KT Arts Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Hehe, Kroszka świrek :D Przyznaj się, nie bądź taka :P Mnie to czeka za rok :) Quote
polciuaa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Niufciak napisał(a):Hehe, Kroszka świrek :D Przyznaj się, nie bądź taka :P Mnie to czeka za rok :) w życiu się nie przyznam. :diabloti: podejrzewam, że mimo wszystko jesteś lepsza z matmy ode mnie :D Zaczynam się zastanawiać po co w ogóle chodze do tej szkoły, dzisiaj na przykład miałam 2h tylko, nawet nie opłacało mi się wstawać z łóżka :diabloti: Kurcze miałam wrzucić zdjęcia ale zapomniałam, że musze je najpierw zmniejszyć. -.- Quote
KT Arts Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja jutro (czyt. czwartek) nie ide bo mam 2 matmy pod rząd i 2 biologie pod rząd hyhyhy :D Będę sie lenić w domciu :D Ooo, no to czekam na foteczki :) A tak nawiasem to ja jestem lewa z matmy która jest dla mnie czarną magią, ciemną masą prawie jak chińskie znaczki lub greckie hieroglify :P hyhyhy Jak zdam mature z matmy to będzie cud :D Quote
polciuaa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Niufciak']Ja jutro (czyt. czwartek) nie ide bo mam 2 matmy pod rząd i 2 biologie pod rząd hyhyhy :D Będę sie lenić w domciu :D Ooo, no to czekam na foteczki :) A tak nawiasem to ja jestem lewa z matmy która jest dla mnie czarną magią, ciemną masą prawie jak chińskie znaczki lub greckie hieroglify :P hyhyhy Jak zdam mature z matmy to będzie cud :D no masakryczna jest matma. :diabloti: już wolę chemię od niej ;d jakieś zdjęcia: Quote
polciuaa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Hekla :loveu: więcej nie mam, musze poczekać aż mi siostra wyśle reszte. :lol: Quote
junoo Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ojjj ile brudnego futra widzę xD ale bardzo wesołe to futerko :) Pozdrawiamy wiosennie :) Quote
polciuaa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 justyska2 napisał(a):ojjj ile brudnego futra widzę xD ale bardzo wesołe to futerko :) Pozdrawiamy wiosennie :) ano wesołe wesołe, teraz jest szczególnie wesołe bo opiekujemy się suczką szefowej mojej mamy, a suczka ma teraz cieczkę i Dulux głupieje przy niej, chociaż kastrat to dalej mu na dekiel wali. :diabloti: a ona bidna malutka chyba nie rozumie, że Dulskiemu nie zabawa w głowie raczej. :diabloti: Quote
KT Arts Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='dogomanka_']ano wesołe wesołe, teraz jest szczególnie wesołe bo opiekujemy się suczką szefowej mojej mamy, a suczka ma teraz cieczkę i Dulux głupieje przy niej, chociaż kastrat to dalej mu na dekiel wali. :diabloti: a ona bidna malutka chyba nie rozumie, że Dulskiemu nie zabawa w głowie raczej. :diabloti: Oj to masz wesoło :D http://i.imgur.com/3FiwO.jpg Zmęczony pies to szczęśliwy pies :D :loveu: Quote
polciuaa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Niufciak']Oj to masz wesoło :D http://i.imgur.com/3FiwO.jpg Zmęczony pies to szczęśliwy pies :D :loveu: wesoło to będe miała jutro, mamuśka ma iść do szkoły, jak wróci to będzie tak wesoło, że łu hu hu huuu! :diabloti: nie wiem jak ją o tym poinformować w ogóle. ;d musze to chyba zrobić teraz, póki ma dobry humor :evil_lol: Quote
KT Arts Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 dogomanka_ napisał(a):wesoło to będe miała jutro, mamuśka ma iść do szkoły, jak wróci to będzie tak wesoło, że łu hu hu huuu! :diabloti: nie wiem jak ją o tym poinformować w ogóle. ;d musze to chyba zrobić teraz, póki ma dobry humor :evil_lol: też mam taki sposób, mówić w tedy kiedy ma dobry humorek :D Quote
polciuaa Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Niufciak napisał(a):też mam taki sposób, mówić w tedy kiedy ma dobry humorek :D raczej w tym wypadku mi to nie pomogło zbytnio, ale jeszcze żyje więc najgorzej nie jest. :diabloti: Quote
KT Arts Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ja od jakiegoś czasu przyjęłam system mówienia o wszystkich stopniach :) potem nie ma zdziwienia na wywiadówce :) hehe Quote
polciuaa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Pusiakowa napisał(a):A co nabroiłaś w szkole? :P tak jakoś wyszło, że mi babsko wpisało zagrożenie z geo, a geo zdaje na rozszerzeniu. :diabloti: i mamuśka się troche tym...wkurzyła. :diabloti: Niufciak napisał(a):Ja od jakiegoś czasu przyjęłam system mówienia o wszystkich stopniach :) potem nie ma zdziwienia na wywiadówce :) hehe no, teraz już mi taki system nic nie da, miesiąc jeszcze wycierpię. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Niufciak napisał(a):Ale ci zazdroszczę, tez bym tak chciała :) no ja sama nie moge uwierzyć, że (o ile zdam :evil_lol: ) już w połowie maja będę po szkole totalnie i nikt nigdy więcej mi nie powtórzy, że mam się uczyć. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Niufciak napisał(a):a na studia sie nie wybierasz? no wybieram się, ale wtedy już mi rodzice nie będą truli o nauce bo raczej nie będę z nimi mieszkała. :diabloti: przynajmniej taki mam plan :) Quote
polciuaa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Niufciak napisał(a):hehe, a na co chcesz iść? problem taki, że w sumie nie wiem, na zootechnikę albo może pedagogikę przedszkolną, sama już nie wiem. ;) Quote
KT Arts Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 hehe też sie wybierałam na zootechnikę :P Ale ostatecznie chyba zostane przy BHP Quote
polciuaa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Niufciak napisał(a):hehe też sie wybierałam na zootechnikę :P Ale ostatecznie chyba zostane przy BHP pewnie do matury jeszcze ci sie wszystko pozmienia :) ja to od 1 klasy LO tak z 10 razy decyzję zmieniałam. :D Quote
KT Arts Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ja jak do tej pory 3 :) z weterynarii na zootechnike i z zootechniki na BHP :) Quote
polciuaa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Niufciak napisał(a):Ja jak do tej pory 3 :) z weterynarii na zootechnike i z zootechniki na BHP :) no to jeszcze nie jest tak źle z Tobą. :D ja to juz miałam tyle kierunków w planach, że ho ho :diabloti: między innymi psychologię, psychologię w biznesie, dawno dawno temu dziennikarstwo, coś tam o pracy socjalnej itp, weterynarię, no i teraz zootechnikę, pedagogikę albo może jakiś PR czy coś. :D Quote
KT Arts Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Rany, kobieto, skąd ty to wytrzasnęłaś :D niezłą masz rozbieżność :P hehehe Quote
Recommended Posts