andromeda Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Miał ktoś podobna sytuacje?! Zrobiłam remont w chałupie a teraz po wszystkim nie mogę znaleźć zgłoszenia i numerka!! Quote
Casablanca Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 andromeda napisał(a):Miał ktoś podobna sytuacje?! Zrobiłam remont w chałupie a teraz po wszystkim nie mogę znaleźć zgłoszenia i numerka!! To już numerki są powysyłane? Trzeba skrzynkę sprawdzić :) A jak zgubiłaś numerek, to weź dowód wpłaty to pewnie w sekretariacie na wystawie wydadzą ;) Quote
andromeda Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Casablanca']To już numerki są powysyłane? Trzeba skrzynkę sprawdzić :) A jak zgubiłaś numerek, to weź dowód wpłaty to pewnie w sekretariacie na wystawie wydadzą ;) [FONT=MS Shell Dlg 2]Dzięki bo szukam jak szalona w tych wszystkich gratach. Jutro dla pewności zadzwonię do oddziału. Zobaczymy co powiedzą. [/FONT] Quote
magdaww1 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ja dzisiaj otrzymałam numerek. Mamy jednego konkurenta w klasie, proszę dobre duszyczki o fotorelację z Australian Silky Terrierów. My idziemy w kl. młodzieży. Patrycja mam nadzieję że się spotkamy :) Quote
Casablanca Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jeśli ktoś potrzebuje pomocy na ringu, BOG, Parze Hodowlanej, Grupie Hodowlanej to jestem chętna----> http://www.dogomania.pl/threads/212124-Handler-na-wystawę-w-Chojnicach! W sprawia wystawiania poza bazarkiem, kontakt na pw ;) A o około której są godzinie Australian Silky Terriery? :) Quote
Paatrycja Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Magda, postaram się Cię w końcu złapać. ;) Quote
magdaww1 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Paatrycja']Magda, postaram się Cię w końcu złapać. ;) Super. ...... Quote
Itske Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Paatrycja, i co Squ Cię weźmie? Jutro biorę Ickową do Pracy - zapraszamy :-) Quote
Casablanca Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 magdaww1 napisał(a):Ja dzisiaj otrzymałam numerek. Mamy jednego konkurenta w klasie, proszę dobre duszyczki o fotorelację z Australian Silky Terrierów. My idziemy w kl. młodzieży. Patrycja mam nadzieję że się spotkamy :) A o około której godziny będziecie wychodzić i na jakim ringu? :) Quote
magdaww1 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Casablanca napisał(a):A o około której godziny będziecie wychodzić i na jakim ringu? :) Wg. stawki to przed nami 19 American Staffordshire Terrier a potem my, nie mam pojęcia która to by mogła być godzina. Z tego co widzę o podobnej godzinie też będziesz wchodzić :( PS. my na 7 ringu Quote
Casablanca Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 magdaww1 napisał(a):Wg. stawki to przed nami 19 American Staffordshire Terrier a potem my, nie mam pojęcia która to by mogła być godzina. Z tego co widzę o podobnej godzinie też będziesz wchodzić :( PS. my na 7 ringu My na ringu 14 chyba i o podobnej godzinie zapewne. Może dam radę podlecieć i fotki porobić :evil_lol: Jak się załapiecie na jakieś BIS'y (za co trzymam kciuki) to wam popstrykam fotek ;) Quote
magdaww1 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Casablanca napisał(a):My na ringu 14 chyba i o podobnej godzinie zapewne. Może dam radę podlecieć i fotki porobić :evil_lol: Jak się załapiecie na jakieś BIS'y (za co trzymam kciuki) to wam popstrykam fotek ;) Byłoby super :) dziękuję Quote
magdaww1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Wszystkich jadących od str. Sępólna w str. centrum czeka objazd- dość spory. Zablokowana jest ulica 14 lutego od skrzyżowania z Al.Brzozową i Wyszyńskiego (obok wieży ciśnień) aż do ronda Trasa objazdu http://maps.google.pl/maps?saddr=14+Lutego&daddr=53.69355,17.54262+to:Trasa+212&hl=pl&sll=53.689566,17.553792&sspn=0.012833,0.038581&geocode=FRI6MwMd0ssLAQ%3BFW5MMwMd3K0LASlZCYtSSkYCRzGh7APsh71uEA%3BFVJPMwMdtOQLAQ&mra=dpe&mrsp=1&sz=15&via=1&z=15 Quote
