Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
pooowodzenia jutro :>

nie dziękuje, właśnie ide spać bo rano wstaje i zakuwam jeszcze "Kordiana" i "Lalkę", no i "Dziady" :evil_lol:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka11 napisał(a):
no to jesli przypomnialas sobie, to chyba dobrze Ci poszlo, bo slyszalam od znajomych, ze byla lalka i dziady :razz:

no nie było źle, chyba. :diabloti: było porównanie Lalki i Ludzi bezdomnych, no i drugi temat o Dziadach, wziełam to pierwsze, nie wiem jak poszło bo pozornie łatwe, a pewnie klucz zrąbany jak zawsze. :diabloti:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
a studia? .......

studia lepsze niż codzinne łażenie do szkoły. :D poza tym jeszcze nie wiem czy gdziekolwiek pójde bo teraz się nad tym grubo zastanawiam, a jak już pójdę to raczej zaocznie więc też spoko. :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
studia lepsze niż codzinne łażenie do szkoły. :D poza tym jeszcze nie wiem czy gdziekolwiek pójde bo teraz się nad tym grubo zastanawiam, a jak już pójdę to raczej zaocznie więc też spoko. :D

Nie chcesz iść na studia?! ;o

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Nie chcesz iść na studia?! ;o

sama już nie wiem. :D zastanawiam się jeszcze. :diabloti: chcieć może i bym chciała, ale nie wiem czy podołam wyprowadzce, robocie itp. chociaż jara mnie perspektywa mieszkania w Krk i tych imprez tam. :evil_lol:

Posted

sorry, że się tak włączę, ale przyjeżdżaj do Krakowa na studia koniecznie!!! :D też pójdę na zaoczne, też będę zapieprzać w pracy, bo się wyprowadzę po LO, ale czuję że będzie zajebiscie!! :loveu: hahahah

Posted

Noelle napisał(a):
sorry, że się tak włączę, ale przyjeżdżaj do Krakowa na studia koniecznie!!! :D też pójdę na zaoczne, też będę zapieprzać w pracy, bo się wyprowadzę po LO, ale czuję że będzie zajebiscie!! :loveu: hahahah

zamieszkajmy razem! będzie taniej! :diabloti:

Posted

Bewarka napisał(a):
Oj tam Pola czasy liceum są fajne nie wciskaj kitu :D jak się dobrze trafi.

no czasy tak, ale wstawanie rano i uczenie sie już nie. :diabloti:

Posted

oooooooooo, przepraszam, ze tak nie na temat ale jutro matma, wiec

powodzenia! :diabloti:

EDIT

co do tematu z polaka to chyba wiekszosc go wziela :D a co do studiowania to do wro chodz a nie! :>>

Posted

anka11 napisał(a):
oooooooooo, przepraszam, ze tak nie na temat ale jutro matma, wiec

powodzenia! :diabloti:

EDIT

co do tematu z polaka to chyba wiekszosc go wziela :D a co do studiowania to do wro chodz a nie! :>>

nie mów mi o tej matmie, cały dzień zakuwałam i aż mnei łeb teraz boli z wysiłku. :diabloti:
no z tego co wiem to faktycznie większość wybrała ten temat o lalce, w sumie tylko jedna osoba, której się o to pytałam, wzięła dziady, ale to dlatego, że ma je na pracy maturalnej i totalnie wszystko wiedziala w tym temacie. :diabloti:
co do studiowania to Wro z chęcią, ale jednak bałabym się chyba wyprowadzić od razu tak daleko od domu, jednak Krk mam o wiele bliżej. :PP

Posted

haha, moja siostra tez pisze, wiec 'czuje' ten stres w domu ;o

ona sobie pisze matury probne i raz jej wychodzi 28% raz 38%, wiec masakra :>

ja sie Toba zaopiekuje hahhaa! :loveu:

Posted

[quote name='anka11']haha, moja siostra tez pisze, wiec 'czuje' ten stres w domu ;o

ona sobie pisze matury probne i raz jej wychodzi 28% raz 38%, wiec masakra :>

ja sie Toba zaopiekuje hahhaa! :loveu:[/QUOTE]
myślałam, że Twoja siostra to starsza jest. :D
taaa, jak ty się ledwo sama sobą potrafisz zaopiekować. :evil_lol: :loveu: