Matisse Posted December 29, 2003 Posted December 29, 2003 Witajcie, mam problem, w moim domu tymczasowo mieszka suka Husky (przyjechala razem z siostra na wakacje swiateczne). Ja przywoze wkrotce nowego psa do domu, bedzie to Bullterier, chcialabym sie dowiedziec jak moge wprowadzic nowego psa do stada i jak bedzie wygladac karmienie, w koncu maluch musi dostawac jesc duzo czesciej niz suka i w dodatku bedzie jadl co innego. Jak rozwiazac ten problem? Quote
Matisse Posted December 30, 2003 Author Posted December 30, 2003 Jeszcze jakies 4 dni... Dzis przywiozlam szczeniaka i nie jest nawet tak tragicznie, oprocz tego, ze haszczunia troche sie zdziwila jak malec zawisl zaczepiony zebami na jej gardle bulgocac i warczac... ale po kilku atakach wie juz nawet jak go zrzucic... Oj to bedzie wyzwanie... On juz ja nawet z jej poslania zdazyl wyrzucic. Quote
Matisse Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Na razie sobie daje... a wprowadzenie to bylo dosc ciekawe doswiadcznie. Komicznie wyglada maly bull probujacy znalezc cyce u husky, jak nie znajduje to ja probuje terroryzowac... i zaczyna sie judo czy inne zapasy. Teraz to ja sie zaczynam martwic co bedzie po tych czterech dniach, bo na razie sunia meczy malego za mnie i nie musze go za bardzo zabawiac, potem to sie zacznie :lol: Quote
Rotti Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Matisse Odpowiedź jest jedna. Musisz kupić szczeniaka :lol: Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Mati przyprowadzisz go do mnie :evilbat: :evilbat: Quote
Matisse Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Rotti, jeszce jedno :o :o :o nieee... na razie niee Carr juz by sie nim u Ciebie zajeli, no nie? :evilbat: Quote
coztego Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 MatisseOdpowiedź jest jedna. Musisz kupić szczeniaka :lol: Matisse, jak chcesz to Ci pożyczę mojego! Może się wzajemnie "zajadą", bo ja już nie wyrabiam ;) Quote
Johny Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Mogą być problemy jak będą dwa psy,albo dwie suki,dwa psy bulteriery mogą zacząć na siebie agresywnie reagować,jężeli jest para to nie powinno być problemu,ale jak już są dwa samce,albo dwie samice to może być problem,należy dać psom ustalić hierarchię między sobą,początkowo psy mogą się gryść,takie walki,kto silniejszy,ale jak już sobie ustalą hierarchię,nie powinno być problemu Quote
Rotti Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Johny Spóźniłeś się. Juz po temacie :) A Matisse to wszytko wie :) Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Mati oczywiscie ze by sie zajeli........Moze by sie wymeczyli bo ja tak jak Coztego juz nie wyravbiam :wink: Quote
Rotti Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Cary Nie Ty jedna nie wyrabiasz. Co gdzieś wejdę i wrócę do poczty, to mam jeszcze więcej :lol: Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 he he he :lol: :lol: W sumie to czemu gdzies Sylwka nie spedzasz ? 8) Quote
nice_girl Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Bo Rotti nie może bez nas wytrzymać 8) Quote
Rotti Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Bo mnie nikt nie zaprosił :( a jak rozpuszczałam wici, żeby się spotkać, to jedni chorzy inni zmęczeni. Taki los samotnej biednej kobiety ;) Quote
Rotti Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Ale.... mam Was i to mnie cieszy :angel: Quote
nice_girl Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Rotti Ja tez spędzam sylwka w towarzystwie dogomaniaków :wink: Quote
Rotti Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 nice Dlatego go to PPPPoń, coby 700 nabić ;) Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Rotti kiedy przestane sie bac tirow i innych paskudztw i kieeeeeeddddddddyyyyyys tam zasiade za kolkiem to bedziesz sie modlic o samotnosc :wink: Quote
coztego Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 bo je udusisz :wink: jakie je :o :o :o No "słowo" udusisz! ;) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :) Quote
Recommended Posts