Jump to content
Dogomania

Saba i Nero - czyli dwa podpalane poczwarki :)

Recommended Posts

Posted

Falkaa napisał(a):

Jak duzy? :evil_lol:
Oo tto skoro jestes juz po przejsciach, to moze masz na to jakies sprawdzone sposoby? :eviltong:

Hmm... rozmiar XXXL :evil_lol:
Muszę Cię rozczarować- na to nie ma lekarstwa :placz::roll:

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Hej Wszystkim :) Dziekujemy :loveu:

[quote name='kalyna']http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=dsc05133ea.jpg&res=medium walki psów :D

i jaki ładny avek :loveu: :loveu:

http://desmond.imageshack.us/Himg20/scaled.php?server=20&filename=dsc05126c.jpg&res=medium jak jest za długa obroża i jest noszona tylko przez Sabę to możesz ją obciąć.. bo ona się zawija... tak jak u nas a teraz szukam nożyczek :roll:

Dziękujemy :loveu: a co do obroży, to nie będę ucinać, bo Nerka tez czasem nosi, a ma tak gęstą kryzę że musi być dłuższa :) A Sabie to w sumie nie przeszkadza :eviltong:
Betty nic ciekawego, no.. może oprócz tego że Nero pogrążył się w niezobowiązującej, gorącej niesamowicie uczuciowej miłości do.. brzozowego kołka :D
Na dzisiejszym spacerku wygrzebał gdzieś w rowie prawie 2 kilogramowy brzozowy kołek i przyniósł go w zębach do domu oddalonego o dwa kilometry :) Nikomu nie każe się do niego zbliżać, kiedy ja albo Saba podejdę, od razu warczy i pokazuje zęby więc daje mu spokój. Ciągle go liże i podryza, ale tak delikatnie, żeby drewienka za bardzo nie bolało :) Nie chce jeść ani pić, kiedy miska jest zbyt oddalona od jego miłości.. Naprawdę nie mam pojęcia, ale zarazem jestem niezmiernie ciekawa, jak się ten romans dalej potoczy :D
Zdjęcia zakochanej pary:

Edited by Falkaa
Posted (edited)

Heej heej wszystkim :)
Zaglądam rzadko, bo laptop mój popsuty, i korzystam z tego siostry, a nie codziennie u niej jestem :(
Dziekujemy ślicznie wszystkim :loveu:
Betty haha dobre sobie.. Falcia i dłuto :evil_lol:
pina_collie już zajrzałam, dzięki za zaproszenie :D
rasowa2410 dziękujemy ślicznie i również cieplutko pozdrawiamy! :loveu:
A co do Nera, już sie trochę ogarnął z tym kołkiem, ale możecie wierzyć lub nie, i tak nadal go ze sobą nosi i gryzie :D pozytyw w tym taki, że przynajmniej ja moge mu zabierać, a Saba nadal nie :D Stawia się wyższej od siebie w hierarchii :razz:

EDIT: parę zdjęć:

Edited by Falkaa