Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andziula ... co tam u Ciebie ? grzeczna jesteś ?

.............................................

wpłaty na Andzię :

Paulina B, Warszawa - 22 , 98 zł
Aleksandra M. , Warszawa - 30 zł
pikola - 35 zl
Aneta R.-K. - 30 zł

suma 117,98 zł

dziękuję bardzo
:)

z bazarków na nasze psy dokładam 51 zł ... czyli mamy 168, 98 zł

a żeby Andziula nie siedziała już w domku z długami ..

brakująca kwota - z wpłat na potrzeby wszystkich psów z Szydłowca pod naszą opieką ..

Posted

ano Andziula grzeczna :D ruchliwa, wiecznie ma energię :D spacerki, ganianie na placu ze Speedusem, a ona jeszcze go w domu zaczepia :D niewyżyta kobietka :D ale jaka kochana :D

aaaa i póki co na placu i w domu uczymy się komendy "do mnie" :) pojętna dziewczynka :) a przy niej i Speedus się też uczy :) bo on czasem jak kot - chadza własnymi ścieżkami (w sensie "słuchania" się) :D

Posted

hahaha no lis polarny jest the best :D a najlepsze, że ona wlazła pod ten podest co jest na zdjęciu i bez problemu wylazła spod niego :D

a towarzystwo ma bardzo przystojne :D a jak go pilnuje na placu :D normalnie jej chłop i tyle :D

Posted

hehe no Pańcia pracuje na kondycją :D

jak widać na fotkach na razie biegamy razem - tzn. żeby Andzia czuła się pewnie, bo Speedusa już zna :) i jak na grenlanda przystało - ciągnie :D

trochę mnie martwi, że "startuje" do innych psów, ale już się dowiedziałam, że grenlandy mają taką naturę, że broni swojego stada :)

niestety ze względu na mnie Dominik musi trochę hamować Speedusa, żeby mnie nie zgubić w lesie :D ale dzielnie pracujemy nad Pańciowo - Andziową kondycją :D

Posted

Lolalola napisał(a):
a dlaczego ja nie moge zobaczyc zdjec??:(nie da sie....:(

a czy Andzia jest takim psiakiem,ze np przyjdzie i chce sie przytulac czy glaskac sie przez godzine?????:)

jak to sie nie da? sprawdzałam i działało... udostępnione jest, że każdy kto ma link to może oglądać :) spróbuj jeszcze raz :)

a co do przytulania to ehhh przytulawa jakich mało :D wykłada się na plecy i pokazuje brzucho do miziania :D

kochana jest a nasz Speedus jest przeszczęśliwy :D

Posted

oj przypasowało :D

dzisiaj była inna trasa z większym śniegiem :D i też ładnie biegła :) i jak na "zaprzęgowca" przystało - kica w górę przed startem :D z radości, że będzie biegać :)
dzisiaj mieliśmy biec 2 km, a okazało się, że jednak były 4 km :D Andzia bardziej daje radę niż ja, ale wprawiamy się :D

planowane zawody są pod koniec lutego w Chorzowskim Parku :) nie wiem czy będzie canicross, ale zapraszamy do oglądania :D

Posted

Witam pieknie ,malo zagladam/nawal pracy/:-(
Ale cudny ten Wasz duecik:lol:

Bardzo prosze o glosy na wspolnego kandydata Dogo.

Kochani głosujcie, pomóżmy zwierzętom z Klembowa!
http://www.krakvet.pl/forum/ ----> pomoc dla schronisk ---> Głosowanie na schroniska które otrzyma pomoc - styczeń 2012---> Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Klembowie. Udostępniajcie FB http://www.facebook.com/events/326878584013823/ Dzięki!

Posted

hahaha oj nie brakuje :D zaczepia każdego na treningu, żeby ją miział i oczywiście ładnie pokaże gdzie dana osoba ma smakołyki :D np kieszeń, czy sakiewka :D a żeby "zasłużyć" to grzecznie siada i się uśmiecha :D

Posted

o tak :)

a najlepsza jest Andzia jak zje i michę i zamiast grzecznie odpoczywać to zaczepie Speedusa swoimi kobiecymi wdziękami :D na szczęście Speedus wie, że po jedzeniu trzeba odpocząć i nie daje się jej sprowokować :D