Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niufciak napisał(a):
Hehe, Kroszka świrek :D
Przyznaj się, nie bądź taka :P
Mnie to czeka za rok :)

w życiu się nie przyznam. :diabloti: podejrzewam, że mimo wszystko jesteś lepsza z matmy ode mnie :D

Zaczynam się zastanawiać po co w ogóle chodze do tej szkoły, dzisiaj na przykład miałam 2h tylko, nawet nie opłacało mi się wstawać z łóżka :diabloti:

Kurcze miałam wrzucić zdjęcia ale zapomniałam, że musze je najpierw zmniejszyć. -.-

Posted

Ja jutro (czyt. czwartek) nie ide bo mam 2 matmy pod rząd i 2 biologie pod rząd hyhyhy :D Będę sie lenić w domciu :D
Ooo, no to czekam na foteczki :)
A tak nawiasem to ja jestem lewa z matmy która jest dla mnie czarną magią, ciemną masą prawie jak chińskie znaczki lub greckie hieroglify :P hyhyhy Jak zdam mature z matmy to będzie cud :D

Posted

[quote name='Niufciak']Ja jutro (czyt. czwartek) nie ide bo mam 2 matmy pod rząd i 2 biologie pod rząd hyhyhy :D Będę sie lenić w domciu :D
Ooo, no to czekam na foteczki :)
A tak nawiasem to ja jestem lewa z matmy która jest dla mnie czarną magią, ciemną masą prawie jak chińskie znaczki lub greckie hieroglify :P hyhyhy Jak zdam mature z matmy to będzie cud :D
no masakryczna jest matma. :diabloti: już wolę chemię od niej ;d

jakieś zdjęcia:

Posted

justyska2 napisał(a):
ojjj ile brudnego futra widzę xD
ale bardzo wesołe to futerko :)
Pozdrawiamy wiosennie :)

ano wesołe wesołe, teraz jest szczególnie wesołe bo opiekujemy się suczką szefowej mojej mamy, a suczka ma teraz cieczkę i Dulux głupieje przy niej, chociaż kastrat to dalej mu na dekiel wali. :diabloti: a ona bidna malutka chyba nie rozumie, że Dulskiemu nie zabawa w głowie raczej. :diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']ano wesołe wesołe, teraz jest szczególnie wesołe bo opiekujemy się suczką szefowej mojej mamy, a suczka ma teraz cieczkę i Dulux głupieje przy niej, chociaż kastrat to dalej mu na dekiel wali. :diabloti: a ona bidna malutka chyba nie rozumie, że Dulskiemu nie zabawa w głowie raczej. :diabloti:

Oj to masz wesoło :D
http://i.imgur.com/3FiwO.jpg
Zmęczony pies to szczęśliwy pies :D :loveu:

Posted

[quote name='Niufciak']Oj to masz wesoło :D
http://i.imgur.com/3FiwO.jpg
Zmęczony pies to szczęśliwy pies :D :loveu:

wesoło to będe miała jutro, mamuśka ma iść do szkoły, jak wróci to będzie tak wesoło, że łu hu hu huuu! :diabloti: nie wiem jak ją o tym poinformować w ogóle. ;d musze to chyba zrobić teraz, póki ma dobry humor :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
wesoło to będe miała jutro, mamuśka ma iść do szkoły, jak wróci to będzie tak wesoło, że łu hu hu huuu! :diabloti: nie wiem jak ją o tym poinformować w ogóle. ;d musze to chyba zrobić teraz, póki ma dobry humor :evil_lol:

też mam taki sposób, mówić w tedy kiedy ma dobry humorek :D

Posted

Niufciak napisał(a):
też mam taki sposób, mówić w tedy kiedy ma dobry humorek :D

raczej w tym wypadku mi to nie pomogło zbytnio, ale jeszcze żyje więc najgorzej nie jest. :diabloti:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
A co nabroiłaś w szkole? :P

tak jakoś wyszło, że mi babsko wpisało zagrożenie z geo, a geo zdaje na rozszerzeniu. :diabloti: i mamuśka się troche tym...wkurzyła. :diabloti:

Niufciak napisał(a):
Ja od jakiegoś czasu przyjęłam system mówienia o wszystkich stopniach :) potem nie ma zdziwienia na wywiadówce :) hehe

no, teraz już mi taki system nic nie da, miesiąc jeszcze wycierpię. :evil_lol:

Posted

Niufciak napisał(a):
Ale ci zazdroszczę, tez bym tak chciała :)

no ja sama nie moge uwierzyć, że (o ile zdam :evil_lol: ) już w połowie maja będę po szkole totalnie i nikt nigdy więcej mi nie powtórzy, że mam się uczyć. :evil_lol:

Posted

Niufciak napisał(a):
a na studia sie nie wybierasz?

no wybieram się, ale wtedy już mi rodzice nie będą truli o nauce bo raczej nie będę z nimi mieszkała. :diabloti: przynajmniej taki mam plan :)

Posted

Niufciak napisał(a):
hehe też sie wybierałam na zootechnikę :P Ale ostatecznie chyba zostane przy BHP

pewnie do matury jeszcze ci sie wszystko pozmienia :) ja to od 1 klasy LO tak z 10 razy decyzję zmieniałam. :D

Posted

Niufciak napisał(a):
Ja jak do tej pory 3 :) z weterynarii na zootechnike i z zootechniki na BHP :)

no to jeszcze nie jest tak źle z Tobą. :D ja to juz miałam tyle kierunków w planach, że ho ho :diabloti: między innymi psychologię, psychologię w biznesie, dawno dawno temu dziennikarstwo, coś tam o pracy socjalnej itp, weterynarię, no i teraz zootechnikę, pedagogikę albo może jakiś PR czy coś. :D