Jump to content
Dogomania

Saba i Nero - czyli dwa podpalane poczwarki :)

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O jeja ile sie u was dzialo :crazyeye: ludzi ktorzy tego psa tam przywiazali tak samo bym przywiazala do drzew i niech siedza glodni i ziebnieci ehhh co za ludzie :-(

Iwan jest przepiekny :loveu::loveu::loveu::loveu:
reszta ferajny również :loveu::loveu::loveu::loveu:

dobrzy z was ludzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dlatego moje koty od samego początku przeszły chrzest bojowy, że przed psem trzeba uciekać....

Iwan ma sporo genów z DONa, tylko uszy trochę klapiate :D

a jak relacje w stadzie? są sprzeczki itp czy szybko odnalazł się na swoim miejscu?
super, że tak szybko znalazł dom i oby właściciel się nie zgłosił, bo "pięknie" go już potraktować :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

hejo wpadam ;)

jakie opowiasci... jednak ze pozno weszlam doczytam jutro bo mi głowa ze zmeczenia odpada. Ale zdjecia i psy super, a ten nowy cudowny :)
Nero przypomina mi psa z Komisarza Alexa :cool3: :)
Szpak samobojca :loL:

• 3 weeks later...
Posted

Wybaczcie za tak długą nieobecność i za to, że tak niezapowiedzianie zniknęłam.. Od dzisiaj wakacje, i mam mnóstwo czasu na dogomanię! :)

U nas wszystko w porządku, Iwan od dawna u nowego właściciela :loveu: wzięliśmy go na kastrację i często go odwiedzamy :)
z Sabą, Psotką i Nerem wszystko w porządku, w najbliższym czasie przewiduje zdjęcia :)
Jeśli chodzi o mnie, to jutro przychodzą wyniki egzaminów i jestem cholernie zestresowana.. :(

Napisałam opowiadanie na polski i tak się rozpisałam, że aż przesadziłam ;) za propozycją koleżanek, zrodził się pomysł, aby to kontynuować i może spróbować wydać po poprawkach? Oceńcie same kochane :loveu: Co myślicie? proszę o dłuugie opinie na ten temat, bardzo dla mnie ważne :D :loveu:

[FONT=garamond]
[/FONT]
[FONT=garamond]>>> GDYBYM BYŁA NAUCZYCIELKĄ JĘZYKA POLSKIEGO... - OPOWIADANIE TWÓRCZE <<<[/FONT] :chainsaw:

• 2 weeks later...