agat21 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzięki Chrupciu za informację. To coś puszczę dla Kacperka. Ale jestem nie na bieżąco z Twoimi psiakami..:oops: Quote
Irkowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 To ja dziekuje :loveu: Agatko Ale jestem nie na bieżąco z Twoimi psiakami..:oops: hehe , ja tez juz sie gubię :evil_lol: Quote
Irkowa Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 szykujemy sie na RTG zobaczymy co tam w nodze....:hmmmm: Dzieki Agatko za zainteresowanie juz myslalam ze nikt o niego nie zapyta domku jak nie bylo tak nie ma , a to naprawde wspaniały pies.... Quote
fona Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ja nie pytam, ale czytam :) no i bazarek ladnie wypadl, ponad 50 zl dla Kacperka :) Quote
agat21 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wczoraj wieczorkiem mój TZ puścił parę groszy na AFN dla Kacperka. Sorry, że na razie tylko tyle.. może jeszcze coś wyślę za parę dni, jak obliczę sobie budżet domowy na grudzień...:roll: Daj znać, co RTG wykaże! Quote
agat21 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co z Kacperkiem?? Jakieś wieści po RTG?? Quote
Irkowa Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Kacperek zrobil sobie dziurke w nodze i probuje wydostac drut :mad: wczoraj byl u lekarza za tydzien kontrola , a za 2 tyg.wyjecie wszelkiego zbednego materialu z łapki !!!!! Quote
Bushak Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A jakie są prognozy co do przyszłego poruszania się Kacperka? Czy w związku z tym przemieszczeniem się gwoździa będą jakieś problemy??? Śliczniuchny jest, więc niech szybciutko znajdzie nowy domek :cool3: Quote
Irkowa Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 przyszle poruszanie sie , to jeszcze zagadka :roll: zobaczymy po wyjeciu nie ,gwozdz raczej nie narobil klopotow Quote
Bushak Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Przyznam szczerze, że nie mam czasu przebijać się przez cały wątek, ale co z jego poprzednimi właścicielami? Ustalono, czyj jest Kacperek? Quote
Lulka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jak na razie to długi, długi, długi :shake: i brak pomyslu co dalej wyprzedajemy sie na bazarku ze wszystkiego ale pytanie co dalej :placz: Quote
Lulka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 o widze, ze cioteczki wszystkie pouciekaly :-( Kacper był wczoraj u weta, druty muszą jeszcze zostać, dostał nową porcje tabletek, zeby zakazenie sie nie wdało - bo zrobila mu sie przetoka - za tydzien fotka rtg i znow na wizyte i byc moze bedzie wyjecie gwozdzi Kacperek bardzo ładnie prosi o pomoc finansową i pomoc w szukaniu domku Quote
Bushak Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Podnoszę Kacperka - niech dogomaniacy go zauważą :cool3: Quote
fona Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 za ksiazki żabusi wplynie: 12 zl 31 zl aukcja trwa: 19 zl 13 zl Hurra! Quote
Bushak Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ode mnie za bazarkowe rzeczy poszło 60 zł i z tego co wiem, pieniązki już dotarły :lol: Na razie więcej nie dam rady, bo mi notebook zastrajkował i nie wiem, czy sama naprawa wystarczy, czy też czeka mnie zakup nowego :roll: Ale jak dobrze pójdzie, to w styczniu znowu coś tam wyskrobię :p Mam nadzieję, że z łapką Kacperka już lepiej :razz: Quote
Irkowa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 dzieki dzieki dzieki!!! za pomoc!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: jestescie wspaniali !!!!!! Kacperka czeka kolejne RTG . Quote
Irkowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Kacperek ma juz wyjete gwozdzie zle sie czuje biedaczek nie chce chodzic , caly czas lezy ..... rozmawialam dzisiaj przez tel.z lekarzem , powiedzial ze jesli do srody Kaper nie zacznie uzywac nogi mamy sie pojawic :shake: dostanie srodki przecowbolowe ,,,, Kacperek szuka domu .... Quote
Lulka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kto przygarnie Kacperka? bedziemy wdzieczne za kazdy grosik na hotel i splate dlugu w lecznicy Quote
Recommended Posts