Kofeina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 w slad za budryskowymi bidami zapisuje watek... Jakie plany dla owego "basena" (zmiencie mu imie bo zle sie kojarzy).. oglaszanie? czy szukanie dt na cito? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Basenik jest w schronie od 2007 r :(, w ksiazeczce ma wpisana date ur 2003 od tego czasu nigdy nie byl na spacerze :( nie wiem czego mozemy Mu szukac? chyba kogos kto poswieci Mu duzo czasu, uwagi i nie zrazi sie klapaniem Quote
monika083 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ooo matko..biedne psisko..pewnie tak zdziczal za tymi kratami -dlatego tak klapie..ja czasami mysle , ze takie samopasy wolno latajace sa szczescliwsze od tych w schronie zamknietych po kilka lat.. A w schronisku to nie moga tez na spacer tych psow wyprowadzac? co za dziadostwo! Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 monika083 napisał(a):ooo matko..biedne psisko..pewnie tak zdziczal za tymi kratami -dlatego tak klapie..ja czasami mysle , ze takie samopasy wolno latajace sa szczescliwsze od tych w schronie zamknietych po kilka lat.. A w schronisku to nie moga tez na spacer tych psow wyprowadzac? co za dziadostwo! w naszym schronie psy sa wyprowadzane, ale Jego wszyscy sie boja :( Quote
monika083 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 BUDRYSEK napisał(a):w naszym schronie psy sa wyprowadzane, ale Jego wszyscy sie boja :( noooo prawdziwy morderca:evil_lol: jejku chyba dt jest tu jedynym rozwiazaniem..biedny maly.. BUDRYSKU, a ile on moze miec lat? na fotkach zabki wygladaja ladnie. Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 monika083 napisał(a):noooo prawdziwy morderca:evil_lol: jejku chyba dt jest tu jedynym rozwiazaniem..biedny maly.. BUDRYSKU, a ile on moze miec lat? na fotkach zabki wygladaja ladnie. oceniono Go na 8 lat Quote
Kofeina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ale basen (ja bym go nazwala Figaro) jest taki ze odklapal by sie paszcza przy jakimkolwiek kontakcie z czlowiekiem czy atakuje w danych momentach? jak to jest z nim? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Kofeina napisał(a):Ale basen (ja bym go nazwala Figaro) jest taki ze odklapal by sie paszcza przy jakimkolwiek kontakcie z czlowiekiem czy atakuje w danych momentach? jak to jest z nim? nigdy nie widzialam zeby klapal jak wchodzi sie do kojca to zmyka do budy, jak wychodzi sie to On wyskakuje i drze jape mozna podac Mu jedzonko i trzymac miske i nic nie robi ale czasem podobno klapie znienacka glownie czas spedza na szczekaniu :) Quote
Kofeina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 hmm... no to jesli on tyle szczeka to moze byc malenki problemik... jesli chodzi o mieszkanie... ale temacik zapisalam pomysle;) oze cos uda mi sie zdzialac Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Kofeina napisał(a):hmm... no to jesli on tyle szczeka to moze byc malenki problemik... jesli chodzi o mieszkanie... ale temacik zapisalam pomysle;) oze cos uda mi sie zdzialac moze w domu nie bedzie szczekal? moze On szczekaniem chce zwrocic na siebie uwage? jest bardzo zagubiony.... Quote
Kofeina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Miemy nadzieje ze to bedzie pozytywne zaskoczenie.. parysek niby cichy a jak wydrze jape to szkoda gadac:D pomysle.. moze moze.. nie wiem popytam poki co widze z dt bo wiadomo u mnie nadprogra luska wisi, parys moze zostanie a jeszcze musze wyadoptowac 10 mc amstafa bo obiecalam baksie... i tak w kolko Quote
Kofeina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 I blagam zmiencie mu imie:) bo basen to basen prawie jak kaczka:D a jak to mowi moj marcin jak cos obiecam nie ma kaczek zmazywaczek:D Quote
monika083 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 LILUtosi napisał(a):Lucyfer go nazwijcie ;-) heh..moze Lucek? Jejku, on biedny tyle w tym boksie, co to za zycie.. Quote
kakadu Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 a czemu proponowany baster nie przeszedl? a juz sie cieszylam, ze mi sie udalo nazwac psa... ;) ze zdjec nie wyglada ani bardzo staro, ani bardzo groznie, ale widac, ze pozory myla... Quote
Agnieszka_K Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 kakadu napisał(a):a czemu proponowany baster nie przeszedl? a juz sie cieszylam, ze mi sie udalo nazwac psa... ;) ze zdjec nie wyglada ani bardzo staro, ani bardzo groznie, ale widac, ze pozory myla... mi też się Baster podoba;) Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Agnieszka_K napisał(a):mi też się Baster podoba;) bedzie Baster ale na widok tytulu moze wiecej osob zagladnie? Quote
kakadu Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 oj, to to na pewno - sama zajrzalam sprawdzic co to za basen... Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Majeczka...wywalona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?" http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać! Quote
azalia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ładny piesek,może ktoś by spróbował wyprowadzić go na spacer.TRudno się dziwić,4 lata w schronie bez spacerów,a co przeżył wcześniej? Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 U furciaczek chyba się miejsce zwolniło, ona sobie radzi z "trudnymi" przypadkami. Może by wzięła Bastera? O deklaracje będziemy żebrać. Quote
BUDRYSEK Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 paulinken napisał(a):U furciaczek chyba się miejsce zwolniło, ona sobie radzi z "trudnymi" przypadkami. Może by wzięła Bastera? O deklaracje będziemy żebrać. to prosze zapytajcie Jej :) a juz musze uciekac Quote
Recommended Posts