Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klateczka - no troszke posiedzi , ale jakos nie placze z tego powodu :loveu: na szczescie

Bezpieczniej, żeby sie nie wiercił i nie latał,

dokładnie tak

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacperku cioteczki chyba bardzo Cię lubią bo dają już 51zł dla Ciebie za książkę :loveu: i 10zł za koguta-zboczucha! Zdrowiej Nam szybciutko zanim ciotka papiśka wyprzeda z domu wszystko co możliwe :evil_lol:

Posted

papisia napisał(a):
Kacperku cioteczki chyba bardzo Cię lubią bo dają już 51zł dla Ciebie za książkę :loveu: i 10zł za koguta-zboczucha! Zdrowiej Nam szybciutko zanim ciotka papiśka wyprzeda z domu wszystko co możliwe :evil_lol:

cioteczko jestes wielka :loveu: dzieki i cioteczkom licytujacym tez dziekujemy serdecznie

wlasnie wrocilysmy z chrupkiem z kolejnej wizyty u pana doktora, jest (odpukac) bardzo dobrze, aby sie tylko teraz nic tam nie wyłamalo - tu trzeba trzymac kciuki.
Jeszcze 3 dni antybiotyk w zastrzyku, kolejna wizyta sprawdzajaca za 5-7 dni, a za 2-3 tygodnie rtg, jak bedzie ok to przeszczep szpiku nie bedzie konieczny, jesli kosc nie bedzie sie dobrze mineralizowac to niestety beda musieli znow go usypiac i kroic - ale ja mam nadzieje ze bedzie ok. Cale zespolenie ktore ma w nodze musi miec jakies 8 do 10 tygodni.

Posted

ee musi być dobrze :cool1: jeszcze niejedną ciotkę Kacperek pogoni :cool3: zobaczycie :eviltong:
A ja dziś opchnęłam kolczyki dla Niunia za 6zł. Dobre i tyle :razz:

Posted

Tanitka - 100zl
Fidelek2- 30zl
Ewelina Ś - 30zł
.............................
razem 160zł - te pieniazki zostaly przeniesione z Mapeta-dzieki dziewczyny

+ 130 AFN
.........................290 zł
(-25 zl wet) = 265

Dzieki

Posted

Zgadza sie jest ok, Kacek staje na tej łapie i nawet niezle zasuwa, ale wlasnie on powinnien ja oszczedzac, wiec takie bieganie wcale nie jest dobre - trzeba chłopczyne przywoływac do porzadku.
Wczoraj zostały zdjete szwy. Za 2 tygodnie znow trzeba połozyc go spac i zrobic rtg i do doktora ze zdjeciem na kontrole.

Posted

Lulka napisał(a):
chyba nie bardzo jednak.....za duzo przykrosci, ciagle tylko kłucie i kłucie i ból :shake:

Oby jak najkrócej... :roll: i mam nadzieję, że szybciutko znajdzie osóbke, która zrekompensuje mu tyle tygodni cierpień i psiurek zapomni o tym szybciej niż sie tego spodziewamy :roll:

Czy Kacperek ma jakiś dług jeszcze?? Ode mnie z bazarków dojdą jeszcze pieniążki - czekam na przelewy.

• 2 weeks later...
Posted

a dobrze, dobrze
bylo rtg i zrasta sie super wiec nie trzeba bylo robic przeszczepu-dzieki Bogu- teraz wizyta za tydzien a za 2 tygodnie znow rtg i wtedy juz ustala pewnie kiedy wyjecie gwozdzi

Posted

Kacperek pilnie szuka domu..
bedzie mu trudno rozstac sie z opiekunkami , ale niestety nie moga go "zatrzymac"
to wpsanialy i kochany pies.
Poko****e szybko i calym sercem ,