne,pies dostal "duze" dawno temu i nikt o tym nie pamietal ;-) Quote
paolinka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Paulinka będę w sobotę i niedzielę. A Ty? :) Quote
jovanna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jest juz staweczka na stronie ;) uff u mnie w klasie tylko 5 suczek...:lol: Quote
Gazuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 U mnie jedenaście w beaglach i sześc psiaków w goldach ;-) Quote
Recommended Posts