kimiji Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 coś taka cisza u malutkiej... Teraz już lepiej z jej strachem, czy dalej tak źle? Quote
KaroXen Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ostatnio jej strach sie nasilił i zaczęła być agresywna w stosunku do psów ale na szczęście to były tylko 2 spotkania. Teraz jest już co raz lepiej :) Nawet udało mi się z nią ostatnio wejść do schroniska co zawsze było nie możliwe trzeba było ją brać na ręce i wnosić... :) powoli powoli robimy postępy :) Quote
soboz4 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Lalila ma bardzo oryginalna urodę, jest jedyna w swoim rodzaju, takiej mordki jeszcze nigdy nie spotkałam! Quote
kimiji Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 soboz4 napisał(a):Lalila ma bardzo oryginalna urodę, jest jedyna w swoim rodzaju, takiej mordki jeszcze nigdy nie spotkałam! racja, też pierwszy raz taką widzę :) Quote
kimiji Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Czyli jednak domek :D Super:multi::multi: Trzymam kciuki mała ;) :kciuki: Quote
KaroXen Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Relacja z rozmowy z domem Lajli: "Rozmawiałam dziś z opiekunami Lajli , domek super, Lajla ma identyfikator, ma dom z ogrodem, sygnalizuję potrzebę wyjścia, bardzo wpatrzona jest w panią domu, ale bardzo boi się mężczyzn, powoli się przyzwyczaja, ale woli kobiety. Jest strasznym pieszczochem i oczywiście śpi ze swoją panią, zaprasza Karolinę do siebie. We wtorek ma sterylkę." Chyba dopiero teraz dotarło do mnie że Lajla już jest w domu :) Aż mi się łezka w oku zakręciła :( hehe Quote
KaroXen Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Sunia mieszka w domu z ogrodem miewa się świetnie troszkę przytyła. Na początku bardzo bała się męża i synów Pani, teraz szaleje za Panem domu. Śpi na kanapie, ma tam swoje miejsce. Suczka została wysterylizowana. Nie lubi zostawać sama, źle znosi samotność. Państwo są bardzo zadowoleni z jej zachowania robi duże postępy. Robi się odważniejsza, choć dalej boi się głośnych dźwięków. Państwo będą z nią pracować. Są bardzo sympatyczni. Lajla ma zapewnioną opiekę weterynaryjną. Została wyleczona bo miała kaszel i została zaszczepiona i odrobaczona.Teraz jest szczęśliwa a sierść aż jej lśni. Oby więcej takich domków. ! :) Zdjęcia na szczęśliwych psach! :) Quote
pralinka94 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Super!! :D i ta uśmiechnięta mordka... bezcenne! :) Quote
KaroXen Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Na początku Lajla - Tina nas nie poznała :P szczekała i warczała na nas... ale jak tylko nas powąchała to ze szczęścia się posiusiała :) hehe Quote
Recommended Posts