darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='dogomanka_']aaa tam, powiedz, że ja Cię będę niańczyć jak coś. :evil_lol:[/QUOTE] mi pasuje ale Ty im to powiedz. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Cześć czopki :diabloti: Wena ładniejsza :loveu: ale uroczy ten psiak, gdzie on biedak mieszka? Quote
darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Avaloth']Cześć czopki :diabloti: Wena ładniejsza :loveu: ale uroczy ten psiak, gdzie on biedak mieszka?[/QUOTE] I kto to mówi. :diabloti: Bida mieszka na osiedlu u Poli. Quote
anka11 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 spoko, moge Ci go nawet dostarczyć. okej to przywiez mi :P Quote
Culineo Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 tak mnie też Polka niańczyła :evil_lol: to potem naskakiwała na mnie kobita, że się wyrażam jak menel i wkółko pijemy i klniemy :D a grzeczny Arek i Łukasz potakiwali z browarem za plecami :siara: Quote
polciuaa Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='darii_iia']mi pasuje ale Ty im to powiedz. :evil_lol:[/QUOTE] spoko. :diabloti: [quote name='Avaloth']Cześć czopki :diabloti: Wena ładniejsza :loveu: ale uroczy ten psiak, gdzie on biedak mieszka?[/QUOTE] [quote name='darii_iia']I kto to mówi. :diabloti: Bida mieszka na osiedlu u Poli.[/QUOTE] no dokładnie, biega taki bidny sobie, zazwyczaj obok takiego baraku socjalnego bo tam dla psów wywalają jedzienie, ale strasznie schudł, pierwszy raz go widziałam jakoś przy święceniu jajek i wtedy wyglądał normalnie, a teraz mu żeberka widać i wgl. :( [quote name='Culineo']tak mnie też Polka niańczyła :evil_lol: to potem naskakiwała na mnie kobita, że się wyrażam jak menel i wkółko pijemy i klniemy :D a grzeczny Arek i Łukasz potakiwali z browarem za plecami :siara:[/QUOTE] cicho! nie musisz tego mówić tak głośno. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Biedak :shake: Taaa, Pola jest świetnym opiekunem, Twoja mama gdyby wiedziała o niej co nieco na pewno bez problemu by Cię puściła na zlot. Taki opiekun to złoto :loveu::diabloti: Quote
polciuaa Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Avaloth']Biedak :shake: Taaa, Pola jest świetnym opiekunem, Twoja mama gdyby wiedziała o niej co nieco na pewno bez problemu by Cię puściła na zlot. Taki opiekun to złoto :loveu::diabloti:[/QUOTE] dzięki Iśka, ty jako jedyna mnie rozumiesz. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 jeeeejuu, tak się denerwuje tym jutrzejszym angielskim ustnym, że masakra normalnie, chyba wchodząc na sale zemdleję na wstępie i będą mnie musieli zbierać z podłogi. :evil_lol: trzymajcie za mnie jutro kciuki! Quote
polciuaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 dzięki dziewczyny. :loveu: już po, w sumie już o 17 miała wyniki, ale nie chciało mi się kompa włączać. :evil_lol: no więc ZDAŁAM! chociaż myślałam, że umre jak mój kolega, który był przedemną, wszedł do klasy, tak mi serce waliło, masakra jakaś. :evil_lol: coś tam wydukałam i 56% mam. :D w sumie nie za wysoko, ale miałam nadzieje tylko zdać więc jestem zadowolona. :D Quote
polciuaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Noelle']najważniejsze, że matura zdana!! :D[/QUOTE] dokładnie! jeszcze tylko polski, ale to to luuuz. W sumie jeszcze rok temu nie wierzyłam, że dotrwam do matury, a tu proszę. :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Gratuluję :) widziałam już na fejsie, ale nie zaszkodzi i tu :P kiedy polski? Quote
polciuaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 (edited) [quote name='Avaloth']Gratuluję :) widziałam już na fejsie, ale nie zaszkodzi i tu :P kiedy polski? dzięki. :D we wtorek. :D a w czwartek jeszcze geografia, ale wali mnie czy zdam i jak zdam. :evil_lol: EDIT: swoją drogą mogłam dzisiaj zarobić 100zł, które chciała mi dać moja koleżanka za wejście do klasy i zaśpiewanie przed komisją "My name is potato! everybody potato! clap you hands! potaaatooo!" tak jak tutaj w refrenie: http://www.youtube.com/watch?v=bZJXWkWeS2k swoją drogą to jest piosenka mojego życia. :evil_lol: a to: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/04/5af655dd675927792e918a36cd8e880c.jpg?1333883049 jest obrazek mojego życia. :evil_lol: Edited May 15, 2012 by dogomanka_ Quote
