Lolalola Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 czekam z niecierpliwoscia aby zobaczyc pieknote:) Quote
kama210 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Plicha napisał(a):Zapiszę sobie Andzię, super psinka :) a dziękujemy , dziękujemy ... super psinka .. rzeczywiście ... Quote
kama210 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Andzia otrzymała wsparcie od kasia_lsk ... 30 zł :) dziękuję bardzo :))))))))))) Quote
Lolalola Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Andusia kurcze jestes taka cudowna,a tak malo ciotek do Ciebie tu zaglada nooooo:( Quote
Plicha Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zaglądam :) Nikt nie dzwoni z ogłoszeń suni? Quote
kama210 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Plicha napisał(a):Zaglądam :) Nikt nie dzwoni z ogłoszeń suni? niestety nie .... jak bedą w końcu oczekiwane fotki to trzeba ruszyć z jakąś dodatkową kampanią ogłoszeniową ... allegro jej muszę zrobić ... Quote
anka_szklanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Witam :) Przede wszystkim przepraszam za opóźnienie, ale nie wynikło ono z mojej zamierzonej winy, tylko z niedomówienia w pewnych kwestiach. Zdjęcia mam, myślałam, że Monika jest na wątku to by wstawiła, ale widzę że chyba nie? Nie wrzuce wszytskich bo jest ich 40, wszystkie są pod tym linkiem: https://picasaweb.google.com/113942384706243414984/Andzia# No to jedziemy: Quote
pikola Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Pieknie dziekujemy za foty! Jakie piekne zdjecia:lol:Andzia cudna:loveu:No ,z takimi zdjeciami w ogloszeniu to domki powinny sie bic o sunie:loveu: Zazdroszcze talentu:lol: Quote
kama210 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 dziękuję bardzo za śliczne fotki ... te z córcią Moniki są świetne :))) to muszę się wziąć za allegro dla Andziuli ... a że trochę czekania było ... ale lepiej późno niż wcale:lol: .. najważniejsze że sesja się odbyła ... i mamy Andzię modelkę :) ... i fajnie że Wam pogoda dopisała ... przytyło się Andzi :)n... Monika mi mówiła że Andzia przytyła ... ale teraz musi zacząć trzymać linię .. Quote
anka_szklanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 pogoda na szczescie sie zrobiła bo rano jeszcze było mleko... Mam nadzieje ze foty choć trochę pomogą, Andzia jest strasznie słodka no i taka...rasowa ;) Quote
Plicha Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Myślę że jak będzie miała allegro na pewno ktoś ją wypatrzy :) Quote
kama210 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Plicha']Myślę że jak będzie miała allegro na pewno ktoś ją wypatrzy :) allegro właśnie skończyłam robić ... niby nic wielkiego ... a zeszło mi ponad 3 godziny ... bo co chwila się rozłaczało z serwisem allegro ... robiąc większe allegro - tzn. ze zrobieniem którego dłużej schodzi ... - trzeba mieć gotowca .. tzn. kopiuj - wklej ... bo inaczej to porażka ... ............................. Andziula ..........SZUKAJ .... domku :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1917902330 wyróżniona, 14 dni .... - 13,40 zł wyróżniałam jej ... bo inaczej to zginie w tłumi innych aukcji... ..................a może ktoś zasponsoruje Andzi to wyróżnienie .... nasza kasa bazarkowa świeci pustkami .. a może na innym potralu ... np. na tablica.pl ??? on ma też dużą oglądalność ... SZUKAMY SPONSORA na TABLICĘ :) Quote
Plicha Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Śliczne to allegro :) Aż sama chcę tą Andzię :evil_lol: Quote
pikola Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja zasponsoruje.:lol:Tablice lub Gumtree wyroznione,tam gdzie mozna wyslac sms-a.Tylko w poniedzialek, bo teraz przez 2 dni bede miala urwanie glowy w domu. Quote
anka_szklanka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 jeszcze nigdy nie widzialam tak obfoconej aukcji, super ;:D Quote
kama210 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 anka_szklanka napisał(a):jeszcze nigdy nie widzialam tak obfoconej aukcji, super ;:-D dzięki :smile: ... pikola napisał(a):Ja zasponsoruje.:lol:Tablice lub Gumtree wyroznione,tam gdzie mozna wyslac sms-a.Tylko w poniedzialek, bo teraz przez 2 dni bede miala urwanie glowy w domu. dzięki wielkie ... porobię kolaże z nowych zdjęć i będziemy kombinować nowe ogłoszenia ... zorientuję się czy tam można płacić sms ... Quote
Lolalola Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 oniemialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Andzia jest NIEZWYKLE PIEKNYM PSEM!!!!!!ona wyglada jak jakis niesammowity rasowiec!!!!!Brawa dla fotografa:) i ta lapka Andzi na nodze pani mnie rozwalila....kocham te Andzie:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 kama210 napisał(a):allegro właśnie skończyłam robić ... niby nic wielkiego ... a zeszło mi ponad 3 godziny ... bo co chwila się rozłaczało z serwisem allegro ... robiąc większe allegro - tzn. ze zrobieniem którego dłużej schodzi ... - trzeba mieć gotowca .. tzn. kopiuj - wklej ... bo inaczej to porażka ... ............................. Andziula ..........SZUKAJ .... domku :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1917902330 wyróżniona, 14 dni .... - 13,40 zł wyróżniałam jej ... bo inaczej to zginie w tłumi innych aukcji... ..................a może ktoś zasponsoruje Andzi to wyróżnienie .... nasza kasa bazarkowa świeci pustkami .. a Andzia wyglada boosko - foty cuuudo...szczególnie te jak fiika obroty za zasponsoruje to allegro:) podaj mi Kama numer konta Quote
Recommended Posts