Sonka95 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ale fajną masz gromadke :) Jak dla mnie to ten psiak do adopcji jest podobny to twojego ;-) Quote
Karro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Faktycznie, pies jest bardzo podobny do Nerona. http://i1050.photobucket.com/albums/s414/Justyna_Wejman/20130529_172358_zps1ebb29f9.jpg Jaki misiu :loveu: Quote
Falkaa Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Tydzień temu zaginęła nasza ukochana suczka Saba.. Najprawdopodobniej została skradziona z naszego podwórka. Powoli wygasa w nas nadzieja na odnalezienie jej. Tak ciężko mi pogodzić się z tym, że już nigdy jej nie zobaczę. Mam tylko nadzieję, że złodziej będzie się nią troskliwie opiekował i będzie dbał o to, o co tak bardzo walczył. W sierści tego psa jest więcej moich łez niż we mnie wody. Była ze mną zawsze i wszędzie.. Kocham Cię Malutka :-( Nawet przy pisaniu tego posta, aż łzy się cisną same do oczu.. Zawieszam na jakiś czas, przepraszam za te nieregularności. Quote
Pinesk@ Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Boże, ludzie są podli :( nie poddawaj sie Falka, walcz o nią, rozwieszaj ogłoszenia, szukaj po schroniskach, nie poddawaj się! Psy znajdują się po długim czasie więc zrób to dla Sabuni :( Quote
Karro Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Przykro mi :( Mam jednak nadzieję, że wróci do domu, czasami cuda się zdarzają. Trzymaj się. Quote
vege* Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Bardzo mi przykro :( Ale pamiętaj, nadzieja nie umiera nigdy, szukaj, rozwieszaj ogłoszenia, pytaj ludzi, psy się znajdują nawet po długich poszukiwaniach. Mojej byłej sorce od biologii zaginął w grudniu psiak. Uratowany z cmentarza, z resztą sama jej pomagałam tego psa złapać przez prawie miesiąc, i przez jakiegoś debila, który walnął jej w bramę i ją uszkodził ten psiak się przestraszył i uciekł. Był chory na padaczkę :( Jedna Pani Ania dalej wierzy, że on gdzieś jest, że może ktoś go przygarnął :( Quote
betty_labrador Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Falkaa tak mi przykro :( biedna TY i Saba :( jak ktoś mógł rozdzielić Was, bo miała taką zachciankę... ludzie sa naprawde beznadziejni! Ale nie poddawaj sie, trzeba szukac wszędzie. Dziwne, nikt by sie tego nie spodziewał :( :glaszcze: Łączę sie z Tobą w bólu :( Quote
Sonka95 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Bardzo nam przykro :-( :-(, ale cały czas trzymamy kciuki za odnalezienie Saby ... Quote
pcheelkaa Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Przykre.. trzymam kciuki za odnalezienie suni.. Quote
Ty$ka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Nie poddawaj się! Jest nadzieja, że się odnajdzie! Trzymaj się ciepło. :* Quote
Luzia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 dokładnie! Często psy odnajdują się po dłuższym czasie, ale odnajdują ;) najważniejsze to nie tracić nadziei i szukać wszędzie gdzie tylko można Quote
Speedymania Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Nie trać nadziei. Na pewno się odnajdzie. Quote
maxishine. Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Witam:) Co z Saba? Spodobała mi się fretka I Nero :) Quote
Recommended Posts