sonia1974 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 (edited) 2 post deklaracje wyczyściłam skrzynkę i nie pamiętam kto potwierdzał deklarację , proszę pisać jeżeli coś pomyliłam Edited May 14, 2012 by sonia1974 Quote
sonia1974 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='kakadu']sonia, a może byś napisała do jakiegos moda o przepisanie wątku na ciebie? budrysek nie ma czasu i dlatego też pewnie wątek podupada; przydałoby się uaktualniać na bieżąco pierwszy post; jeśli macie jakieś fanty na bazarki to prosze o ich zdjęcia na kakadu545@wp.pl zrobię bazarek dla bastera ze zdjęć, a ofiarodawcy zajmą się wysyłką; będą również zobowiązani do śledzenia losów swoich fantów, aby w odpowiedniej chwili odezwać się do kupującego i uzgodnić z nim warunki wysyłki (rodzaj paczki, termin, adres odbiorcy) proszę też, aby w tytule maila był koniecznie nick z dogo ofiarodawcy, bo potem trudno się połapać kto jest kim; niestety niewiele więcej mogę w tej chwili zrobić; a może szybciej będzie wstawić zdjęcia fantów prosto na bazarek Quote
kakadu Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) mozna by było, tylko to wymaga naprawdę dobre synchronizacji; czasem w dwie osoby sie trudno dogadac z terminem/godziną, a przy większej ilości ofiarodawców to mi sie wydaje niemożliwe; bazarek powinie byc czytelny, wszytkie zdjecia możliwie razem, żeby bylo wiadomo gdzie sie konczy oferta "sprzedazy", a gdzie zaczynaja oferty kupna/licytacji; bo jak zdjęcia będa na róznych stronach (a tak sie to skonczy, jak ofiarodawcy beda je dodawac w roznych terminach), to bedzie ciezko przegladac, nie kazdy bedzie szukal gdzies dalej - pogubia sie; jesli bazarek bedzie robila jedna osoba, to majac dostep do pierwszych (zarezerwowanych przez siebie) postow, bedzie mogla w kazdej chwili dodac zdjecia, nawet jesli dostanie je po kilku dniach od rozpoczecia bazarku; moim zdaniem lepiej, zeby zdjeciami dysponowala jedna osoba, ale to juz zrobicie jak bedziecie uwazac; łatwiej jest zreszta chyba wyslac kilka zdjec na czyjegos maila, niz samodzielnie je wklejac na wątek, wiec to nie ulatwi sprawy; ale oczywiscie nic nie narzucam; mozna jeszcze zrobic tak, ze sie umowimy na jakis dzien, kazdy kto bedzie mial cos do oddania zarezerwuje sobie jeden - dwa posty jakims nieistotmym wpisem na pierwszej stronie, a potem juz w dogodnym dla siebie trminie, powstawia w te posty zdjecia robiac ich edycje; Edited May 15, 2012 by kakadu Quote
kakadu Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) [quote name='margoth137']spoko fanty na bazarek trzymam:) mama obiecała, że też coś wynajdzie:) prosze o wyslanie zdjec na kakadu545@wp.pl edit: chyba, że bedziesz robiła bazarek sama oczywiscie ;) bo tak sie wyrwalam przed orkiestre ;) Edited May 15, 2012 by kakadu Quote
sonia1974 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 wysłałam zdjęcia ale zapomniała o opisach , wyślę osobno Quote
kakadu Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='sonia1974']wysłałam zdjęcia ale zapomniała o opisach , wyślę osobno[/QUOTE] zdjecia dostalam, na napisy czekam ;) bazarek zaczne robic jutro rano; Quote
margoth137 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 zaraz wyśle kakadu fotki na maila tylko ogarnę parę watków:) Quote
kakadu Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) margot dostalam twoje zdjecia i opisy, ale w opisach jest jeszcze mis i aniolek do powieszenia a nie ma zdjec tych przedmiotow; sonia mam zdjecia i opisy, ale zdjecia sa jakies megawielkie i nie moge ich ogarnac, poporsze tza w domu zeby je troche pozmniejszal; bazarek ze zdjeciami margo jest juz zrobiony, ale poczekam z otwarciem na reszte zdjec; http://www.dogomania.pl/forum/threads/227113-ROBI-SIĘ-superbazar-ze-wszystkim-na-wystraszonego-basterka-do-31-05-g-21-00?p=19099325#post19099325 Edited May 16, 2012 by kakadu Quote