Paatrycja Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Powodzenia i do zobaczenia ze wszystkimi jutro! ;) Magda, dzięki za wiadomość! :) Quote
magdaww1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ciekawa jestem jaka pogoda będzie jutro,wczoraj lało, dziś jest upalnie, a jutro ... teraz leje :( my mamy Zw. Mł., Naj. Junior. To już nasz drugi wniosek na Mł.Ch.PL i druga wystawa :) Quote
Casablanca Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 magdaww1 napisał(a):Ciekawa jestem jaka pogoda będzie jutro,wczoraj lało, dziś jest upalnie, a jutro ... teraz leje :( my mamy Zw. Mł., Naj. Junior. To już nasz drugi wniosek na Mł.Ch.PL i druga wystawa :) Gratulacje! Niestety nie dałam rady podbiec na ring i porobić zdjęcia, bo było takie zamieszanie i stres :roll: Byliście na BIS? Może mam jakieś fotki ;) Fotorelacja z wystawy jutro :lol: Quote
macsow1 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 my poszaleliśmy :):) Lhasa apso- Evans Astarte Gold- 9 miesięczny (1 raz na wystawie) pokonał dwa intery i wygrał rasę a w finałach BEST IN SHOW JUNIOR 2!!!! Pekińczyk- Christmas Time Astarte Gold- (1 raz na wystawie) Najlepsze Szczenię a w finałach BEST IN SHOW PUPPY!!! Quote
virtavalo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Czy ma ktoś zdjęcia z BIS i wyborów V grupy?? To i ja sie pochwale: Nasz czarny chowek BARON GASTON ARMANJAK de Sun Vit, czyli Jasiek zdobył 3* BIS chojnickiej wystawy. Niestety nie zabralismy na wystawę aparatu i nie mamy ani jednej foteczki z finałow :( A ja gapa: Gratulacje dla wszystkich zwycięzców większych i mniejszych :) !!!! Quote
magdaww1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Gratulację dla wszystkich :) Casablanca napisał(a):Gratulacje! Niestety nie dałam rady podbiec na ring i porobić zdjęcia, bo było takie zamieszanie i stres :roll: Byliście na BIS? Może mam jakieś fotki ;) Fotorelacja z wystawy jutro :lol: Dziękuję bardzo. Na BIS-ach nie zostaliśmy. Chyba miałyśmy ocenę w podobnym czasie bo jak poszłam na Wasz ring to zaczęło się ocenianie "CHI krótkich" Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 macsow1- Gratulacje ;) virtavalo, mam zdjęcia :) serdeczne gratulacje, zdjęcia zaraz postaram się dodać. magda, szkoda, że nie zostaliście ;) Tak, ocena musiała być w podobnym czasie...Ja po naszej ocenie biegłam na ring 2, bo koleżanka wystawiała corgi, potem biegłam zmienić psa na mp, jeszcze było zamieszanie, bo nie chcieli zmienić, a Blanka pojechała z moją mamą do domu :shake: Chihuahua Blanka, lokata II. Ja w Młodym Prezenterze, grupa młodsza-5/5pkt. w eliminacjach i lokata II ;) Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zdjęcia z wystawy :lol: https://picasaweb.google.com/102719407657406355861/CACChojnice7082011# Quote
Paatrycja Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Gratulację dla wszystkich zwycięzców. ;) Osobiście na Młodym zajęłam III miejsce w grupie starszej, na eliminacjach zaliczając glebę po śliskiej trawie. ;) Wystawiając Siberiankę na BIS Puppy dostaliśmy się do ścisłej szóstki(?) i niestety to by było na tyle. ;) Quote
Itske Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Pogoda była cudna, hi hi, żal mi było ozdobnych maluchów w deszcu i na mokrej trawie, Holender jak zawsze CAC itp. Gratulacje dla Wszystkich - zwycięzców i tych co brali udział, fajnie było zobaczyć tyle pięknych i świetnych psiaków. Paatrycja - osobiste i serdecznie podziękowania i gratulacje :-) do zobaczenia w Sopocie :-) Quote
Recommended Posts