Pusiakowa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Weź mi nie mów nic o geo. Mam trzy laski, w środę dostanę czwartą. Wielbię tą kobietę, nie ma co. Quote
polciuaa Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Niufciak napisał(a):Rany, kobieto, skąd ty to wytrzasnęłaś :D niezłą masz rozbieżność :P hehehe no niestety tak sobie od zawsze między kierunkami buszuję. :diabloti: siostra, lepiej się ucz geografii bo potem może Ci się na studia przydać, ja na przykład geo nienawidzę, a babki od geo jeszcze bardziej nie trawię, ale przyda mi się na zootechnikę i żałuję, że wcześniej ją ciągle olewałam bo teraz mam zaległości. ;) Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 no ja geo też nienawidzę, ale to przez tą bab, której też nienawidzę. mi się geo nie przyda na studiach, bo chyba niepotrzebna jest do psychologii i fotografii. Quote
polciuaa Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Pusiakowa napisał(a):no ja geo też nienawidzę, ale to przez tą bab, której też nienawidzę. mi się geo nie przyda na studiach, bo chyba niepotrzebna jest do psychologii i fotografii. n oraczej na te kierunki nie, ale być może jeszcze Ci się zmieni pogląd na świat i wybierzesz coś innego :D Quote
Pusiakowa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 dogomanka_ napisał(a):n oraczej na te kierunki nie, ale być może jeszcze Ci się zmieni pogląd na świat i wybierzesz coś innego :D Oby nie. Może w LO mi się trafi lepsza nauczycielka to się podciągnę. :P Quote
polciuaa Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Pusiakowa napisał(a):Oby nie. Może w LO mi się trafi lepsza nauczycielka to się podciągnę. :P :D ja to w gim miałam zrytą kobitę, ale w LO mam o wiele gorszą jeśli cię to pocieszy. ;d Quote
KT Arts Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 A ja jestem na rozszerzonej geo i jeszcze żyję :) Geo jest prosta, a na pewno prostsza od rozszerzonej biologii :D hyhyhy Quote
polciuaa Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Niufciak napisał(a):A ja jestem na rozszerzonej geo i jeszcze żyję :) Geo jest prosta, a na pewno prostsza od rozszerzonej biologii :D hyhyhy moja geo też jest rozszerzona, też uważam, że jest prosta, ale mimo to jej nie lubie. :D Quote
KT Arts Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 mnie sie nie chce uczyć i to masakrycznie :P Nie rozumiem ludzi idących na np. medycynę, tyle nauki :0 Quote
polciuaa Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Niufciak napisał(a):mnie sie nie chce uczyć i to masakrycznie :P Nie rozumiem ludzi idących na np. medycynę, tyle nauki :0 no, albo jakieś prawo czy coś, masakra. ;o ja to nie wiem jak się zmusić do nauki na 1 przedmiot dziennie, a jakbym miała na takiej medycynie siedzieć to dziękuje bardzo Quote
Pusiakowa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 dogomanka_ napisał(a)::D ja to w gim miałam zrytą kobitę, ale w LO mam o wiele gorszą jeśli cię to pocieszy. ;d Oby mi się tak nie trafiło. Chcę już być na studiach, a jeszcze przede mną 3 lata LO. Quote
polciuaa Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Pusiakowa napisał(a):Oby mi się tak nie trafiło. Chcę już być na studiach, a jeszcze przede mną 3 lata LO. ja zawsze chciałam iść na studia, od dziecka w sumie o tym marzyłam, a teraz mi się powoli odechciewa. :D Quote
Pusiakowa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 dogomanka_ napisał(a):ja zawsze chciałam iść na studia, od dziecka w sumie o tym marzyłam, a teraz mi się powoli odechciewa. :D mi się odechciewa w LO siedzieć. Quote
polciuaa Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Pusiakowa napisał(a):mi się odechciewa w LO siedzieć. ja czasem mam dni, że żałuję, że nie poszłam ze znajomymi do technikum, ale w sumie męczyłabym się 4 lata, a potem i tak bym pewnie nie szła w kierunku zawodu :D Quote
KT Arts Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 W technikum jest przerąbany egzamin zawodowy, takze ja tam wolę po maturze iśc na studia :P Quote
Pusiakowa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 dogomanka_ napisał(a):ja czasem mam dni, że żałuję, że nie poszłam ze znajomymi do technikum, ale w sumie męczyłabym się 4 lata, a potem i tak bym pewnie nie szła w kierunku zawodu :D Znaczy wiesz ja bym chciała już być po LO i być na studiach, cholernie mi się nie chce siedzieć 3 lata w szkole i tłuc to wszystko tylko z większym naciskiem i zapie*dolem. Quote
polciuaa Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Niufciak napisał(a):W technikum jest przerąbany egzamin zawodowy, takze ja tam wolę po maturze iśc na studia :P niby tak, a w sumie na zawodowe egzaminy chyba bym nawet nie szła. :evil_lol: dlategodla mnie bez sensu siedzieć 4 lata i nie robić potem nic z tym związanego. Pusiakowa napisał(a):Znaczy wiesz ja bym chciała już być po LO i być na studiach, cholernie mi się nie chce siedzieć 3 lata w szkole i tłuc to wszystko tylko z większym naciskiem i zapie*dolem. a komu się chce? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Mi siedzieć to się nie chciało w gim, liceum kocham :eviltong: Może rozkład godzin nie jest idealny, ale przyzwyczaiłam się i po pół roku jeszcze mi się nie zmieniło, lubię całą swoją klasę, uważam to za sukces :D I właśnie chyba za szybko mi leci...A pamiętam, że mój brat był zły, że nie poszłam do jakiegoś technikum w Krk, ale nie umiałabym zdecydować się na coś konkretnego :lol: Edited March 30, 2012 by Bewarka Quote
polciuaa Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Demowata napisał(a):Cześć.! :D Dulux jest śliczny. :) hej hej :D dziękujemy ślicznie :) Bewarka napisał(a):Mi siedzieć to się nie chciało w gim, liceum kocham :eviltong: Może rozkład godzin nie jest idealny, ale przyzwyczaiłam się i po pół roku jeszcze mi się nie zmieniło, lubię całą swoją klasę, uważam to za sukces :D I właśnie chyba za szybko mi leci...A pamiętam, że mój brat był zły, że nie poszłam do jakiegoś technikum w Krk, ale nie umiałabym zdecydować się na coś konkretnego :lol: ja uwielbiałam gim. :loveu: niby liceum to już takie bardziej ogarnięte te ludzie, ale tyle ile się uśmiałam w gimnazjum nie zamieniłabym na nic innego. :D a poza tym powiem Ci, że nawet nie zauważysz kiedy będziesz przed samą matura, dosłownie, ja się czuje jakbym we wrześniu dopiero była w 1 klasie LO. :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 zżarło posty i zdjęcie tego lamusa, chociaż pewnie wam tego nie brakuje i tak je wrzucę jeszcze raz. :diabloti: krzywy pies krzywy pies :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Bewarka napisał(a):Haha Dulux :loveu: dziwny jest ten pies, pysk koślawy jakiś, a na ostatnim zdjęciu do tego wygląda jakby miał niewymiarową przednią łapę. :evil_lol: idę zaraz prać psa. :diabloti: Quote
anka11 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 hahah piekny nos! przypomnialo mi sie jak bylo czesanie na zlocie i wspolczuje Ci mycia chyba sto lat to trwa :lol: Quote
Recommended Posts