BUDRYSEK Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 sonia1974 napisał(a):Czy na fb podaje się konto publicznie ??????????????? raczej tylko na pw Quote
Kocurek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dziekuje za numer konta-bede potrzebowac jeszcze Iban i Swift-bo to dla przelewow zagranicznych.Zawsze co miesiac przeznaczam jakas kwote do podzialu dla psiakow(oprocz deklaracji) poki co porobilam wlasnie wczoraj przelewiki dla bid naszych.Cioteczki poki Basterek nie ma pelnych deklaracji to na razie sie wstrzymam-kiedy juz beda natychmiast zrobie przelewik:)Nie krzyczcie....:) Quote
Olena84 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dobrze, poprosze numer konta na pw, cos wyskrobie, ale niestety malo Quote
sonia1974 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Kocurek']Dziekuje za numer konta-bede potrzebowac jeszcze Iban i Swift-bo to dla przelewow zagranicznych.Zawsze co miesiac przeznaczam jakas kwote do podzialu dla psiakow(oprocz deklaracji) poki co porobilam wlasnie wczoraj przelewiki dla bid naszych.Cioteczki poki Basterek nie ma pelnych deklaracji to na razie sie wstrzymam-kiedy juz beda natychmiast zrobie przelewik:)Nie krzyczcie....:) CZY CHODZI O TAKI KOD Pekao SA: PKOPPLPW , ZNALAZŁAM TO W NECIE . A MOŻE MUSZĘ UDAĆ SIĘ DO BANKU PO DOKŁADNE INFO Quote
monika083 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='sonia1974']CZY CHODZI O TAKI KOD Pekao SA: PKOPPLPW , ZNALAZŁAM TO W NECIE . A MOŻE MUSZĘ UDAĆ SIĘ DO BANKU PO DOKŁADNE INFO tak, to jest SWIFT, a przed numerem konta wystarczy wpisac PL, mi tez sie przyda ten kod, przeleje po wyplacie(w przyszly weekend) grosik. Quote
BUDRYSEK Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Pozdrowionka od Basterka :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
__Lara Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Basterku....... dziękujemy pięknie za zdjęcia! Fajnie Cię piesku zobaczyć. Czy ktoś nie mógłby obciąć Basterka? Zwłaszcza te "wąsy" na pysku. Quote
sonia1974 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Olena84 napisał(a):Dobrze, poprosze numer konta na pw, cos wyskrobie, ale niestety malo jest przelew 10zł dziękuję w imieniu chłopaka :loveu: uzupełniam w drugim poście wpłaty dla Basterka , stan konta to 69zł Quote
__Lara Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Trzeba szukać dalej...... będę ciągle rozsyłać zaproszenia. Quote
Maciek777 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 __Lara napisał(a):Czy ktoś nie mógłby obciąć Basterka? Zwłaszcza te "wąsy" na pysku. He he, to samo chciałem napisać oglądając fotki:-) Zaglądam tu od czasu do czasu i kibicuję:-) Próbowaliście przedstawić jego sprawę w jakimś stowarzyszeniu lub fundacji? Quote
sonia1974 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Maciek777 napisał(a):He he, to samo chciałem napisać oglądając fotki:-) Zaglądam tu od czasu do czasu i kibicuję:-) Próbowaliście przedstawić jego sprawę w jakimś stowarzyszeniu lub fundacji? taki dziadek mróz z naszego basterka Maciek podpowiedz w jakiej fundacji szukać pomocy dla basterka to będę próbować Basterek jest wykastrowany czy w jego wieku to odpada ? Quote
Maciek777 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 sonia1974 napisał(a):Maciek podpowiedz w jakiej fundacji szukać pomocy dla basterka to będę próbować Właśnie szukałem jakiejś fundacji dla terierów i nie ma. Jest jedynie dla bullterierów:-) Może zgłoście go do jakiejś miejscowej fundacji / stowarzyszenia? No właśnie, a gdzie jest to schronisko? Można spróbować w ogólnopolskich, chociaż wtedy szansa jest mniejsza. Żadnego konkretnego adresu Wam nie podsunę bo sam nie wiem. Możecie szukać, próbować i może się uda... Quote
BUDRYSEK Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 fryzjer na razie raczej odpada, to dodatkowy stres jest wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany Quote
__Lara Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Kurcze, szkoda, bo te wąsy mu urody nie dodają ;) Quote
sonia1974 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 __Lara napisał(a):Kurcze, szkoda, bo te wąsy mu urody nie dodają ;) eee Ciotka piękny pychol nawet nieogolony :eviltong: a jakie zęby ma szerokie Quote
Maciek777 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 BUDRYSEK napisał(a):fryzjer na razie raczej odpada, to dodatkowy stres A jakby zabrał się za to ktoś na miejscu? Ktoś z poczuciem estetyki i symetrii:-) Tylko nożyczkami rachu ciachu i po strachu:-) Quote
__Lara Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Maciek777 napisał(a):A jakby zabrał się za to ktoś na miejscu? Ktoś z poczuciem estetyki i symetrii:-) Tylko nożyczkami rachu ciachu i po strachu:-) Właśnie, rach ciach i będzie po sprawie ;) Quote
BUDRYSEK Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Maciek777 napisał(a):A jakby zabrał się za to ktoś na miejscu? Ktoś z poczuciem estetyki i symetrii:-) Tylko nożyczkami rachu ciachu i po strachu:-) On do człowieka podejdzie tylko na moment, powacha, pozwoli sie czasem pogłaskać i w nogi Quote
sonia1974 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Dziś przyszły pieniążki od MARGOTH -35ZŁ za bazarek, zbiorowy przelew i wpłata jednorazowa od ANIA SHIRLEY-60ZŁ :B-fly:BARDZO DZIĘKUJEMY :B-fly:BASTEREK MA NA KONCIE 164ZŁ BARDZO PROSZĘ PILNUJCIE MNIE , PIERWSZY RAZ ROZLICZAM CUDZE PIENIĄDZE I MAM OKROPNEGO STRESA :wallbash: Quote
Recommended Posts