aduska1212 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Witam was serdecznie! Po raz kolejny muszę szukać karmy dla swojej psicy. Oto warunki, które karma musi spełniać: 1. brak drobiu! - pies-alergik 2. maleńkie granulki! 3. najlepiej nie rybna :roll: 4. wysokie walory smakowe - psiak to mała, wybredna małpka ;) Bardzo was proszę, jeżeli ktoś zna takową karmę, to piszcie swoje propozycje! Cena nie gra dużej roli, najważniejsze żeby mój mały wybredziak coś jadł! Obecnie mamy orijena z jagnięciną, któego niuńka nie tknie. Wcześniej był brit care również z jagnięciną, ją akurat jadła, ale miałam wrażenie, że sierść nie jest taka, jaka być powinna... Będę bardzo wdzięczna za wszelkie propozycje! Pozdrawiamy - Ada i Maja Quote
Martens Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Wolfsblut Dark Forest? Malutkie kulki, z dziczyzny, mocno pachnąca, jakościowo chyba najlepsza karma jaką miałam kiedykolwiek (!). Tylko Dark Forest to wersja niskobiałkowa, niskotłuszczowa - jak pies jest bardzo aktywny itp. to poszukaj innego smaku. Quote
aduska1212 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 dziękuję Martens! moja sunia jest mało aktywna, więc poszukam tej karmy :) dzięki za pomoc!!! :) Quote
Chefrenek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Martens napisał(a):Wolfsblut Dark Forest? Malutkie kulki, z dziczyzny, mocno pachnąca, jakościowo chyba najlepsza karma jaką miałam kiedykolwiek (!). Tylko Dark Forest to wersja niskobiałkowa, niskotłuszczowa - jak pies jest bardzo aktywny itp. to poszukaj innego smaku. Martens a czy ta karma bardzo "leci" ziołami? Quote
Martens Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jak na mój gust trochę czuć, ale bez przesady. Podobno kiedyś "leciała" mocniej, ale poprawili skład. W każdym razie to jedyna karma której przyswajalność u mojej suki mogę porównać do BARFu, i planuję przerzucić na nią też drugiego psa, tylko na wersję wysokobiałkową. Quote
Hawanka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Martens napisał(a):Wolfsblut Dark Forest? . U mnie ta karma niestety nie podziałała a tez wybredną małpke mam ....:diabloti: Quote
Adam M. Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Możesz spróbować holistycznej karmy NDFC (Natural Dog Food Company) z jagnięciną. Szczegóły i skład na stronie: http://bartkowakraina.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid=112 pozdrawiam Quote
Recommended Posts