Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam was serdecznie!
Po raz kolejny muszę szukać karmy dla swojej psicy. Oto warunki, które karma musi spełniać:
1. brak drobiu! - pies-alergik
2. maleńkie granulki!
3. najlepiej nie rybna :roll:
4. wysokie walory smakowe - psiak to mała, wybredna małpka ;)
Bardzo was proszę, jeżeli ktoś zna takową karmę, to piszcie swoje propozycje! Cena nie gra dużej roli, najważniejsze żeby mój mały wybredziak coś jadł!
Obecnie mamy orijena z jagnięciną, któego niuńka nie tknie. Wcześniej był brit care również z jagnięciną, ją akurat jadła, ale miałam wrażenie, że sierść nie jest taka, jaka być powinna...
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie propozycje!
Pozdrawiamy - Ada i Maja

Posted

Wolfsblut Dark Forest?
Malutkie kulki, z dziczyzny, mocno pachnąca, jakościowo chyba najlepsza karma jaką miałam kiedykolwiek (!). Tylko Dark Forest to wersja niskobiałkowa, niskotłuszczowa - jak pies jest bardzo aktywny itp. to poszukaj innego smaku.

Posted

Martens napisał(a):
Wolfsblut Dark Forest?
Malutkie kulki, z dziczyzny, mocno pachnąca, jakościowo chyba najlepsza karma jaką miałam kiedykolwiek (!). Tylko Dark Forest to wersja niskobiałkowa, niskotłuszczowa - jak pies jest bardzo aktywny itp. to poszukaj innego smaku.

Martens a czy ta karma bardzo "leci" ziołami?

Posted

Jak na mój gust trochę czuć, ale bez przesady. Podobno kiedyś "leciała" mocniej, ale poprawili skład.
W każdym razie to jedyna karma której przyswajalność u mojej suki mogę porównać do BARFu, i planuję przerzucić na nią też drugiego psa, tylko na wersję wysokobiałkową.