Joann Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Jak ja bym chciała mieć możliwość takiej zgrai psów;] fajnie razem wyglądają;] Quote
łamAga Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 O jeja ile sie u was dzialo :crazyeye: ludzi ktorzy tego psa tam przywiazali tak samo bym przywiazala do drzew i niech siedza glodni i ziebnieci ehhh co za ludzie :-( Iwan jest przepiekny :loveu::loveu::loveu::loveu: reszta ferajny również :loveu::loveu::loveu::loveu: dobrzy z was ludzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Śliczny ten Iwan :loveu: Szkoda tylko, że tak potraktował kota :( Quote
kalyna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 dlatego moje koty od samego początku przeszły chrzest bojowy, że przed psem trzeba uciekać.... Iwan ma sporo genów z DONa, tylko uszy trochę klapiate :D a jak relacje w stadzie? są sprzeczki itp czy szybko odnalazł się na swoim miejscu? super, że tak szybko znalazł dom i oby właściciel się nie zgłosił, bo "pięknie" go już potraktować :roll: Quote
aganela Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ale Nero wygląda na wielkiego :] kula futra jak Simba :P Quote
SZPiLKA23 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 No no to Ci sie cudo trafilo:) dobrze ze go znlazlas, mial wiele szczescia :) Quote
łamAga Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Witamy ;) i co ze znalezionym psiakiem ?? znalezliscie mu dom ?? :loveu: Quote
patusiove Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Śliczne pieski! NERO, NERO, NERO, NERO :iloveyou::loveu::loveu::loveu: *.* Quote
Pinesk@ Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ale Nero piękny jest! A to trzecie futro też Twoje? Bo ja do tyłu jestem :D EDIT: OK, już doczytałam że Twoje :) Quote
betty_labrador Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 hejo wpadam ;) jakie opowiasci... jednak ze pozno weszlam doczytam jutro bo mi głowa ze zmeczenia odpada. Ale zdjecia i psy super, a ten nowy cudowny :) Nero przypomina mi psa z Komisarza Alexa :cool3: :) Szpak samobojca :loL: Quote
Joann Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 rzeczywiście wygląda jak Alex;] hehe Bardzo ładnie wyrósł;] Quote
aganela Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Neruś taki futrzasty nie złapał jeszcze kleszcza? Quote
Falkaa Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Wybaczcie za tak długą nieobecność i za to, że tak niezapowiedzianie zniknęłam.. Od dzisiaj wakacje, i mam mnóstwo czasu na dogomanię! :) U nas wszystko w porządku, Iwan od dawna u nowego właściciela :loveu: wzięliśmy go na kastrację i często go odwiedzamy :) z Sabą, Psotką i Nerem wszystko w porządku, w najbliższym czasie przewiduje zdjęcia :) Jeśli chodzi o mnie, to jutro przychodzą wyniki egzaminów i jestem cholernie zestresowana.. :( Napisałam opowiadanie na polski i tak się rozpisałam, że aż przesadziłam ;) za propozycją koleżanek, zrodził się pomysł, aby to kontynuować i może spróbować wydać po poprawkach? Oceńcie same kochane :loveu: Co myślicie? proszę o dłuugie opinie na ten temat, bardzo dla mnie ważne :D :loveu: [FONT=garamond] [/FONT] [FONT=garamond]>>> GDYBYM BYŁA NAUCZYCIELKĄ JĘZYKA POLSKIEGO... - OPOWIADANIE TWÓRCZE <<<[/FONT] :chainsaw: Quote
Falkaa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 DUUUUUUŻO FOTEK :) Zapraszamy do oglądania, i pozdrawiamy! :D c.d.n. Quote
Recommended Posts