Culineo Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='dogomanka_']ja mam tak samo, jak gdzieś na rondo wjeżdżamy to od razu ryja dre żeby zwolnić. :evil_lol:[/QUOTE] ja mam wrażenie, że nas przechyla ! :D a tata się ze mnie śmiał jak mu powiedziałam :( Quote
polciuaa Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Culineo']ja mam wrażenie, że nas przechyla ! :D a tata się ze mnie śmiał jak mu powiedziałam :([/QUOTE] ja mojemu nie mówie, bo się wkurwi, że mózgu nie mam. :evil_lol: Quote
Talia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='dogomanka_']ja mojemu nie mówie, bo się wkurwi, że mózgu nie mam. :evil_lol:[/QUOTE] Ja to samo :D Nie ma mowy. Mam zamiar opowiedzieć o tym siostrze i też się boje :D Quote
polciuaa Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Talia']Ja to samo :D Nie ma mowy. Mam zamiar opowiedzieć o tym siostrze i też się boje :D[/QUOTE] mnie wystarczy, że o zostałam opier*** gdy o tym znajomym opowiedziałam, nawet nie chce wiedzieć co by mi rodzice zrobili. :evil_lol: Quote
Talia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Na mnie też znajomi nakrzyczeli, a siostra się śmiała. Chce mi dac order za głupotę :D Quote
polciuaa Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Talia']Na mnie też znajomi nakrzyczeli, a siostra się śmiała. Chce mi dac order za głupotę :D[/QUOTE] przydałby ci się. :evil_lol: Quote
Talia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='dogomanka_']przydałby ci się. :evil_lol:[/QUOTE] Powiedziałam jej, ze jak chce mi dać, to Wam też musi :lol: Quote
polciuaa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Talia napisał(a):Powiedziałam jej, ze jak chce mi dać, to Wam też musi :lol: ja się zgadzam! powiesiłabym go sobie na lodówce. :loveu: :razz: Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień dobry :) a zdjęć nadal nie ma :( Jak tam? Złożyłaś już papiery na studia? ;) Quote
polciuaa Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 junoo napisał(a):Dzień dobry :) a zdjęć nadal nie ma :( Jak tam? Złożyłaś już papiery na studia? ;) no hej. :D zdjęć nie ma bo aparatu nie ma, a telefonem to dupa wychodzi, a nie zdjęcia :( wrzuce tu jakieś zlotowe ale to już jutro bo teraz mi się nie chce. :evil_lol: a złożyłam ,tzn można tak powiedzieć. :evil_lol: idę na studium, technik weterynarii. :D w sumie przez czysty przypadek tam wylądowałam ale może akurat mi podpasuje taki kierunek. :D Quote
junoo Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 no to super :) ojj jak ja bym chciała coś weterynaryjnego skończyć :( Quote
Culineo Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='dogomanka_'] idę na studium, technik weterynarii. :D [/QUOTE] z Anulą idziesz? czy jestes az tak popieprzona, że ci ten pomysł wpadł do głowy ? :> Quote
polciuaa Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Culineo']z Anulą idziesz? czy jestes az tak popieprzona, że ci ten pomysł wpadł do głowy ? :>[/QUOTE] jestem aż tak popieprzona :loveu: i ide z ClaudiaAnna, a nie z Anulą. :razz: a pomysł był przypadkowy i tak jakos wyszlo. :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 te 2 matoły zamiast zapisać się do darmowy szkoły do Bytomia ze mną to nieeeeeeeeeeeee:diabloti: Quote
polciuaa Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 (edited) Ludzie i ludziska, zajrzyjcie na wątek! 9miesięczny szczeniak zagrożony jest śmiercią pod kołami pociągu bądź też przywiązaniem do drzewa w lesie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232622-ALARM!9miesięczny-szczeniak-do-lasu-czy-pod-pociąg-POMOCY!?p=19704921#post19704921 Edited September 21, 2012 by dogomanka_ Quote
anka11 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Miluszka, Milunia, Milord, Mila itp. :smile: Kotka rasy Maine Coon, imie idealnie pasujące do jej charakteru, ponieważ jest to kot przytulanka. ;-) Urodzona 21 kwietnia 2007 roku, trafiła do nas 1 kwietnia 2009. Ciekawska i rządna przygód, wszędzie jej pełno, kleptomanka kradnąca wszystko co da rade unieść (od długopisów i pilniczków do paznokci, poprzez śrubokręty, aż do pustych butelek po wodzie). Jednym słowem czarny brzydal. :loveu: dodalabym - lubi przebywac w wannie i zdarza sie jej chlupnac prosto do wody, ktora znajduje sie w tej wannie :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 anka11 napisał(a):dodalabym - lubi przebywac w wannie i zdarza sie jej chlupnac prosto do wody, ktora znajduje sie w tej wannie :evil_lol: mamo, kompromitujesz mojego kota :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 anka11 napisał(a):oj tam oj tam to nie kompromitacja :D a niby co? :razz: Quote
polciuaa Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 anka11 napisał(a):gowno hahah mamooooo :cry: Quote
anka11 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 nie placz mamo <3 kocham Ciebie, Twoje koty, pieska i papuge i slimaki tez :loveu: Quote
polciuaa Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 anka11 napisał(a):nie placz mamo <3 kocham Ciebie, Twoje koty, pieska i papuge i slimaki tez :loveu: dzięki, tego mi było trzeba! :loveu: Quote
Tepes Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 o BoRZe co za ludzie sa na tym dogo:diabloti: Quote
polciuaa Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Tepes napisał(a):o BoRZe co za ludzie sa na tym dogo:diabloti: coś Ci się nie podoba? :mad: Quote
Recommended Posts