__Lara Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Halooo, jesteś ktoś chętny do poprowadzenia finansów Basterka? Quote
BUDRYSEK Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 __Lara napisał(a):Halooo, jesteś ktoś chętny do poprowadzenia finansów Basterka? prosimy!!! bardzo!!! Quote
paulinken Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 15 zł za kojec i takiego małego psa to trochę dużo... Quote
Maciek777 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 paulinken napisał(a):15 zł za kojec i takiego małego psa to trochę dużo... Co do ceny to jednak czy jest to mały czy duży pies, to tak samo trzeba się nim zajmować. Zależy jak kto rozumie słowo "kojec". Ten hotel to długi, ogrzewany budynek z boksami po jednej i drugiej stronie (jak w stajni), a w każdym z nich jest wyjście na zewnętrzny wybieg przydzielony dla każdego boksu. Jak już wcześniej napisałem - są jeszcze spacery i spędzanie czasu z psami na placu żeby się wylatały i pobawiły. Ja tu nie jestem po to żeby robić reklamę hotelu i naganiać klientów. Po prostu chciałem w ten sposób pomóc Basterkowi bo finansowo nie mogę. Jeśli chcecie to możecie znaleźć przecież inny hotel czy DT:-) Byle tylko go wyciągnąć ze schronu bo tam nie ma szans na resocjalizację, a co za tym idzie, na adopcję... Quote
Penny Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='BUDRYSEK']dzięki za propozycje i info :) jezeli tylko uzbieramy kase to mozna sprobowac czy mialby swoj kojec? bude? sa jakies forty z hoteliku albo watek? Wiem, że Basterek raczej do Psanatorium nie trafi (a szkoda, bo bardzo chciałabym popracować z takim pieskiem), ale chciałam Wam pokazać jak wyglądają boksy i wybiegi dla psiaków w hotelu. Na filmiku jest Dianka w swoim boksie (link do wątku Diany): [video=youtube;eJ0BcB9_H7w]http://www.youtube.com/watch?v=eJ0BcB9_H7w&feature=player_embedded[/video] Kilka zdjęć Dianki i jej nowego kumpla Arona: Filmik na którym widać jeden z wybiegów (to szaleje tak nasz Sambulek): [video=youtube;zp0A8NXQkcw]http://www.youtube.com/watch?v=zp0A8NXQkcw&feature=player_embedded[/video] Quote
BUDRYSEK Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 fajnie tam u Was :) Basterek bardzo ceni soebie swobode, sam wychodzi na spacerki, polata, poobsikuje i wraca do swojego boksu. Mozna sie do niego zblizyc, nawet 2 lapki oprze na czlowieku, zwlaszcza jak ma jedzonko :) ale na wieksze czulosci nie ma ochoty :( ciezko bedzie zebrac na Psanatorium kasiore :( moze ktos zalozylby Mu fb? postaram sie wkleic nowe fotki sorrki , ze jestem tu malo ale jak zwykle jest sajgon i ciezkop wszystko ogarnac :( Quote
__Lara Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 BUDRYSEK do Ciebie to nie ma nikt pretensji, szkoda tylko, że nikt nie chce pomóc pociągnąć dalej ten "wózek"... trudno, spróbuję jeszcze rozreklamować wątek, może ktoś się wreszcie zgłosi... Quote
BUDRYSEK Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 __Lara napisał(a):BUDRYSEK do Ciebie to nie ma nikt pretensji, szkoda tylko, że nikt nie chce pomóc pociągnąć dalej ten "wózek"... trudno, spróbuję jeszcze rozreklamować wątek, może ktoś się wreszcie zgłosi... wiem, ze to ciezka robota ale najlepiej chyba dziala zapraszanie na watek...pomoze ktos? fb mozna tez zrobic Quote
azalia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ile jest aktualnie zebranych deklaracji na Basterka,na pierwszej stronie nie ma podsumowania. Quote
__Lara Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nie ma, bo nie ma osoby koordynującej wątek, BUDRYSEK jest zbyt zarobiona, ja też nie wyrabiam :( Quote
_Dunaj_ Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Zagladam po przerwie, częściej nie wyrabiam, jestem też innych watkach i jest to bardzo dużo i bardzo czasochłonne, ale pamiętam Quote
Maria1957 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ....zaglądam do Basterka...niestety mogę wspierać...tylko dobrymi myślami.... Quote
azalia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nie ma chłopak szczęścia,oby się w końcu los uśmiechnął do niego. Quote
Maciek777 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 I to koniec? Naprawdę myślałem, że uda się coś zrobić, ktoś się podejmie kierowania sprawą i wyciągnie się ze schroniska:-( Ja nie dam rady. Już teraz nie wyrabiam z czasem... Quote
Recommended Posts