Jump to content
Dogomania

Saba i Nero - czyli dwa podpalane poczwarki :)

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Falkaa']Heyka :) Podrabiany DON :evil_lol: kocha kapiele blotne.. az nadto :shake: Saba kocha wode, a on bloto, pluche, a moze nawet jakies zarosniete smierdzace bagno sie mu trafi w szesliwszy dzien :D nie mam slow na tego psa :evil_lol:[/QUOTE]

Nie martw się, Atosiński to samo :D

Posted

Strzeż się- mój brat uwielbia DON-y tak umarszczone jak Twój Neruś (ja zresztą też) i na pewno będzie chciał Ci go uprowadzić (ja zresztą reż) :mad::evil_lol:

Posted

Cooo? To dawaj mi pod zastaw swojego brata, juz ja sie nim zajme :razz: :evil_lol:
Nie oddam mojej Neruchny nigdy nikomu :loveu: chocby mnie mieli torturowac:diabloti:

A tak swoja droga.. jestescie pewni ze chcielibyscie wyczesywac z jego kudłów zdechłe zaby i zgnile glony? No jeszcze pasowaloby wynitkowac zeby z pozostalosci po rozjechanej wiewiorce :diabloti: nie zapominaj o tym cudownym smrodku z pycha i unoszacym sie zielonym dymku jak dyszy :lol: haha :DMoj pies to istny oblech i dobrze nam z tym! :D

Posted

masz zwyczajnie psa oblecha :evil_lol:
a ja wreszcie skonczylam to logo(wiecej bedzie u mnie na watku i rysunkach). Ale normalnie masakra. Dzis caly dzien siedzialam, wczoraj tez.. ale skonczylam i sie podoba szefowi :multi:

gdzie foty :cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']masz zwyczajnie psa oblecha :evil_lol:
a ja wreszcie skonczylam to logo(wiecej bedzie u mnie na watku i rysunkach). Ale normalnie masakra. Dzis caly dzien siedzialam, wczoraj tez.. ale skonczylam i sie podoba szefowi :multi:

gdzie foty :cool3:[/QUOTE]
Tak, tak zwyczajnie sobie mam :evil_lol:
wiem, widzialam na fejsie :) Genialny ci wyszedl! Nie dziwie sie, bo mi takze sie bardzo podoba :)
Tyle poswiecenia.. rezygnacja z pracy zeby pojsc po dlugopis! :diabloti: oplacilo sie :D fotki beda dzisiaj, z filmikami :) tak pod wieczor :eviltong: (moj wieczor to kolo polnocy :diabloti: po prostu niewiem kiedy dokladnie wroce do domu :)
[quote name='rasowa2410']Witamy się w niedzielny poranek :) Wstawiaj filmiki, wstawiaj bo bardzo lubię oglądać psiaki "prawie na żywo" Czekamy ;)[/QUOTE]
Rowniez witamy :) a filmiki beda, beda.. dzisiaj wracam z ferii to wrzuce. Jakos pod wieczor ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Przyszlam zobaczyc te Twoje potfory:D[/QUOTE]

I jak zyjesz jeszcze? :evil_lol: nie umarlas z przerazenia? :diabloti: Niektorym sie zdarza :cool3:
witamy! ;)

Posted

[quote name='vege*']Przyznaj się, że wymieniłaś Nera na innego psa! :evil_lol: niedawno był taki malutki :-)[/QUOTE]

Chyba ktos mi go podmienil :shake:.. jako szczeniaczek nie byl taki oblesny :evil_lol:
[quote name='SZPiLKA23']Ale Nero ma piekna kryze starsznie mi sie pdoba jak pies ma taka[/QUOTE]

Tez mi sie to podoba :loveu: niczym lew :)

Posted

[quote name='Falkaa']Cooo? To dawaj mi pod zastaw swojego brata, juz ja sie nim zajme :razz: :evil_lol:
Nie oddam mojej Neruchny nigdy nikomu :loveu: chocby mnie mieli torturowac:diabloti:

A tak swoja droga.. jestescie pewni ze chcielibyscie wyczesywac z jego kudłów zdechłe zaby i zgnile glony? No jeszcze pasowaloby wynitkowac zeby z pozostalosci po rozjechanej wiewiorce :diabloti: nie zapominaj o tym cudownym smrodku z pycha i unoszacym sie zielonym dymku jak dyszy :lol: haha :DMoj pies to istny oblech i dobrze nam z tym! :D[/QUOTE]

Mój brat jest duuży, uważaj sobie :D:evil_lol:

Moja droga, ja miałam gorsze praktyki z Oskarem, moim poprzednim psem i wierz lub nie, Twój Neruś przy nim, to szop pracz :loveu: