Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niufciak napisał(a):
Jeszcze sio możemy spotkać :P
To jak? Kiedy wpadasz ? ;P

nie mam zielonego pojecia bo ja nawet Bukowna nie znam wcale :D w sumie chyba dopiero przyszly weekend by byl okej bo teraz slwester, a potem juz szkola

Posted

Niufciak napisał(a):
To ja sobie rezerwuję weekend dla Was tak wstępnie :) Powiem Ci tak, jeśli wsiądziesz w cokolwiek do Bukowna na dworzec to pikuś bo będę tam na Ciebie czekać :)

dobra, niech bedzie. :D moze jeszcze ClaudiaAnna namowie to przyjedziemy razem :)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dobra, niech bedzie. :D moze jeszcze ClaudiaAnna namowie to przyjedziemy razem :)

Super! Najlepiej jakbyście dały rade w sobotę, bo w niedzielę jedziemy z Toro na WOŚP do Katowic ;) Wstępnie jesteśmy umówione?;)

Posted

Niufciak napisał(a):
Super! Najlepiej jakbyście dały rade w sobotę, bo w niedzielę jedziemy z Toro na WOŚP do Katowic ;) Wstępnie jesteśmy umówione?;)

tak, wstepnie jestesmy umowione. :)

Posted

Patrzę i nie wierzę Duluś ma swój wątek :razz:
O widzę, że spacerek się szykuje niedaleko to i jak nie macie nici przeciwko to i mi by udało się dołączyć z Zeuśkiem i Jokerem zakagańcowanym (bo zasługuje ostatnio) :diabloti::cool3:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Patrzę i nie wierzę Duluś ma swój wątek :razz:
O widzę, że spacerek się szykuje niedaleko to i jak nie macie nici przeciwko to i mi by udało się dołączyć z Zeuśkiem i Jokerem zakagańcowanym (bo zasługuje ostatnio) :diabloti::cool3:

wpadaj wpadaj, bedzie weselej i w koncu Ci oddam ta chustke :evil_lol: o i jeszcze mam dla Ciebie ta jakby `wyrzutnie` pilki :razz:

swoja droga chcialabym sie Wam pochwalic, ze Dulux ostatnio bawil sie z malamucica mojej siostry, zaczepial ja i wogole , jeszcze nigdy nie widzialam zeby on sie tak bawil :D zazwyczaj nie bawi sie z innymi psami w taki sposob stad tez moja radocha :evil_lol:

Posted

To super! :)
Kierunek ----> piaskownia ??;>
O której co i jak to najlepiej ze mną na fona, mój tel. 603 268 969
jak coś to dzwońcie, piszcie jak wolicie ;) Dla mnie bez różnicy :)

Posted

[quote name='Niufciak']To super! :)
Kierunek ----> piaskownia ??;>
O której co i jak to najlepiej ze mną na fona, mój tel. 603 268 969
jak coś to dzwońcie, piszcie jak wolicie ;) Dla mnie bez różnicy :)

nie mam zielonego pojecia, gdzie jest piaskownia ale moze byc :D:D

W koncu jakies zdjecia ogarnelam wiec wrzuce :)

Lila :loveu:

ten Glab wreszcie powoli uczy sie bawic z innymi psami :D

ataaaak!

:loveu:

Posted

natalek napisał(a):
jak on cudnie na tych zdjęciach wyszedł!! zakochałam się :loveu:

ja mowilam, ze mam najpiekniejszego psa na swiecie :loveu: poza tym jak dobry fotograf (podziekowania mojej siostrze ) to i zdjecia sliczne :D

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ależ macie terenkii :loveu::loveu:
Co do spacerku to piaskownia jak najbardziej, wyjdą ładne zdjęcia (mam nadzieję) tylko ta tona piachu pospacerkowa pewnie mamę ucieszy :evil_lol::diabloti:

tona piachu na Twoim psie? ja mam troche bardziej przekichane z ta kulka klakow :evil_lol: co do tych terenkow to juz wiele razy Cie zapraszalam do Olkusza, a Ty nigdy nie skorzystalas :razz:

Posted

Śliczne zdjęcia :loveu:
Niestety - niuf po spacerze to piaskownica w domu :) Ale czego się nie robi dla szczęśliwej mordki psa :loveu:
dogomanka_ - napisz mi o której bedziesz jechać to wyjdę po Ciebie np. na dworzec :)

Posted

Niufciak napisał(a):
Śliczne zdjęcia :loveu:
Niestety - niuf po spacerze to piaskownica w domu :) Ale czego się nie robi dla szczęśliwej mordki psa :loveu:
dogomanka_ - napisz mi o której bedziesz jechać to wyjdę po Ciebie np. na dworzec :)

okej, tylko jeszcze trzeba zobaczyc czy pogoda dopisze bo jak bedzie padac i wiac tak jak dzisiaj to chyba jednak nie wpadne.

