Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andromeda napisał(a):
Miał ktoś podobna sytuacje?!

Zrobiłam remont w chałupie a teraz po wszystkim nie mogę znaleźć zgłoszenia i numerka!!

To już numerki są powysyłane? Trzeba skrzynkę sprawdzić :)
A jak zgubiłaś numerek, to weź dowód wpłaty to pewnie w sekretariacie na wystawie wydadzą ;)

Posted

[quote name='Casablanca']To już numerki są powysyłane? Trzeba skrzynkę sprawdzić :)
A jak zgubiłaś numerek, to weź dowód wpłaty to pewnie w sekretariacie na wystawie wydadzą ;)

[FONT=MS Shell Dlg 2]Dzięki bo szukam jak szalona w tych wszystkich gratach. Jutro dla pewności zadzwonię do oddziału. Zobaczymy co powiedzą. [/FONT]

Posted

Ja dzisiaj otrzymałam numerek. Mamy jednego konkurenta w klasie, proszę dobre duszyczki o fotorelację z Australian Silky Terrierów. My idziemy w kl. młodzieży.

Patrycja mam nadzieję że się spotkamy :)

Posted

magdaww1 napisał(a):
Ja dzisiaj otrzymałam numerek. Mamy jednego konkurenta w klasie, proszę dobre duszyczki o fotorelację z Australian Silky Terrierów. My idziemy w kl. młodzieży.

Patrycja mam nadzieję że się spotkamy :)

A o około której godziny będziecie wychodzić i na jakim ringu? :)

Posted

Casablanca napisał(a):
A o około której godziny będziecie wychodzić i na jakim ringu? :)

Wg. stawki to przed nami 19 American Staffordshire Terrier a potem my, nie mam pojęcia która to by mogła być godzina.
Z tego co widzę o podobnej godzinie też będziesz wchodzić :(
PS. my na 7 ringu

Posted

magdaww1 napisał(a):
Wg. stawki to przed nami 19 American Staffordshire Terrier a potem my, nie mam pojęcia która to by mogła być godzina.
Z tego co widzę o podobnej godzinie też będziesz wchodzić :(
PS. my na 7 ringu

My na ringu 14 chyba i o podobnej godzinie zapewne. Może dam radę podlecieć i fotki porobić :evil_lol: Jak się załapiecie na jakieś BIS'y (za co trzymam kciuki) to wam popstrykam fotek ;)

Posted

Casablanca napisał(a):
My na ringu 14 chyba i o podobnej godzinie zapewne. Może dam radę podlecieć i fotki porobić :evil_lol: Jak się załapiecie na jakieś BIS'y (za co trzymam kciuki) to wam popstrykam fotek ;)

Byłoby super :) dziękuję

Posted

Wszystkich jadących od str. Sępólna w str. centrum czeka objazd- dość spory. Zablokowana jest ulica 14 lutego od skrzyżowania z Al.Brzozową i Wyszyńskiego (obok wieży ciśnień) aż do ronda
Trasa objazdu http://maps.google.pl/maps?saddr=14+Lutego&daddr=53.69355,17.54262+to:Trasa+212&hl=pl&sll=53.689566,17.553792&sspn=0.012833,0.038581&geocode=FRI6MwMd0ssLAQ%3BFW5MMwMd3K0LASlZCYtSSkYCRzGh7APsh71uEA%3BFVJPMwMdtOQLAQ&mra=dpe&mrsp=1&sz=15&via=1&z=15

Posted

Ciekawa jestem jaka pogoda będzie jutro,wczoraj lało, dziś jest upalnie, a jutro ...

teraz leje :(

my mamy Zw. Mł., Naj. Junior. To już nasz drugi wniosek na Mł.Ch.PL i druga wystawa :)

Posted

magdaww1 napisał(a):
Ciekawa jestem jaka pogoda będzie jutro,wczoraj lało, dziś jest upalnie, a jutro ...

teraz leje :(

my mamy Zw. Mł., Naj. Junior. To już nasz drugi wniosek na Mł.Ch.PL i druga wystawa :)

Gratulacje! Niestety nie dałam rady podbiec na ring i porobić zdjęcia, bo było takie zamieszanie i stres :roll:
Byliście na BIS? Może mam jakieś fotki ;) Fotorelacja z wystawy jutro :lol:

Posted

my poszaleliśmy :):)
Lhasa apso- Evans Astarte Gold- 9 miesięczny (1 raz na wystawie) pokonał dwa intery i wygrał rasę a w finałach BEST IN SHOW JUNIOR 2!!!!
Pekińczyk- Christmas Time Astarte Gold- (1 raz na wystawie) Najlepsze Szczenię a w finałach BEST IN SHOW PUPPY!!!

Posted

Czy ma ktoś zdjęcia z BIS i wyborów V grupy??

To i ja sie pochwale: Nasz czarny chowek BARON GASTON ARMANJAK de Sun Vit, czyli Jasiek zdobył 3* BIS chojnickiej wystawy. Niestety nie zabralismy na wystawę aparatu i nie mamy ani jednej foteczki z finałow :(

A ja gapa: Gratulacje dla wszystkich zwycięzców większych i mniejszych :) !!!!

Posted

Gratulację dla wszystkich :)

Casablanca napisał(a):
Gratulacje! Niestety nie dałam rady podbiec na ring i porobić zdjęcia, bo było takie zamieszanie i stres :roll:
Byliście na BIS? Może mam jakieś fotki ;) Fotorelacja z wystawy jutro :lol:

Dziękuję bardzo.
Na BIS-ach nie zostaliśmy.
Chyba miałyśmy ocenę w podobnym czasie bo jak poszłam na Wasz ring to zaczęło się ocenianie "CHI krótkich"

Posted

macsow1- Gratulacje ;)
virtavalo, mam zdjęcia :) serdeczne gratulacje, zdjęcia zaraz postaram się dodać.
magda, szkoda, że nie zostaliście ;) Tak, ocena musiała być w podobnym czasie...Ja po naszej ocenie biegłam na ring 2, bo koleżanka wystawiała corgi, potem biegłam zmienić psa na mp, jeszcze było zamieszanie, bo nie chcieli zmienić, a Blanka pojechała z moją mamą do domu :shake:

Chihuahua Blanka, lokata II. Ja w Młodym Prezenterze, grupa młodsza-5/5pkt. w eliminacjach i lokata II ;)

Posted

Gratulację dla wszystkich zwycięzców. ;)

Osobiście na Młodym zajęłam III miejsce w grupie starszej, na eliminacjach zaliczając glebę po śliskiej trawie. ;)
Wystawiając Siberiankę na BIS Puppy dostaliśmy się do ścisłej szóstki(?) i niestety to by było na tyle. ;)

Posted

Pogoda była cudna, hi hi, żal mi było ozdobnych maluchów w deszcu i na mokrej trawie,
Holender jak zawsze CAC itp.
Gratulacje dla Wszystkich - zwycięzców i tych co brali udział, fajnie było zobaczyć tyle pięknych i świetnych psiaków.
Paatrycja - osobiste i serdecznie podziękowania i gratulacje :-)
do zobaczenia w Sopocie :-)