Sweet Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='dogomanka_']dokładnie! jeszcze tylko polski, ale to to luuuz. W sumie jeszcze rok temu nie wierzyłam, że dotrwam do matury, a tu proszę. :evil_lol:[/QUOTE] Polski i luz? :crazyeye: Ja się strasznie boję;/ A jaki masz temat? Uczylaś się w ogóle coś do gegry? ja mam przyspieszony 3 dniowy kurs szybkiego czytania vademecum, żeby chociaż coś ogarniać :diabloti::evil_lol: Ja mam polski i ang w pon i wtorek. :eviltong: Quote
polciuaa Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='Sweet']Polski i luz? :crazyeye: Ja się strasznie boję;/ A jaki masz temat? Uczylaś się w ogóle coś do gegry? ja mam przyspieszony 3 dniowy kurs szybkiego czytania vademecum, żeby chociaż coś ogarniać :diabloti::evil_lol: Ja mam polski i ang w pon i wtorek. :eviltong:[/QUOTE] ja nie miałam zadnego przygotowania do geo. :evil_lol: dzisiaj miałam się pouczyć to tak jakoś wyszło, że wylądowałam w lesie na piwie. :evil_lol: no i teraz miałam się zabrać za naukę żeby chociaż sobie mape powtórzyć i wiatry, bo to jest zawsze, ale nie chce mi się więc nauczę się rano. :evil_lol: polski to luz bo w sumie ja lubie gadać więc jak już się naucze tej pracy to spoko mi będzie opowiadać. :D temat mam "wzorce i antywzorce nauczycieli w oparciu o wybrane utwory literackie" :D a ty jaki masz temat? :D Quote
Sweet Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='dogomanka_']ja nie miałam zadnego przygotowania do geo. :evil_lol: dzisiaj miałam się pouczyć to tak jakoś wyszło, że wylądowałam w lesie na piwie. :evil_lol: no i teraz miałam się zabrać za naukę żeby chociaż sobie mape powtórzyć i wiatry, bo to jest zawsze, ale nie chce mi się więc nauczę się rano. :evil_lol: polski to luz bo w sumie ja lubie gadać więc jak już się naucze tej pracy to spoko mi będzie opowiadać. :D temat mam "wzorce i antywzorce nauczycieli w oparciu o wybrane utwory literackie" :D a ty jaki masz temat? :D[/QUOTE] No ja gegry dużo sie nie uczyłam:P Raz przeczytałam vedemecum, i generalnie nie jestem w ogóle zadowolona jak napisałam tą maturę ;/ No tak... ja jeszcze nie napisałam do konca:P:P ja mam "twórcze i destrukcyjna siła miłości. omów na wybranych przykładach pochodzących z 2-3 epok literackich" ;) Quote
polciuaa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 (edited) [quote name='Sweet']No ja gegry dużo sie nie uczyłam:P Raz przeczytałam vedemecum, i generalnie nie jestem w ogóle zadowolona jak napisałam tą maturę ;/ No tak... ja jeszcze nie napisałam do konca:P:P ja mam "twórcze i destrukcyjna siła miłości. omów na wybranych przykładach pochodzących z 2-3 epok literackich" ;)[/QUOTE] w sumie ciekawy ten temat, dużo książek o tym jest chociażby te szekspirowskie czy cos. :D ja nie wiem czy jestem zadowolona bo w sumie mam to gdzieś. :evil_lol: pewnie nisko zdam, może max 50%, o ile w ogóle bo przez 3 lata na rozszerzonej geografii ciągle spałam albo grałam w np. państwa miasta albo angry birds i z lekcji nic nei pamietałam, wszystko robiłam na wyczucie prawie. :diabloti: EDIT: nie chce ktoś żółwia adoptować przypadkiem? Edited May 17, 2012 by dogomanka_ Quote
anka11 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 czyli jutro trzymam kciuki? XD jezu kobieto Ty ciagle z czyms wyjezdzasz jak nie slimaki to zolwie :P Quote
polciuaa Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='anka11']czyli jutro trzymam kciuki? XD jezu kobieto Ty ciagle z czyms wyjezdzasz jak nie slimaki to zolwie :P[/QUOTE] taa, trzymajcie kciuki bo mi się przydadzą bardzo. Jestem przeziębiona, mam gorączke, katar, bolą mnie wszystkie mięśnie, gardło i głowa. Nie mam zielongo pojęcia jak ja za te 2h dam rade powiedzieć tą zakichaną prezentację szczególnie, że jeszcze nie umiem dobrze zakończenia. :roll: Quote
polciuaa Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Noelle']i jak poszło Polka? 85% :loveu: a taka zestresowana byłam, że wszystko poplątałam, przed wejściem do sali było mi słabo i niedobrze i myślałam, że będe musiała iść do wc sobie zwymiotować, masakra jakas. :evil_lol: ale jestem fest zadowolona :loveu: WAKACJE K***A! :multi: Quote
Recommended Posts