Posted

Daj mi też znać na którą planujesz być na piaskowni już to się tak pojawimy, już zgoda na przewóz jest :diabloti:

A wczesniej jakoś mi nie wychodziło się pojawić bo to albo na ostatnią chwilę do pracy albo Arek nie dał rady jechać.:oops:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Daj mi też znać na którą planujesz być na piaskowni już to się tak pojawimy, już zgoda na przewóz jest :diabloti:

A wczesniej jakoś mi nie wychodziło się pojawić bo to albo na ostatnią chwilę do pracy albo Arek nie dał rady jechać.:oops:

Tylko masz sie juz nie wykrecac bo wezme Ci te Twoje rzeczy :evil_lol: napisze Ci smsa jak bede wiedziec o ktorej mam busa, ale to z Niufciak sie dogadaj o ktorej bedziemy na tej piaskowni bo ja nie wiem jak tam daleko od dworca jest :razz: w ogole jak cos to kontaktujcie sie ze mna przez tel. bo za chwile mi ukradnie siostra laptopa i nie bede znowu miala kompa przez pare dni

Posted

nie to nie Dulux, kłamiesz :D on się tak nie bawi :D
ślicznota :loveu:

Bartiśkowa czy Jokerek musi nosić kaganiec czy Zeus ? o.O bo Sharki kuźwa się już nie rzuca na pojedyncze psy, które spotykamy..ale na zlocie pewnie znowu się zacznie

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
nie to nie Dulux, kłamiesz :D on się tak nie bawi :D
ślicznota :loveu:

no właśnie zdaje mi się, że ktoś mi psa podmienił. :evil_lol:

Swoją drogą Anita jest mistrzem i zapomniała zabrać na wczorajszy spacer akumulatorków do aparatu i nie mamy dzięki temu nowych zdjęć :< :evil_lol: musimy ten spacer zdecydowanie powtórzyć tylko wcześniej będe musiała przyzwyczaić Duluxa do takich długich tras, bo wczoraj po powrocie do domu był tak padnięty, że wieczorem nie chciał nawet wyjść na siku, musiałam mu rozmasować łapy i mięśnie :evil_lol: nasze organizmy nie są przyzwyczajone do takiego wysiłku :D

• 2 weeks later...
Posted

..a jak dajesz sobie radę z łapami Duluxa śnieżną zimą? rozchodzi mi się o kulki śnieżne przyklejające się do łap. czy to go nie denerwuje?

Posted

[quote name='docha']..a jak dajesz sobie radę z łapami Duluxa śnieżną zimą? rozchodzi mi się o kulki śnieżne przyklejające się do łap. czy to go nie denerwuje?[/QUOTE]

To jest najmniejszy problem bo po każdym spacerku wycieram mu dokładnie łapki szmatką i przy okazji rozgniatam większość tych kulek, poza tym wczoraj obciełam mu włosy między poduszkami i dzięki temu dzisiaj już praktycznie te kulki mu się tam nie robią. Gorsze jest to, że Dulski ma jakieś bakterie na pyszczku i łapkach (zapomniałam teraz dokładnej nazwy ale wet mówił, że większość psów je ma tylko zazwyczaj są w takiej jakby "uśpionej formie" i niewielu psom się "uaktywniają" ), w sumie wykryliśmy je przez przypadek bo bałam się, że chłopak ma nużycę (jakoś nagle zaczęły mu wyłazić włosy wokół oczu) i poleciałam z nim do weta. Okazało się, że przez te bakterie włosy w okolicach pyszczka i łap robią się różowe,między poduszkami są nawet ciemnobnordowe. Dostał specjalny szampon, którym trzeba mu myć pysk i łapy co drugi dzień, ale wydaje mi się, że on nic nie pomaga bo odkąd go używamy mam wrażenie, że go te łapy swędzą. Musimy znowu wybrać się z tym do weta. :roll: