kama210 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 u Andzi bez zmian .. zawariowana, gania się z kotem po cąłym domu .. uwielbia spać na plecach z wyciągniętymi nogam w górze :) wszyscy są nią zachywceni jak odwiedzają DT ... miała ostatnio 2 telefony - od ponad półtora miesiąca ,,, pierwszy odpadł - bo Andzia przebywałaby głównie na dworze ... dziś był kolejny - od Pani z Katowic Pani miałąby ją szkolić do biegów z psami itp .. ich pies - tez przygarnięty bierze udział w takich zawodach .. teraz chcą zrobić drużynę do biegania w "zaprzegu" ... szukamy Andzi domu aktywnego, ale tego się az nie spodziewałam ... ale mam nadzieję ze podoła :smile: oczywiście miałaby byc stopniowo uczona itp ale trzeba sprawdzić dom dobrze bo ponoć mają niskie ogrodzenie .. szukam kogoś do PA ... ................ no i z mniej przyjemnych rzeczy - 20. 12 minął termin zapłaty za DT - 270 zł .. Andzia ma na koncie tylko 80 zł 50 zł od Ewy O. 30 zł od Lolalola ... zeszły miesiąc wykombinowałam z bazarków .. teraz już kicha ... mamy trochę kasy - ale psów jest obecnie do opłacenia 6 ... ora, gaga, greta, tabac, misiek zaległe zdjęcia ... całkowicie o nich zapomniałam Quote
Plicha Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Super by było jakby domek się sprawdził :) A Andzia mieszkałaby w domu? Miałaby kolegę czy koleżankę? Canicross to super sprawa :) Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 odwiedzam Andzie z nadzieją, że znalazla już domek ale widzę, że zdjęcia nie pomogły :( Święta to nie jest dobry czas na adopcje, może po nowym roku się ruszy.. Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Plicha napisał(a):Super by było jakby domek się sprawdził :) A Andzia mieszkałaby w domu? Miałaby kolegę czy koleżankę? Canicross to super sprawa :) Andzia miałaby przystojnego kolegę :) co do canicrossu - zgadzam się w 100% :) Quote
pikola Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Prosze o nr.konta,bo nie widze na watku. Andziula pieknoto, bedzie dobrze,teraz juz musi byc tylko lepiej:lol: Trzymam kciuki za twoj domek:loveu: Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 pikola napisał(a): Andziula pieknoto, bedzie dobrze,teraz juz musi byc tylko lepiej:lol: Trzymam kciuki za twoj domek:loveu: Proszę o trzymanie kciuków za pozytywną opinię z wizyty przedadopcyjnej :) Quote
pikola Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Oj,oj czyzby domek Andzi do nas zawital?:lol:Przyszla Pancia?:cool3: Trzymamy bardzo mocno:lol: Andziula,a nie mowilam..:loveu: Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 pikola napisał(a):Oj,oj czyzby domek Andzi do nas zawital?:lol:Przyszla Pancia?:cool3: Trzymamy bardzo mocno:lol: Andziula,a nie mowilam..:loveu: oj zawitał, zawitał :D Przepraszam - tak bardzo bym chciała, żeby Andziulka trafiła do nas, że zapomniałam się przywitać :oops: Już się poprawiam :) Witam wszystkich dogomaniaków:) Aneta z rodzinką z Katowic :) Szczęśliwa posiadaczka przystojniaka imieniem Speedus :) Rasa? hmmm (Speedusowa oczywiście) umaszczeniem i chyba nawet z wyglądu przypomina doga z Majorki :) Czynnie trenującego canicross :) Quote
Plicha Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ale fajnie, witamy :) Szkoda że mieszkacie tak daleko bo moze byśmy się spotkali na jakiś zawodach canicrossowych :) Wreszcie ktoś Andzię docenił, naprawdę gdyby nie to że mam już dwie suki to sama bym ją chciała adoptować taka piękna jest :) A kiedy wizyta przed adopcyjna? Quote
pikola Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 anecik20-1985 napisał(a):oj zawitał, zawitał :D Przepraszam - tak bardzo bym chciała, żeby Andziulka trafiła do nas, że zapomniałam się przywitać :oops: Już się poprawiam :) Witam wszystkich dogomaniaków:) Aneta z rodzinką z Katowic :) Szczęśliwa posiadaczka przystojniaka imieniem Speedus :) Rasa? hmmm (Speedusowa oczywiście) umaszczeniem i chyba nawet z wyglądu przypomina doga z Majorki :) Czynnie trenującego canicross :) Rasa Speedusowa:lol:Nie znam:evil_lol: Witamy,witamy..:loveu: Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Hmm w sumie to "podróżujemy" po zawodach :) Ostatnio Synuś (Speedus) zaliczył Eurocanicross, Zawody w Mikołowie Kamionce, Kędzierzyn Koźle :) Tzn. jeździmy raczej po okolicznych zawodach :) Ale mam nadzieję, że od przyszłego sezonu dryland zaczniemy "zapuszczać" się w dalszą Polskę :) Zgadzam się - Andzia jest piękna :) Aż nie mogę uwierzyć jak bardzo się zmieniła... A wizyta przedadopcyjna po nowym roku :) Czekamy na kontakt w celu ustalenia konkretnego dnia :) A Wy (bo widzę dwa hasiorki na avatar'ze :) ) też startujecie w canicrossie? :) Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 pikola napisał(a):Rasa Speedusowa:lol:Nie znam:evil_lol: Witamy,witamy..:loveu: Rasa Speedusowa - jedyna w swoim rodzaju :D a z Andzią to będzie parka jedyna w swoim rodzaju :) Dwie kochane "znajdy" :) Quote
