Karro Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ale śmiesznie z tymi uszkami wygląda :D Więcej fotek prosimy! :) Quote
vege* Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Uwielbiam te uszka u Ow. Niem. :loveu::loveu::loveu: Ale z Nera już kawał chłopa :lol: Quote
Falkaa Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Nie mam jeszcze zdjęć moich bąbli ;/. Ale mam nie robione przeze mnie, inne zdjęcia :) Taka oto piękność w podeszłym wieku ostatnio błąkała się po działkach.. wszyscy go po troszku dokarmiali, a ja go przesypiałam :) Szybko znalazł się dla niego nowy, ciepły kąt bo jest naprawdę pięknym, mądrym psem. I chociaż ma około 8 lat to nadal bawi się jak szczeniak :) ma niesamowicie donośmy szczek. Dostał imię Neron :) Teraz już grzeje dupkę w nowym domciu, ale tu mam zdjęcia jak jeszcze był bezdomny. Z tego co wiem, to ktoś go wyrzucił z traktora.. to napewno mieszanka wilczurka długowłosego :) Quote
Falkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Nie u mnie, już by była prawdziwa psiarnia :) Sąsiedzi ją przygarnęli, fajnie bo mogę go odwiedzać :) Już dzisiaj nowe zdjęcia moich CZTERECH SZKRABÓW i nowej kotki :) czyli pięciu szkrabów :D Quote
betty_labrador Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 czesc :D ale Nerus jak na drożdzach wyrósł! ile on juz ma? 4-5miesiecy? :) A ten przybłędka superasny :loveu: To Ty z nim na zdjeciach? :cool3: i zeby kazdy piesek szybko znajdywal domek :( np taki 10letni wyzelek w Kaliskim schronisku :( czekamy na nowe fotki :) Quote
Falkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Hej Bett ! :D Tak to ja na zdjeciach :evil_lol: Tak, niesamowicie szybko znalazł domek.. ale to dlatego, że wszyscy go tu polubilismy :) A wiem, że niestety w schroniskach psy są tak długo, ze umieraja ze starości.. Nawet od szczenięctwa :( .. Ale niestety tak już jest.. EDIT: tak, Neruś ma 5 miesiecy :) Co do zdjęć .. UWAGA UWAGA, Falkaa dodaje najświeższe zdjęcia! :cool3: Świnto lasu :evil_lol:. Jestem niesamowicie dumna z tych zdjęć :loveu: ale najbardziej z tego. a tu reszta : miłego oglądania ! :) Quote
Falkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 A to nasza nowa kocia lokatorka :) Znaleziona, kiedy leżała w deszczu pod płotem, pogryziona przez wałęsające się psy.. Nikt nie zwrócił na nią uwagi.. Wzięłam ją i poszłam do weta :) ma opatrzone ranki, została odrobaczona i zaszczepiona :) Ma pół roku, dostała imię Tequilla :) Tutaj już u mnie 'ozdrowiała' :) Quote
betty_labrador Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wow ile zdjec :D a jakie radosne :) fajnie ze dodalas :D cudne masz zwirzaki :D i nowa icia piekna, przepiekna :D :loveu: a Ty tez fajnie wyszlas na fotach ;) Biegusa ktosik sprzetnal spod blokow, ino pióra zostały :) Quote
Falkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Oooj taki urok Falki :D Jak nie dodaje, to pół roku, a jak dodaje to 30 na raz :D dziekujemy :) i dziękuję ;) oo.. może Tosca? :evil_lol:. albo Tizzy? :cool3: Quote
betty_labrador Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Falkaa napisał(a):Oooj taki urok Falki :D Jak nie dodaje, to pół roku, a jak dodaje to 30 na raz :D dziekujemy :) i dziękuję ;) oo.. może Tosca? :evil_lol:. albo Tizzy? :cool3: ale ze kot ma tak miec na imie? :cool3: ale wiesz ze max mozna na post wstawiac zdjęć 5 , a nie 30 :eviltong: to tak ku przestrodze zanim mod to zobaczy :D a poza tym dawaj jeszcze :) Quote
*Magda* Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Śliczne zdjęcia ;) I Neruś jaki już duży :loveu: i tak pięknie mu uszka stoją :loveu: Reszta gromadki też cudna :) Quote
Falkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 betty_labrador napisał(a):ale ze kot ma tak miec na imie? :cool3: ale wiesz ze max mozna na post wstawiac zdjęć 5 , a nie 30 :eviltong: to tak ku przestrodze zanim mod to zobaczy :D a poza tym dawaj jeszcze :) nie ! może Tosca albo Tizzy sprzątnęły biegusa :D :D aganela napisał(a):Tequilla świetna:smile:ma śliczny kolorek:smile: dziekujemy ! :loveu: tak, jest faktycznie niespotykanie umaszczona :) magdabroy napisał(a):Śliczne zdjęcia ;-) I Neruś jaki już duży :loveu: i tak pięknie mu uszka stoją :loveu: Reszta gromadki też cudna :smile: dziękujemy ślicznie ! :loveu: understandme napisał(a):jaką masz śliczną nową lokatorkę :loveu: dziekuję ! :loveu: Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 piękny Nero, chłopak nieźle wyrósł i jeszcze trochę a będzie wyższy od Saby :D i uwielbiam jak na fotkach razem dwa psiaki siedzą, bo to bez przeróbek jest :) a Tequila ma fajne kolorki i jak dobrze, ze ją przygarnęłaś :multi: Quote
Talucha Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ale tu u Ciebie sporo psów widzę :P Fajnie, że Neron znalazł domek :) Tequilla jest śliczna! Super, że u Was została :D Quote
A&L Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Witamy się :) Śliczne psiaki! http://img101.imageshack.us/img101/2268/dsc01461z.jpg uwielbiam te młodzieńczo ONkowe uszka :loveu: Zapraszamy do nas ;) Quote
taxelina Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Paula03 napisał(a):Prosimy o nowe zdjęcia! ;) popieram, przydalyby sie :loveu: Quote
Falkaa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='kalyna']piękny Nero, chłopak nieźle wyrósł i jeszcze trochę a będzie wyższy od Saby :D i uwielbiam jak na fotkach razem dwa psiaki siedzą, bo to bez przeróbek jest :) a Tequila ma fajne kolorki i jak dobrze, ze ją przygarnęłaś :multi: dziekujemy slicznie ! jak na razie to nero rowna się z saba wzrostem :D [quote name='Talucha']Ale tu u Ciebie sporo psów widzę :P Fajnie, że Neron znalazł domek :smile: Tequilla jest śliczna! Super, że u Was została :-D sporo? tylko 3 :D pewnie, ze fajnie ! :multi: dziekujemy :loveu: [quote name='A&L']Witamy się :smile: Śliczne psiaki! http://img101.imageshack.us/img101/2268/dsc01461z.jpg uwielbiam te młodzieńczo ONkowe uszka :loveu: Zapraszamy do nas ;-) Również pięknie witamy w naszej skromnej galerii ! :) dziękujemy :loveu: Już zaglądamy ! :) [quote name='Paula03']Prosimy o nowe zdjęcia! ;-) będą bedą ! :) Jutro :) [quote name='deer_1987'][quote name='Paula03']Prosimy o nowe zdjęcia! ;-) popieram, przydalyby sie :loveu: będą już jutro ! :loveu: co do Tequilli, pognała do mojej babci :) tam będzie miała lepiej, bo będzie mogła być trzymana w domu, a u mnie nie bardzo.. Quote
Kasi i Lena Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Przychodzę z rewizytą. Śliczne psiaki. Zazdroszczę trzech psów:) Quote
Recommended Posts