Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więc tak. Żeby umieścić zdjęcia na dogomanii, one muszą istnieć najpierw gdzieś indzij w necie. Jeżeli nie masz ich gdzie umieścić (a masz zeskanowane czy inne cyfrowe zdjęcia), to mogę Ci posłać mój adres mailowy, Ty mi prześlesz zdjęcia na maila, a ja potem umieszczę na dogomanii (np. w Galerii terierów), albo powieć Tobie, jak to zrobić.

Ale najpierw muszą być gdzieś, na jakimś serwerze w necie.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela,

Musisz umieścić zdjęcia gdzieś w sieci i wstawić adres zdjęć tu, pomiędzy Img (nawet jest taki "guziczek", nie trzeba wpisywać znaczników tylko wystarczy nacisnąć przed adresem obrazka i po)

Jeśli wyrazisz zgodę to mogę spróbować wstawić te zdjęcia które od Ciebie dostałam. Póki nie mam zdjęć mojej suni ;)

Posted

COZTEGO :D

dzięki za propozycję, pozwalam Ci na wrzucenie w obieg zdjęć mojego maleństwa - jak się zmobilizuję to po następnej sesji zdjęciowej spróbuję sama to zrobić - jeszcze raz dzięki duża buźka

:D

Posted

coztego, spójrz na forum Grupa 3, Pozostałe teriery. Tam jest topic "Galeria psów z grupy 3 - terierów" czy coś takiego. To chyb byłoby najlepsze miejsce dla tych zdjęć - okej, Ela?