margoth137 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='kakadu']margot dostalam twoje zdjecia i opisy, ale w opisach jest jeszcze mis i aniolek do powieszenia a nie ma zdjec tych przedmiotow; sonia mam zdjecia i opisy, ale zdjecia sa jakies megawielkie i nie moge ich ogarnac, poporsze tza w domu zeby je troche pozmniejszal; bazarek ze zdjeciami margo jest juz zrobiony, ale poczekam z otwarciem na reszte zdjec; http://www.dogomania.pl/forum/threads/227113-ROBI-SIĘ-superbazar-ze-wszystkim-na-wystraszonego-basterka-do-31-05-g-21-00?p=19099325#post19099325 spoko zaraz dosyłam, tez mi się coś nie zgadzało.... Quote
__Lara Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Czyli szykuje się bazarek :) :) :) :) jesteście wspaniałe cioteczki :) Quote
kakadu Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 juz sie w zasadzie wyszykowal, bo sie udalo z tymi zdjeciami od soni, teraz tylko brakujace fanty od margot no i info czy czekac na jakies zdjecia od inych osob; jesli nie to za chwilke otwieramy :) i wydaje mi sie ze by sie przydało jeszcze jedno zdjecie tej sukni lnianej od soni bo na tym co jest niewiele widac ;) Quote
sonia1974 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 otwierają się zdjęcia bazarkowe u was bo mi żadne się nie otworzyło , chciałam sprawdzić jakie zdjęcie tej sukni jest , mam aparat do d.... Quote
kakadu Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 dodane, otwarte, zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227113-ROBI-SIĘ-superbazar-ze-wszystkim-na-wystraszonego-basterka-do-31-05-g-21-00?p=19099325#post19099325 jak to sie nie otwieraja? robilam przez tiny.pic, jak zawsze... moze sprobuj z firefoxa? Quote
BUDRYSEK Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='sonia1974']Na tę chwilę tutaj DEKLARACJE STAŁE Sonia 1974-20zł Cyga-Fryga-25zł Azalia-15zł Gosia85-10zł(niepotwierdzone ) Monika 083-20zł ( pół roku) ***************************** mamy - 80zł ł********************************************** DEKLARACJE JEDNORAZOWE Kocurek-? Fly-? FANTY NA BAZAREK Margoth137 Sonia1974[/QUOTE] bardzo dziękuję za deklaracje, ale bez kompletu deklarcja stalych nie ma mowy zeby Basterek pojechal do hotelu juz kilka razy pies pojechal bez kompletu, wszyscy obiecywali a potem o psie zapomnieli a ja caly czas splacam dlugi, a wszyscy wiedza jak ciezko jest uzbierac pare groszy oprocz tego mam po kilka tysiecy dlugow w lecznicach i ponad 20 zwierzakow na bdt wiec mam nadzieje, ze mnie rozumiecie? Quote
sonia1974 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 bez kompletu deklaracji nić się nie uda ja nawet konta jeszcze nie otworzyłam Quote
kakadu Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='BUDRYSEK']bardzo dziękuję za deklaracje, ale bez kompletu deklarcja stalych nie ma mowy zeby Basterek pojechal do hotelu juz kilka razy pies pojechal bez kompletu, wszyscy obiecywali a potem o psie zapomnieli a ja caly czas splacam dlugi, a wszyscy wiedza jak ciezko jest uzbierac pare groszy oprocz tego mam po kilka tysiecy dlugow w lecznicach i ponad 20 zwierzakow na bdt wiec mam nadzieje, ze mnie rozumiecie?[/QUOTE] oczywiście, że rozumiemy; w pewnym momencie trzeba zacząć patrzeć realnie... Quote
__Lara Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 BUDRYSEK, to jest zdrowe podejście, nie da się inaczej. Quote
BUDRYSEK Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='__Lara']BUDRYSEK, to jest zdrowe podejście, nie da się inaczej. zwłaszcza ,ze prawie codziennie jakaś bida potrzebuje naszej pomocy :( Gift ma właśnie operację :( Trzymajcie kciuki!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/227220-Gift-jest-w-trakcie-operacji-(-Proszę-o-kciuki!!!!?p=19111282#post19111282 Quote
BUDRYSEK Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Gift już po operacji...jeszcze śpi teraz jest operowana Kiwi...moje dzisiejsze "znalezisko" :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...3#post19111543 Quote
__Lara Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Zaglądam do Bastera. BUDRYSEK, czy możesz w tytule zmienić jego imię? Quote
Recommended Posts