Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie macie plany co do Basterka?DT, hotelik ?U nas w Psanatorium pracuje szkoleniowiec-behawiorysta, mógłby się zająć Basterkiem, może niewiele potrzeba, żeby psiak zmienił swoje zachowanie.Ceny w hotelu uległy zmianie i koszt za dobę wynosi 13zł (było 15zł), czyli wychodzi 390zł - zdaję sobie sprawę z tego, że to nadal dużo. Możliwe też, że osoby, które wcześniej deklarowały stałą miesięczną kwotę wycofały się, a może też o Basterku nawet zapomniały.Skarbnik tutaj potrzebny jak nic.

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Penny, ja bym bardzo chciała pomóc Basterkowi, ale nie ma narazie skarbnika, ogólnie to wątek leży... potrzebna jest osoba, który by poprowadziła ten wątek w łączności z Budrysek. Może masz jakiś pomysł?

Posted

Do prowadzenia finansów na wątku potrzebne jest konto internetowe ja takiego nie posiadam ale jeżeli jesteście w stanie mi zaufać i powierzyć kasę psiaka to mogę takie założyć ( mam nadzieje że sobie poradzę ) TYLKO CZY UZBIERAMY POTRZEBNĄ KASĘ TO PRAWIE 400ZŁ

Posted

Moją deklarację bidulek ma w sobotę przeczytam cały wątek i napiszę do osób które oferowały deklarację , a konto otworzę jak bedziemy mieli prawie komplet deklaracji i jakiś bazarek może ktoś posiada jakieś fanty przyda się na ogłoszenia , jutro zadzwonię też do budrysek zobaczymy co ona na taki układ

Posted

sonia1974 napisał(a):
Moją deklarację bidulek ma w sobotę przeczytam cały wątek i napiszę do osób które oferowały deklarację , a konto otworzę jak bedziemy mieli prawie komplet deklaracji i jakiś bazarek może ktoś posiada jakieś fanty przyda się na ogłoszenia , jutro zadzwonię też do budrysek zobaczymy co ona na taki układ

sonia1974 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Przypomnienie o Basterku do osób będących już kiedyś na wątku wysłane idę szukać dalej chętnych do pomocy .
Ogonek ma bazarek na którym robi FB i banerki zamówię dla basterka

Posted

margoth137 napisał(a):
ja finansowo nie pomogę:( jedynie fantami na bazarek:( takie bidne kudłaciątko:(

Dziękujemy za fanty przydadzą się .Zapraszamy do odwiedzania chłoptasia
Z deklaracjami może być naprawdę ciężko każdy obłożony po dziurki w nosie