Flaire Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Więc tak. Żeby umieścić zdjęcia na dogomanii, one muszą istnieć najpierw gdzieś indzij w necie. Jeżeli nie masz ich gdzie umieścić (a masz zeskanowane czy inne cyfrowe zdjęcia), to mogę Ci posłać mój adres mailowy, Ty mi prześlesz zdjęcia na maila, a ja potem umieszczę na dogomanii (np. w Galerii terierów), albo powieć Tobie, jak to zrobić. Ale najpierw muszą być gdzieś, na jakimś serwerze w necie. Quote
coztego Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Ela, Musisz umieścić zdjęcia gdzieś w sieci i wstawić adres zdjęć tu, pomiędzy Img (nawet jest taki "guziczek", nie trzeba wpisywać znaczników tylko wystarczy nacisnąć przed adresem obrazka i po) Jeśli wyrazisz zgodę to mogę spróbować wstawić te zdjęcia które od Ciebie dostałam. Póki nie mam zdjęć mojej suni ;) Quote
coztego Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Flaire, jak my się doskonale uzupełniamy (czyt.powtarzamy) :lol: :lol: :lol: Quote
KIRI Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 COZTEGO :D dzięki za propozycję, pozwalam Ci na wrzucenie w obieg zdjęć mojego maleństwa - jak się zmobilizuję to po następnej sesji zdjęciowej spróbuję sama to zrobić - jeszcze raz dzięki duża buźka :D Quote
Flaire Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 coztego, spójrz na forum Grupa 3, Pozostałe teriery. Tam jest topic "Galeria psów z grupy 3 - terierów" czy coś takiego. To chyb byłoby najlepsze miejsce dla tych zdjęć - okej, Ela? Quote
coztego Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Flaire, jak każesz, Ty tu rządzisz ;) Już szykuję do wstawienia. Lada chwila powinny być, o ile coś się nie popsuje ;) Quote
Recommended Posts