polciuaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='natalek']bo Olek to Olek, a poza tym jako jedyny nie ma zdjęcia xd :D ale toż to zwykła, wredna nimfa jest, nie ma co oglądać. :evil_lol: Misiek :loveu: a tak się z rana bawił domek 42 na zlocie :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-c7RbtUG-Z64/TiSOdqc98pI/AAAAAAAAAGs/ORAkl1_KGpY/DSC07263.JPG Jestem z Ciebie dumna... :D Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']https://lh4.googleusercontent.com/-c7RbtUG-Z64/TiSOdqc98pI/AAAAAAAAAGs/ORAkl1_KGpY/DSC07263.JPG Jestem z Ciebie dumna... :D wiem. :loveu: [quote name='deer_1987']Witam sie! Misiek zawsze taki zadowolony :) witamy również. :D Misiek nie zawsze jest zadowolony, teraz np ma focha na wszystkich bo była burza i na dworze jest mokro, a przecież Wielki Pan i Władca nie może sobie łapek zamoczyć. :evil_lol: Quote
Noelle Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dogomanka_ napisał(a):ale toż to zwykła, wredna nimfa jest, nie ma co oglądać. :evil_lol: oj tam, oj tam, na pewno jest :D Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 natalek napisał(a):oj tam, oj tam, na pewno jest :D taa, jakbyś go miała 24h/7 i ciągle by się darł praktycznie to nie wiem czy byś tak chciała go jeszcze tutaj ogladać. :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Talia napisał(a):Najlepszy Durex jaki widziałam :) Taki...... włochaty :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Z dodatkowymi atrakcjami :diabloti: Nie narzekaj, Dulux fajny pies. Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 zboczuchy jedne mi na moją burżuazyjną galerię przylazły i zaraz mi rozpustę siać zaczynają! :mad: :evil_lol: ja nie na Duluxa narzekam, tylko na Olka. :evil_lol: Quote
junoo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Witam serdecznie :) Poznaje z innego forum ;) Dulux jest przesympatyczny Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a co wy macie do Olka?:D hm? 3x by mi psa zabił, twierdzi że jak jeden mu zdechnie to co bo i tak ma trzy...ale to dobry chłopak jest w gruncie rzeczy;) podzielcie się wątkiem zlotowym:) P.S nauczył pływać moją sucz...dowód na dobroć:P Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 ja do Olka- człowieka nic nie mam, a do Olka- papugi mam. :evil_lol: prosze, wątek pozlotowy: http://www.dogomania.pl/threads/211307-quot-Nie-do%C5%9B%C4%87-%C5%BCe-zatruta-woda-to-jeszcz******-quot-czyli-bur%C5%BCuazyjny-zlot-zako%C5%84czony?p=17303522#post17303522 :D Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 11-17 lipca. :D żałuj, że Cię nie było. :razz: Quote
Avaloth Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Zapraszamy za rok :D Pola, coś mnie ominęło, kto ma papugę Olka? xd zgubiłam się. Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ja mam papugę Olka. :evil_lol: w pierwszym poście jest o nim info. :D zobaczcie jaka akcja: http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Mieli-dosc-politykow-Wybrali-sobie-psa-na-burmistrza,wid,13143149,wiadomosc.html :evil_lol: Sunshine- właśnie, zapraszamy za rok! a tutaj masz słit focie jako reklamę zlotu. :evil_lol: Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Łe ja też mogę go poprowadzić na smyczy?:D Mogę mogę mogę? plisssss:diabloti: A mi się podoba jeszcze to czym się rano zajmujecie:P(zdjęcie z talerzami na czole;)) ciekawe dlaczego wredne ptaszysko ma Olek na imie?:D Quote
Culineo Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a): A mi się podoba jeszcze to czym się rano zajmujecie:P(zdjęcie z talerzami na czole;)) bo to jest rozrywka w taborze cygańskim u burżuazji :) i tylko ja z Polą mogłyśmy to wymyśleć :roflt: Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):Łe ja też mogę go poprowadzić na smyczy?:D Mogę mogę mogę? plisssss:diabloti: A mi się podoba jeszcze to czym się rano zajmujecie:P(zdjęcie z talerzami na czole;)) ciekawe dlaczego wredne ptaszysko ma Olek na imie?:D możesz. :loveu: :D mnie też się to podobało, my tak przez jakieś 2h leżałyśmy i te `wieże` budowałyśmy. :evil_lol: nie mam pojęcia czemu ma tak na imie. :razz: trafił do mnie z takim imieniem już. :razz: klaudusia0219 napisał(a):bo to jest rozrywka w taborze cygańskim u burżuazji :) i tylko ja z Polą mogłyśmy to wymyśleć :roflt: ej, ja do tej pory nie moge sobie przypomnieć skąd Nam to się ubzdurało. :evil_lol: burżuazja Culineo. :loveu: Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak by to moja koleżanka powiedziała "ale wy jesteście gupi" ;P A nie będzie Wam przeszkadzał pies śmierdzący zwykle szmatą?:D Bo to, to się tapla we wszystkim jak leci, a mnie się kąpać tego upiora nie chce:D Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):Jak by to moja koleżanka powiedziała "ale wy jesteście gupi" ;P A nie będzie Wam przeszkadzał pies śmierdzący zwykle szmatą?:D Bo to, to się tapla we wszystkim jak leci, a mnie się kąpać tego upiora nie chce:D spoko, Sharki od Culineo je.bie rybią czachą więc się przyzwyczailiśmy. :evil_lol: Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to super :D Bo wspólokatorka nie chce już spać z moim psem;( (Shira śpi u niej na wyrku bo ja się kręcę a ona jej się zawsze przesówa...naiwna:P) a w domu mama mnie wyzywa że mam ją wykąpać :( Nosz represja z każdej strony ;) Nas jeszcze zlot hasiorowaty koło Biskupina we wrześniu czeka:D To dopiero mieszanka wybuchowa:P Quote
Culineo Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):to super :D Bo wspólokatorka nie chce już spać z moim psem;( (Shira śpi u niej na wyrku bo ja się kręcę a ona jej się zawsze przesówa...naiwna:P) a w domu mama mnie wyzywa że mam ją wykąpać :( Nosz represja z każdej strony ;) Nas jeszcze zlot hasiorowaty koło Biskupina we wrześniu czeka:D To dopiero mieszanka wybuchowa:P mój jak się wytapla własnie w rzece to jebie rybią czachą :D (mułem xd) Quote
Recommended Posts