Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niufciak napisał(a):
Rany, kobieto, skąd ty to wytrzasnęłaś :D niezłą masz rozbieżność :P hehehe

no niestety tak sobie od zawsze między kierunkami buszuję. :diabloti:

siostra, lepiej się ucz geografii bo potem może Ci się na studia przydać, ja na przykład geo nienawidzę, a babki od geo jeszcze bardziej nie trawię, ale przyda mi się na zootechnikę i żałuję, że wcześniej ją ciągle olewałam bo teraz mam zaległości. ;)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
no ja geo też nienawidzę, ale to przez tą bab, której też nienawidzę. mi się geo nie przyda na studiach, bo chyba niepotrzebna jest do psychologii i fotografii.

n oraczej na te kierunki nie, ale być może jeszcze Ci się zmieni pogląd na świat i wybierzesz coś innego :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
n oraczej na te kierunki nie, ale być może jeszcze Ci się zmieni pogląd na świat i wybierzesz coś innego :D

Oby nie. Może w LO mi się trafi lepsza nauczycielka to się podciągnę. :P

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Oby nie. Może w LO mi się trafi lepsza nauczycielka to się podciągnę. :P

:D
ja to w gim miałam zrytą kobitę, ale w LO mam o wiele gorszą jeśli cię to pocieszy. ;d

Posted

Niufciak napisał(a):
A ja jestem na rozszerzonej geo i jeszcze żyję :) Geo jest prosta, a na pewno prostsza od rozszerzonej biologii :D hyhyhy

moja geo też jest rozszerzona, też uważam, że jest prosta, ale mimo to jej nie lubie. :D

Posted

Niufciak napisał(a):
mnie sie nie chce uczyć i to masakrycznie :P
Nie rozumiem ludzi idących na np. medycynę, tyle nauki :0

no, albo jakieś prawo czy coś, masakra. ;o ja to nie wiem jak się zmusić do nauki na 1 przedmiot dziennie, a jakbym miała na takiej medycynie siedzieć to dziękuje bardzo

Posted

dogomanka_ napisał(a):
:D
ja to w gim miałam zrytą kobitę, ale w LO mam o wiele gorszą jeśli cię to pocieszy. ;d

Oby mi się tak nie trafiło. Chcę już być na studiach, a jeszcze przede mną 3 lata LO.

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Oby mi się tak nie trafiło. Chcę już być na studiach, a jeszcze przede mną 3 lata LO.

ja zawsze chciałam iść na studia, od dziecka w sumie o tym marzyłam, a teraz mi się powoli odechciewa. :D

Posted

Pusiakowa napisał(a):
mi się odechciewa w LO siedzieć.

ja czasem mam dni, że żałuję, że nie poszłam ze znajomymi do technikum, ale w sumie męczyłabym się 4 lata, a potem i tak bym pewnie nie szła w kierunku zawodu :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ja czasem mam dni, że żałuję, że nie poszłam ze znajomymi do technikum, ale w sumie męczyłabym się 4 lata, a potem i tak bym pewnie nie szła w kierunku zawodu :D

Znaczy wiesz ja bym chciała już być po LO i być na studiach, cholernie mi się nie chce siedzieć 3 lata w szkole i tłuc to wszystko tylko z większym naciskiem i zapie*dolem.

Posted

Niufciak napisał(a):
W technikum jest przerąbany egzamin zawodowy, takze ja tam wolę po maturze iśc na studia :P

niby tak, a w sumie na zawodowe egzaminy chyba bym nawet nie szła. :evil_lol: dlategodla mnie bez sensu siedzieć 4 lata i nie robić potem nic z tym związanego.

Pusiakowa napisał(a):
Znaczy wiesz ja bym chciała już być po LO i być na studiach, cholernie mi się nie chce siedzieć 3 lata w szkole i tłuc to wszystko tylko z większym naciskiem i zapie*dolem.

a komu się chce? :evil_lol:

Posted (edited)

Mi siedzieć to się nie chciało w gim, liceum kocham :eviltong: Może rozkład godzin nie jest idealny, ale przyzwyczaiłam się i po pół roku jeszcze mi się nie zmieniło, lubię całą swoją klasę, uważam to za sukces :D I właśnie chyba za szybko mi leci...A pamiętam, że mój brat był zły, że nie poszłam do jakiegoś technikum w Krk, ale nie umiałabym zdecydować się na coś konkretnego :lol:

Edited by Bewarka
Posted

Demowata napisał(a):
Cześć.! :D
Dulux jest śliczny. :)

hej hej :D dziękujemy ślicznie :)

Bewarka napisał(a):
Mi siedzieć to się nie chciało w gim, liceum kocham :eviltong: Może rozkład godzin nie jest idealny, ale przyzwyczaiłam się i po pół roku jeszcze mi się nie zmieniło, lubię całą swoją klasę, uważam to za sukces :D I właśnie chyba za szybko mi leci...A pamiętam, że mój brat był zły, że nie poszłam do jakiegoś technikum w Krk, ale nie umiałabym zdecydować się na coś konkretnego :lol:

ja uwielbiałam gim. :loveu: niby liceum to już takie bardziej ogarnięte te ludzie, ale tyle ile się uśmiałam w gimnazjum nie zamieniłabym na nic innego. :D
a poza tym powiem Ci, że nawet nie zauważysz kiedy będziesz przed samą matura, dosłownie, ja się czuje jakbym we wrześniu dopiero była w 1 klasie LO. :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Bewarka napisał(a):
Haha Dulux :loveu:

dziwny jest ten pies, pysk koślawy jakiś, a na ostatnim zdjęciu do tego wygląda jakby miał niewymiarową przednią łapę. :evil_lol:

idę zaraz prać psa. :diabloti: