Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma]Wystawcy krajowi [/FONT] [FONT=Tahoma](dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP)
- za pierwszego psa (z katalogiem) 80 zł
- za każdego następnego (bez katalogu) 70 zł
- za psa w klasie baby, szczeniąt (bez katalogu) 40 zł

[/FONT][FONT=Tahoma] Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki:
- zgłoszone do klasy weteranów,
- z tytułem Championa Międzynarodowego (Int.Champ.),
- wszystkich ras polskich.

[/FONT][FONT=Tahoma]Planowana obsada sędziowska - Judges[/FONT][FONT=Tahoma]
FCI 1[/FONT]
[FONT=Tahoma] Wyacheslav Werbitskij (BLR)
owczarki niemieckie
Dorota Paź (PL)
psy pasterskie
[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 2[/FONT] [FONT=Tahoma]Jolanta Jabłońska (PL)
pinczery, sznaucery
Wanda Kotik (PL)
molosy
Maciej Kozber (PL)
molosy
Marek Lewandowski (PL)
molosy
Wyacheslav Werbitskij (BLR)
molosy
[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 3[/FONT] [FONT=Tahoma]Joanna Szczepańska-Korpetta (PL)
Yorkshire Terrier
Andrzej Pławiński (PL)
pozostałerasy
[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 4[/FONT] [FONT=Tahoma]Jan Sochalski (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]Anna Jaśkiewicz (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 6[/FONT] [FONT=Tahoma]Jadwiga Niciewicz (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 7[/FONT] [FONT=Tahoma]Jadwiga Niciewicz (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 8[/FONT] [FONT=Tahoma]Leszek Siejkowski (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 9[/FONT] [FONT=Tahoma]Zofia Konderla (PL)
Adam Ostrowski (PL)
[/FONT] [FONT=Tahoma] FCI 10[/FONT] [FONT=Tahoma]Maciej Kozber (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Best in Show - Jan Sochalski (PL)

Joanna Szczepańska-Korpetta (PL)
[/FONT][FONT=Tahoma]Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling)[/FONT]

Będzie ktoś jechał przez Radom/okolice? Byłabym bez psa, mogłabym się dołożyć do paliwa. ;-)

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do kiedy można przesyłać zgłoszenia?
Może gdyby ktoś szukał pomocy w wystawieniu psa (żeby nie jechać po nic), może skusiłabym się w końcu. ;)

Itske, jedziesz samochodem?

Posted

[quote name='Paatrycja']Do kiedy można przesyłać zgłoszenia?
Może gdyby ktoś szukał pomocy w wystawieniu psa (żeby nie jechać po nic), może skusiłabym się w końcu. ;)

Itske, jedziesz samochodem?

Jadę samochodem, zapraszam, zgłoszenia do 22.07

Posted

Itske napisał(a):
Owaczrek holenderski, chyba już się skusiła Paatrycja (?),

Acha :)
AgataP napisał(a):
ja też chętnie oddam w dobre ręce na MP 9-miesięczną seterkę irlandzką :)

Zobaczę jak się wystawia seterki i czy nie jedzie pewien cocker spanielek i się odezwę ;) Dziękuję
EDIT:
A startowała już kiedyś w MP? :)

Posted

Casablanca napisał(a):
Acha :)

Zobaczę jak się wystawia seterki i czy nie jedzie pewien cocker spanielek i się odezwę ;) Dziękuję
EDIT:
A startowała już kiedyś w MP? :)

Nie startowała, w ogóle to będzie jej druga w życiu wystawa, ale jeśli chcesz, możesz do nas wpaść i poćwiczyć z nią kiedy chcesz ;) Mieszkamy po sasiedzku :)

Posted

[quote name='Paatrycja']Agata, spotkamy się w takim razie w Chojnicach. Będę Wam kibicować, a po za tym przećwiczę z Rudą przed Sopotem. ;)

super :) no to do zobaczenia w Chojnicach

Posted

AgataP napisał(a):
Nie startowała, w ogóle to będzie jej druga w życiu wystawa, ale jeśli chcesz, możesz do nas wpaść i poćwiczyć z nią kiedy chcesz ;) Mieszkamy po sasiedzku :)

Acha, tylko nie wiem, czy będzie mnie kto miał podrzucić ;) To jeszcze dam znać w najbliższych dniach

Posted

Paatrycja, jadę :-), ale w związku z tym, ze mieszkam z drugiej strony Gdańska, to pomyslałam, ze w jedna stronę, moze Ci zorganizuję transport, a odwieźć, odwiozę. W sobotę mam jeszcze wyjazd i wrócę późno. Spoko, jak nikt się nie znajdzie, to przyjadę, tak jak obiecałam :-)

Widzimy się w środę? Mam barc suczydło do pracy?

Posted

[quote name='Itske']Paatrycja, jadę :-), ale w związku z tym, ze mieszkam z drugiej strony Gdańska, to pomyslałam, ze w jedna stronę, moze Ci zorganizuję transport, a odwieźć, odwiozę. W sobotę mam jeszcze wyjazd i wrócę późno. Spoko, jak nikt się nie znajdzie, to przyjadę, tak jak obiecałam :-)

Widzimy się w środę? Mam barc suczydło do pracy?

Tak, weź. Środa mi najlepiej odpowiada. Jeszcze przedzwonię do Ciebie jutro i się dokładnie umówimy. ;)

Squ, to może mogłabym się z Wami zabrać? ;)