sonia1974 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 :oops:na fb ja wcale nie potrafię się poruszać:shake: Quote
__Lara Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Halo halo, nie spadamy!!!! Czy inni darczyńcy się może odezwali? Quote
margoth137 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 podrzucam i jak ktoś będzie bazarro robił proszę o kontakt na pw:) Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 sonia1974 napisał(a):basterek jest na fb http://www.facebook.com/events/342263725826656/ udostepnione :) Quote
kakadu Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 a nie ma żadnego ludzkiego, normalnego bazarku na dogo? nie ma mnie na fb... Quote
__Lara Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='margoth137']przytulaki wysyłam i podrzucam!!:calus:[/QUOTE] margoth, cioteczko, Ty to wszędzie jesteś :) :) :) :) Quote
sonia1974 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 niestety ja więcej nie jestem w stanie zrobić , zbyt mała siła przebicia , bardzo mało ludzi sie odezwało a wysłałam chyba ze 150pw :-(, bardzo mi żal baserka wiem że wystraszony pies kłapie dziobem a nawet łapie zębami tak było z moim Fiflokiem a po roku to największy przytulas w moim domu a ma 4 psy i wszystkie po przejściach .Bardzo chcę pomóc Basterkowi ale nić więcej nie potrafię zrobić . Codziennie tu zaglądam ,tylko to nić nie da :shake: Quote
__Lara Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='sonia1974']niestety ja więcej nie jestem w stanie zrobić , zbyt mała siła przebicia , bardzo mało ludzi sie odezwało a wysłałam chyba ze 150pw :-(, bardzo mi żal baserka wiem że wystraszony pies kłapie dziobem a nawet łapie zębami tak było z moim Fiflokiem a po roku to największy przytulas w moim domu a ma 4 psy i wszystkie po przejściach .Bardzo chcę pomóc Basterkowi ale nić więcej nie potrafię zrobić . Codziennie tu zaglądam ,tylko to nić nie da :shake:[/QUOTE] Ja nie wiem co się dzieje, też na jeden wątek wysłałam z 50 zaproszeń i odzew zerowy....:( :( :( Quote
sonia1974 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 myślę że to działa tak że jak jest zagrożenie dla psiaczka to chętniej ludzie dadzą chociaż 5zł a jak psiak w miarę ma dobrze to odpuszczają a szkoda bo dziadulek całe życie nić dobrego nie zaznał Quote
kakadu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) [quote name='sonia1974']myślę że to działa tak że jak jest zagrożenie dla psiaczka to chętniej ludzie dadzą chociaż 5zł a jak psiak w miarę ma dobrze to odpuszczają a szkoda bo dziadulek całe życie nić dobrego nie zaznał[/QUOTE] sonia, a może byś napisała do jakiegos moda o przepisanie wątku na ciebie? budrysek nie ma czasu i dlatego też pewnie wątek podupada; przydałoby się uaktualniać na bieżąco pierwszy post; jeśli macie jakieś fanty na bazarki to prosze o ich zdjęcia na [EMAIL="kakadu545@wp.pl"]kakadu545@wp.pl[/EMAIL] zrobię bazarek dla bastera ze zdjęć, a ofiarodawcy zajmą się wysyłką; będą również zobowiązani do śledzenia losów swoich fantów, aby w odpowiedniej chwili odezwać się do kupującego i uzgodnić z nim warunki wysyłki (rodzaj paczki, termin, adres odbiorcy) proszę też, aby w tytule maila był koniecznie nick z dogo ofiarodawcy, bo potem trudno się połapać kto jest kim; niestety niewiele więcej mogę w tej chwili zrobić; Edited May 9, 2012 by kakadu Quote
margoth137 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='__Lara']margoth, cioteczko, Ty to wszędzie jesteś :) :) :) :)[/QUOTE] staram się, ale chyba nie wszędzie jestem:( Quote
__Lara Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='margoth137']staram się, ale chyba nie wszędzie jestem:([/QUOTE] No bo się nie da :( :( :( Quote
__Lara Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 I dalej nic się nie dzieje, mało kogo interesuje los Bastera, krew się nie leje... Quote
kakadu Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='__Lara']I dalej nic się nie dzieje, mało kogo interesuje los Bastera, krew się nie leje...[/QUOTE] i nikt nie ma zadnych fantów na bazarek? i jesli nie sonia, to może ktoś inny by przejął prowadzenie wątku? ktoś kto ma bezpośredni kontakt z budryskiem? Quote
__Lara Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Z Budrysek nie wiem kto ma bezpośredni kontakt, ale pewnie jak ktoś ma to też ma masę wątków do prowadzenia :( Budrysek wiem, że wchodzi i pisze co jakiś czas co u Basterka. Quote
margoth137 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='kakadu']i nikt nie ma zadnych fantów na bazarek? i jesli nie sonia, to może ktoś inny by przejął prowadzenie wątku? ktoś kto ma bezpośredni kontakt z budryskiem?[/QUOTE] ja mam fanty:) wyślę fotki popołudniu tylko podajcie maila:) Quote
monika083 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 a czy sa juz jakies deklaracje? ja moge dac 20zl ale poki co przez pol roku, bo nie wiem jak dalej z praca,potrzebny skarbnik i wypisane wszystkie deklaracje te stale i jednorazwe. Quote
sonia1974 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 jestem jestem u Basterka , trochę mi się w domu na głowę zwaliło Wątek mogę przejąć ale może wystarczy post na początku do rozliczeń . Jeśli Budrysek będzie miała wieści oczywiście zaraz przekażę Też znajdę trochę rzeczy na bazarek i już liczę stałe i jednorazowe . Quote
sonia1974 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) Na tę chwilę tutaj DEKLARACJE STAŁE Sonia 1974-20zł Cyga-Fryga-25zł Azalia-15zł Gosia85-10zł(niepotwierdzone ) Monika 083-20zł ( pół roku) ***************************** mamy - 80zł ł********************************************** DEKLARACJE JEDNORAZOWE Kocurek-? Fly-? FANTY NA BAZAREK Margoth137 Sonia1974 Edited May 13, 2012 by sonia1974 Quote
margoth137 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 spoko fanty na bazarek trzymam:) mama obiecała, że też coś wynajdzie:) Quote
Recommended Posts