Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio jej strach sie nasilił i zaczęła być agresywna w stosunku do psów ale na szczęście to były tylko 2 spotkania. Teraz jest już co raz lepiej :) Nawet udało mi się z nią ostatnio wejść do schroniska co zawsze było nie możliwe trzeba było ją brać na ręce i wnosić... :) powoli powoli robimy postępy :)

• 2 weeks later...
Posted

soboz4 napisał(a):
Lalila ma bardzo oryginalna urodę, jest jedyna w swoim rodzaju, takiej mordki jeszcze nigdy nie spotkałam!

racja, też pierwszy raz taką widzę :)

• 1 month later...
Posted

Relacja z rozmowy z domem Lajli:
"Rozmawiałam dziś z opiekunami Lajli , domek super, Lajla ma
identyfikator, ma dom z ogrodem, sygnalizuję potrzebę wyjścia, bardzo
wpatrzona jest w panią domu, ale bardzo boi się mężczyzn, powoli się
przyzwyczaja, ale woli kobiety. Jest strasznym pieszczochem i
oczywiście śpi ze swoją panią, zaprasza Karolinę do siebie. We wtorek
ma sterylkę."

Chyba dopiero teraz dotarło do mnie że Lajla już jest w domu :) Aż mi się łezka w oku zakręciła :( hehe

• 5 weeks later...
Posted

Sunia mieszka w domu z ogrodem miewa się świetnie troszkę przytyła. Na początku bardzo bała się męża i synów Pani, teraz szaleje za Panem domu. Śpi na kanapie, ma tam swoje miejsce. Suczka została wysterylizowana. Nie lubi zostawać sama, źle znosi samotność. Państwo są bardzo zadowoleni z jej zachowania robi duże postępy. Robi się odważniejsza, choć dalej boi się głośnych dźwięków. Państwo będą z nią pracować. Są bardzo sympatyczni. Lajla ma zapewnioną opiekę weterynaryjną. Została wyleczona bo miała kaszel i została zaszczepiona i odrobaczona.Teraz jest szczęśliwa a sierść aż jej lśni. Oby więcej takich domków. ! :)
Zdjęcia na szczęśliwych psach! :)