Jump to content
Dogomania

Saba i Nero - czyli dwa podpalane poczwarki :)

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dodam kilka zdjęć, bo tak tu cicho.. Na nic nie ma czasu :c
Witamy wsyztskich nowoprzybyłych i dziękujemy za opinie! :D
Psiaki mają się świetnie, ale z Sabinką było bardzo ciężko w Sylwestra. Panicznie boi się strzałów, aż dostawała drgawek..
Ale dzięki bogu, wszystko dobrze się skończyło :)

• 6 months later...
Posted (edited)

Witamy po dłuuugaśnej przerwie, i strasznie przepraszam, że zmyłam się tak bez słowa.. Wszystko mi sie zwaliło na glowę, a szczerze mówiąc, nawet jakoś nie miałam ochoty na te internety :P
Możecie mnie zarżnąć :placz::chainsaw:
TERAZ POWRACAM I POSTARAM SIĘ BYĆ W MIARĘ SYSTEMATYCZNA :) Wydarzyło się u nas sporo, a na początek może predstawię nową domowniczkę, która zawitała u nas 18 lipca. Moje zaskoczenie po wzięciu do rąk cieplutkiego pudełka wypełnionego siankiem, spod którego nieśmiało wychynął blado-różowy nosek, do dziś mnie trzyma! Mój chłopak dał mi najlepszy prezent urodzinowy w dziejach. Wiecie że mam najwspanialszego TŻ-ta na świecie? Wiecie prawda? Jak ja go kocham :loveu:

Witaaamyyy! :)

Edited by Falkaa
Posted

Niee :D Podgryza i bawi się pięknie :) Mam nadzieję, że sie nimi pochwalisz :razz:
Psiaki świetnie, Psotka nie widzi na jedno oczko, myslelismy ze je straci, ale na szczęście tak się nie stało. Zostało takie przymglone i trochę bardziej przymknięte, Psotkę pogryzł w nocy pies który wbiegł na podwórko. Potem zabrał się za Sabę i w efekcie.. zagryzł go Neron. Hałas straszny, ale zanim ktokolwiek zdążył wyjść na zewnątrz, było już po wszystkim..
To było już jakiś czas temu, wszyscy już o tym zapomnieli. Wszystko się unormowało :)

Posted (edited)

Dzięki :loveu:
Dziś przeglądałam adopcje na OwP. Gapię się już od pół godziny i nadal nie mogę uwierzyć..
http://owczarki.eu/psiak/2040
KOPIA NERONA :crazyeye: wygląda identycznie, nawet wielkość taka sama.
Tak się zastanawiam, czy to przypadkiem nie jest pies z tego samego miotu..

Kilka fotek ;)

Edited by Falkaa
Posted

[quote name='magdabroy']http://i1050.photobucket.com/albums/s414/Justyna_Wejman/20130529_172147h_zps77fcb444.jpg a co/kto tam jest koło Nero?

Mi się wydaje, że Nero jest bardziej zarośnięty niż ten pies do adopcji ;)

To Psoteczka :)
Może to wynika z tego, że Nero fakt faktem jest zadbany, nie błąka się, jest regularnie kąpany szamponem z odżywką, czesany i witaminowany, a ten pies szuka domu, został zabrany z ulicy.. Ale może tylko mi się tak wydaje i przesadzam :eviltong: