Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, mam problem, w moim domu tymczasowo mieszka suka Husky (przyjechala razem z siostra na wakacje swiateczne). Ja przywoze wkrotce nowego psa do domu, bedzie to Bullterier, chcialabym sie dowiedziec jak moge wprowadzic nowego psa do stada i jak bedzie wygladac karmienie, w koncu maluch musi dostawac jesc duzo czesciej niz suka i w dodatku bedzie jadl co innego. Jak rozwiazac ten problem?

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jakies 4 dni...

Dzis przywiozlam szczeniaka i nie jest nawet tak tragicznie, oprocz tego, ze haszczunia troche sie zdziwila jak malec zawisl zaczepiony zebami na jej gardle bulgocac i warczac... ale po kilku atakach wie juz nawet jak go zrzucic... Oj to bedzie wyzwanie... On juz ja nawet z jej poslania zdazyl wyrzucic.

Posted

Na razie sobie daje... a wprowadzenie to bylo dosc ciekawe doswiadcznie. Komicznie wyglada maly bull probujacy znalezc cyce u husky, jak nie znajduje to ja probuje terroryzowac... i zaczyna sie judo czy inne zapasy. Teraz to ja sie zaczynam martwic co bedzie po tych czterech dniach, bo na razie sunia meczy malego za mnie i nie musze go za bardzo zabawiac, potem to sie zacznie :lol:

Posted

Mogą być problemy jak będą dwa psy,albo dwie suki,dwa psy bulteriery mogą zacząć na siebie agresywnie reagować,jężeli jest para to nie powinno być problemu,ale jak już są dwa samce,albo dwie samice to może być problem,należy dać psom ustalić hierarchię między sobą,początkowo psy mogą się gryść,takie walki,kto silniejszy,ale jak już sobie ustalą hierarchię,nie powinno być problemu