Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']ja mam tak samo, jak gdzieś na rondo wjeżdżamy to od razu ryja dre żeby zwolnić. :evil_lol:[/QUOTE]

ja mam wrażenie, że nas przechyla ! :D a tata się ze mnie śmiał jak mu powiedziałam :(

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Culineo']ja mam wrażenie, że nas przechyla ! :D a tata się ze mnie śmiał jak mu powiedziałam :([/QUOTE]
ja mojemu nie mówie, bo się wkurwi, że mózgu nie mam. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']ja mojemu nie mówie, bo się wkurwi, że mózgu nie mam. :evil_lol:[/QUOTE]

Ja to samo :D Nie ma mowy. Mam zamiar opowiedzieć o tym siostrze i też się boje :D

Posted

[quote name='Talia']Ja to samo :D Nie ma mowy. Mam zamiar opowiedzieć o tym siostrze i też się boje :D[/QUOTE]
mnie wystarczy, że o zostałam opier*** gdy o tym znajomym opowiedziałam, nawet nie chce wiedzieć co by mi rodzice zrobili. :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

junoo napisał(a):
Dzień dobry :)
a zdjęć nadal nie ma :(

Jak tam? Złożyłaś już papiery na studia? ;)

no hej. :D zdjęć nie ma bo aparatu nie ma, a telefonem to dupa wychodzi, a nie zdjęcia :( wrzuce tu jakieś zlotowe ale to już jutro bo teraz mi się nie chce. :evil_lol:
a złożyłam ,tzn można tak powiedzieć. :evil_lol: idę na studium, technik weterynarii. :D w sumie przez czysty przypadek tam wylądowałam ale może akurat mi podpasuje taki kierunek. :D

Posted

[quote name='Culineo']z Anulą idziesz? czy jestes az tak popieprzona, że ci ten pomysł wpadł do głowy ? :>[/QUOTE]
jestem aż tak popieprzona :loveu: i ide z ClaudiaAnna, a nie z Anulą. :razz: a pomysł był przypadkowy i tak jakos wyszlo. :evil_lol:

• 5 months later...
Posted

Miluszka, Milunia, Milord, Mila itp.
:smile:
Kotka rasy Maine Coon, imie idealnie pasujące do jej charakteru, ponieważ jest to kot przytulanka.
;-)
Urodzona 21 kwietnia 2007 roku, trafiła do nas 1 kwietnia 2009. Ciekawska i rządna przygód, wszędzie jej pełno, kleptomanka kradnąca wszystko co da rade unieść (od długopisów i pilniczków do paznokci, poprzez śrubokręty, aż do pustych butelek po wodzie). Jednym słowem czarny brzydal.
:loveu:

dodalabym - lubi przebywac w wannie i zdarza sie jej chlupnac prosto do wody, ktora znajduje sie w tej wannie :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
dodalabym - lubi przebywac w wannie i zdarza sie jej chlupnac prosto do wody, ktora znajduje sie w tej wannie :evil_lol:

mamo, kompromitujesz mojego kota :evil_lol: