Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka_szklanka napisał(a):
Andzia już tyle czasu w nowym domu a ja nic nie wiem, strasznie sie ciesze :D

dopiero dwa tygodnie :) ale Andzia czuje się świetnie i zażywa ogródkowego i canicrossowego biegania :D

Lolalola napisał(a):
Andusia buziaki dla Ciebie i Rodzinki;)

Andusia i Rodzinka odsyła buziaki :D

Posted (edited)

Andziula po kolacji (karma podlana wodą z kiełbaski ze śniadania od Pańcia :D)robi się zaczepna i zalotna :D

Muszę ją "gonić", żeby się położyła na odpoczywanie :)

Edited by anecik20-1985
Posted

anecik20-1985 napisał(a):
Andziula po kolacji (karma podlana wodą z kiełbaski ze śniadania od Pańcia :D)robi się zaczepna i zalotna :D

Muszę ją "gonić", żeby się położyła na odpoczywanie :)

rozrabiara szalona :) .. a jak w domu - spokojna czy lubi podokuczać ?

Posted

nooo rozrabiara to ona jest...

wczoraj wzięła sobie pudełko z półki z puzzlami od Małej i je pogryzła :/ a nie była długo w domu sama (w sensie bez nas)... ale i tak jest kochana :D :loveu:

a teraz psiury grzecznie sobie leżą po porannym treningu i dobrym śniadanku po treningu :)

Posted (edited)

latające psy :D wybieganie i szczęśliwe :D przy bieganiu mróz im niestraszny :) nawet sople na wąsach nie przeszkadzają Speedusowi w uśmiechaniu się :D psiaki są superowe :)

Edited by anecik20-1985
Posted (edited)

Widać ,jakie szczęsliwe .Smieją się pysie od ucha do ucha. :) Mozna patrzeć i patrzeć......Czekamy na jeszcze...

Anecik20 ..dziekujemy..

Edited by Javena
Posted

śmieją się śmieją pychole :) one są "nieszczęśliwe" jak się trening kończy :] a jakieś 5 min po biegu mają siły i chęci na dalsze bieganie :) ale nie ma tak "dobrze" - jedna trasa na treningu starczy :)

a w Andzi to się można zakochać :loveu: kochana przylepa :)

Posted

oj tam nie ma czego zazdrościć ;) ważne, że psiaki są szczęśliwe :)

w planach mamy zwody z początkiem marca w Parku Chorzowskim :) ale jeszcze nie wiem, czy będzie canicross i czy ja pobiegnę z Andzią, czy Dominik wystartuje z Andzią i Speedusem :)

oczywiście zapraszamy do kibicowania i oglądania :)

Posted

anecik20-1985 napisał(a):
oj tam nie ma czego zazdrościć ;) ważne, że psiaki są szczęśliwe :)

w planach mamy zwody z początkiem marca w Parku Chorzowskim :) ale jeszcze nie wiem, czy będzie canicross i czy ja pobiegnę z Andzią, czy Dominik wystartuje z Andzią i Speedusem :)

oczywiście zapraszamy do kibicowania i oglądania :)

kurcze jakbym wiedziala ,kiedy to bedzie dokladnie to bym wpadla na te zawody,moze w tym czasie bede w pl ,a ze mieszkam w Sosnowcu....to.....:):)mam blisko:)

Posted

dzisiaj obchodzimy naszą miesięcznicę :D dokładnie miesiąc temu Andziula zamieszkała w nowym domku z nowym przystojnym towarzyszem :D
zaklimatyzowała się i na brak ruchu nie narzeka :D w tygodniu gania ze Speedusem po podwórku, a w weekendy na treningach :D wybiegany grenland - szczęśliwy grenland :D