Plicha Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Na razie byliśmy na dwóch zawodach: w Łodzi i Józefowie pod Warszawą :) Też raczej okolic się trzymamy bo łatwiej dojechać :) Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Chyba większość wyznaje tę zasadę :) Czyli wy jeszcze Liga? :) Jeszcze jedne zawody i Puchar Polski? :D Quote
Plicha Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zobaczymy :) Na razie jesteśmy amatorzy ;) Quote
anecik20-1985 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 hehe no to życzymy powodzenia :) a teraz żegnam wszystkich i najwyższa pora do spania :) chociaż fajnie i miło się z Wami pisze :) Dobranoc :) Quote
anecik20-1985 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku dla Andzi i opiekunów :) Quote
pikola Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Rowniez zycze Wszystkim Szczesliwego Nowego 2012 Roku:lol: Quote
kaszanka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 kama210 napisał(a): miała ostatnio 2 telefony - od ponad półtora miesiąca ,,, pierwszy odpadł - bo Andzia przebywałaby głównie na dworze ... nie widze przeszkód aby Andzia nie mogła przebywać na dworze, dziwię się że tylko z tego względu odrzuciliście domek :( Quote
kama210 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 anecik20-1985 napisał(a):oj zawitał, zawitał :D Przepraszam - tak bardzo bym chciała, żeby Andziulka trafiła do nas, że zapomniałam się przywitać :oops: Już się poprawiam :) Witam wszystkich dogomaniaków:) Aneta z rodzinką z Katowic :) Szczęśliwa posiadaczka przystojniaka imieniem Speedus :) Rasa? hmmm (Speedusowa oczywiście) umaszczeniem i chyba nawet z wyglądu przypomina doga z Majorki :) Czynnie trenującego canicross :) anecik20-1985 napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku dla Andzi i opiekunów :) witam serdecznie :) jutro Aneta ma dzwonić do Pani w sprawie umówienia wizyty ... Andzia to moje takie oczko w głowie - zwłaszcza że sama się do mnie "przyczepiła" chowając się u mnie w garażu ... wyglądała wtedy jak zwykły kundelos - teraz to jest nie do poznania ... Andzia przez dwa miesiące po zabraniu była zdezorientowana nową sytuacją . ... obecnie bardzo przyzwyczaiła się do domowników z domu tymczasowego .. już ma bardziej poukłądane w głowie .. ale nadal jest bardzo ciekawska i rozbrykana .. jej przyszły domek musi sobie zdawać z tego sprawę - zawsze pierwszy okres po zmianie miejsca pobytu to najtrudniejszy okres .. pies jest zestresowany zmianą otoczenia, nie zna dobrze terenu .. a Andzia to ciekawska jest bardzo .. cieszę się że znalazła Pani wątek Andzi i nas odwiedziła :) także życze wszystkiego naj ... :) w NOWYM ROKU :) Quote
kama210 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 kaszanka napisał(a):nie widze przeszkód aby Andzia nie mogła przebywać na dworze, dziwię się że tylko z tego względu odrzuciliście domek :( ja jestem innego zdania ... Andzi do przebywnia wyłacznie na podwórku i w kojcu z jednym spacerem w tygodniu nie wydam .... Pan chciał Andzię jako zastępczynię jego zmarłej suni 14-letniej - do towarzystwa dla ich psiaka, który tęskni .. ale niestety nie tego szukam dla Andzi , żeby miałaby cały dzień siedzieć na podwórku .. jej to nie wystarczy .. CO PODKREŚLAM JASNO I WYRAŹNIE w ogłoszeniach .. wydać do pierwszego lepszego domu to nie problem ... ale chyba nie o to chodzi ? CO NIE ? Quote
kaszanka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 teraz dopiero wyjaśniłaś- że dom odpada z powodu słabego kontaktu z człowiekiem , no ale nie z tego - że suczka byłaby wiekszość czasu na podwwórku - bo to myląca informacja Quote
anecik20-1985 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 kama210 napisał(a):witam serdecznie :) jutro Aneta ma dzwonić do Pani w sprawie umówienia wizyty ... Andzia to moje takie oczko w głowie - zwłaszcza że sama się do mnie "przyczepiła" chowając się u mnie w garażu ... wyglądała wtedy jak zwykły kundelos - teraz to jest nie do poznania ... Andzia przez dwa miesiące po zabraniu była zdezorientowana nową sytuacją . ... obecnie bardzo przyzwyczaiła się do domowników z domu tymczasowego .. już ma bardziej poukłądane w głowie .. ale nadal jest bardzo ciekawska i rozbrykana .. jej przyszły domek musi sobie zdawać z tego sprawę - zawsze pierwszy okres po zmianie miejsca pobytu to najtrudniejszy okres .. pies jest zestresowany zmianą otoczenia, nie zna dobrze terenu .. a Andzia to ciekawska jest bardzo .. cieszę się że znalazła Pani wątek Andzi i nas odwiedziła :) także życze wszystkiego naj ... :) w NOWYM ROKU :) witam witam:) dziękuję za życzenia :) co do Andzi -czytałam jej całą historię i przyznam szczerze, że duża łza zakręciła mi się w oku... zdajemy sobie sprawę, że okres po zmianie domku jest trudny dla psiaka... nasz "Synuś" też potrzebował czasu ale na szczęście jest szczęśliwy - póki co nie narzeka i nie chciał nic powiedzieć w Wigilię :D nasz psiurek też jest ciekawski i uwielbia psie towarzystwo :) już jestem po telefonie od p. Anety i jutro przyjedzie do nas :) proszę o trzymanie kciuków :) Quote
Recommended Posts