polciuaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 anka11 napisał(a):alez to byl komplement przeciez :lol: filmiki Wam wysle tylko nie wiem kiedy :lol: Klaudia mogłabyś też mi podać mejla :) nie mam, dlatego wlasnie pytam Ciebie haha :lol: pomyslalam ze moze tez nadalby sie dla Weny. no to jak Ci jakiś pomysł do głowy wpadnie to daj znać. :D anka11 napisał(a):dzieki ;D ciekawe czy po tych odpalach, jak ich budziluysmy i chcialysmy wywalic z chalupy by chcieli :lol: to samo chciałam napisać. :diabloti: klaudusia0219 napisał(a):ciiiiiii :D nie było tak źle :D uhumm, ciekawe czy oni też tak uważają :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ojjj jeden raz, ale to była ich wina ! uprzedzałysmy :D Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 klaudusia0219 napisał(a):ojjj jeden raz, ale to była ich wina ! uprzedzałysmy :D czasem mam wyrzuty sumienia przez to, bo najbardziej na tym oni oberwali, a nie ta panna :diabloti: Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 klaudusia0219 napisał(a):wytłumaczymy się :D taaa, nasz urok osobisty musi na nich zadziałać. :diabloti: :D Quote
Culineo Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dogomanka_ napisał(a):taaa, nasz urok osobisty musi na nich zadziałać. :diabloti: :D nie mają wyjścia :) Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 czasem mam wyrzuty sumienia przez to, bo najbardziej na tym oni oberwali, a nie ta panna oj ja tez a pamietacie jak oni sobie slodko spali tam? :( Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 klaudusia0219 napisał(a):nie mają wyjścia :) :diabloti: anka11 napisał(a):oj ja tez a pamietacie jak oni sobie slodko spali tam? :( no:-( ale to Ty najbardziej nas do tego namawiałaś bo Ci się nudziło! to Twoja wina! :diabloti: A tak przy okazji zapraszam na wątek Soni: http://www.dogomania.pl/threads/223244-Rodzi-co-cieczk%C4%99!-A-szczeniaki-do-schroniska-w-Olkuszu-na-pewn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87!W-CI%C4%84%C5%BBY!?p=18653341#post18653341 Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale to Ty najbardziej nas do tego namawiałaś bo Ci się nudziło! to Twoja wina! dzieki, dzieki :lol: ...no dobra moge to przyjac NA KLATE ; o Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 anka11 napisał(a):dzieki, dzieki :lol: ...no dobra moge to przyjac NA KLATE ; o chyba na gołą klatę! :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 tak było pamietam ! ale tylko my się odważyłyśmy :) Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 anka11 napisał(a)::lol: no to na gola klate :P no to ja rozumiem. :diabloti: klaudusia0219 napisał(a):tak było pamietam ! ale tylko my się odważyłyśmy :) bo my ogólnie jesteśmy najbardziej odważne itp itd :loveu: :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 dogomanka_ napisał(a):bo my ogólnie jesteśmy najbardziej odważne itp itd :loveu: :evil_lol: przezabiste-nie bójmy się tego słowa :evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 klaudusia0219 napisał(a):przezabiste-nie bójmy się tego słowa :evil_lol: oczywiście! :D Quote
polciuaa Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 ale jest śliczna pogoda u nas! :loveu: słoneczko, lekki wiaterek, jakby jeszcze te resztki śniegu zniknęły to by było mega! :loveu: Quote
anka11 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 zazdro :D sloneczne fotki poprawiaja mi humor, bo u nas znowu jest pochmurnie i deszcz padal... :< Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 anka11 napisał(a):zazdro :D sloneczne fotki poprawiaja mi humor, bo u nas znowu jest pochmurnie i deszcz padal... :< o, ktoś nas odwiedził w końcu :diabloti: U nas wczoraj było zimno, ale dzisiaj znowu dosyć ładnie, dopiero koło 19 zaczął padać deszcz ;) kurcze żałuje, że nie ogarnęłam dzisiaj żadnego aparatu, bo Dulux tak się wytarzał w liściach i suchej trawie, że wyglądał jak istna choinka :diabloti: Quote
anka11 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 hahhaha! a tu http://i1071.photobucket.com/albums/u520/PolaP14/Zdjcie032.jpg wyglada jak balwan :lol::lol: albo ew jak uznasz to za obraze - sniezynka :cool3: ja chce juz 20 stopni, a nie takie jakies nie wiadomo co... Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 [quote name='anka11']hahhaha! a tu http://i1071.photobucket.com/albums/u520/PolaP14/Zdjcie032.jpg wyglada jak balwan :lol::lol: albo ew jak uznasz to za obraze - sniezynka :cool3: ja chce juz 20 stopni, a nie takie jakies nie wiadomo co... wyobraź sobie, że nie obraża mnie coś takiego :diabloti: ja to bym chciała chociaż żeby już można było chodzić w samej bluzie itp :loveu: Quote
polciuaa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Niufciak napisał(a):Hejka :) Co tam u Was? siema siema :D a wszystko w porządeczku, musimy znowu Was odwiedzić tylko poczekajmy aż trochę ta ziemia powysycha bo Dulski na mokrej trawie lub na błocie chodzi jak primadonna i chyba niezbyt by mu się uśmiechało maszerowanie w taką pogodę :diabloti: Znalazłam pare zdjęć ale nie wiem czy ktoś będzie chciał je tutaj oglądać w ogóle... :evil_lol: Quote
KT Arts Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Wstawiaj te zdjęcia a nie gadaj !!!! :P Koniecznie musicie nas odwiedzić ;) a i zapraszam na bloga www.torusiowy.blogspot.com :) Quote
polciuaa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Niufciak']Wstawiaj te zdjęcia a nie gadaj !!!! :P Koniecznie musicie nas odwiedzić ;) a i zapraszam na bloga www.torusiowy.blogspot.com :) zaraz wrzuce, musze najpierw psa nakarmić, jakieś priorytety musza być. :diabloti: a blog bardzo fajny :) strasznie mi się to zdjęcie podoba: :loveu: Ludzie musze się Wam pochwalić, że zdałam próbną maturę z matmy (jest to osiągnięcie bo pierwszej próbnej w listopadzie nie zdałam. :diabloti: ), jednak nie pochwale się Wam na ile % ją napisałam bo wieś jak nie wiem. :evil_lol: Quote
Recommended Posts