*Magda* Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Falkaa napisał(a): Wiadomość z ostatniej chwili: przybycie Edka przedłuża się do środy, ponieważ mam pilny wyjazd do Poznania :( Ale będzie ! :loveu: Już jest środa :p Jest już u Ciebie Eddy? Quote
Falkaa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 nadal nie ;[ nie mamy czasu jechac bo tatuś ciągle w trasie ;[ Quote
Karro Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Falkaa napisał(a):nadal nie ;[ nie mamy czasu jechac bo tatuś ciągle w trasie ;[ Szkoda :) To czekamy na wiadomośc kiedy będzie już u Ciebie :) Quote
Falkaa Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Mam złe wieści.. Eddy'ego u nas nie będzie.. :( Dostał udaru słonecznego podczas jednego ze spacerów i trzeba było go uśpić :( Żegnaj Eddy [*] :( Jakoś nikt z nas już nie ma zbytnio ochoty na freciaka .. Jeszcze go u nas nie było a tak nam go żal .. Dlaczego wszytsko co tak cieszy, zawsze musi sie popsuć .. ? Quote
kalyna Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ale biedny Eddy :( szkoda zwierzaka :( 3maj się, bo jakby nie było bardzo się cieszyłaś na niego.... :( Quote
Karro Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Falkaa napisał(a):Mam złe wieści.. Eddy'ego u nas nie będzie.. :( Dostał udaru słonecznego podczas jednego ze spacerów i trzeba było go uśpić :( Żegnaj Eddy :( Jakoś nikt z nas już nie ma zbytnio ochoty na freciaka .. Jeszcze go u nas nie było a tak nam go żal .. Dlaczego wszytsko co tak cieszy, zawsze musi sie popsuć .. ? Ojej jaka smutna wiadomość :( Tzrymaj się jakoś. Quote
Falkaa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 dziękuję.. w sumie nie byłam do niego AŻ TAK przywiązana.. Ale wszyscy tak bardzo cieszyliśmy się na jego przyjazd.. :( Quote
Karro Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 To kiedy dorzucisz nowe zdjecia jakieś? ;) Quote
ania90 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 understandme napisał(a):To kiedy dorzucisz nowe zdjecia jakieś? ;) tez bym chetnie obejrzala Quote
aganela Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 co u zwierzaków?Nero ile już urósł?A inteligentka Saba no i Psotka? Quote
łamAga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kiedy bedą jakieś nowe fotki ?? :lol: Quote
Karro Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dOgLoV napisał(a):Kiedy bedą jakieś nowe fotki ?? :lol: dokładnie ;) ? Quote
Joann Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 No własnie kiedy nowe zdjęcia bandy;] ? Quote
betty_labrador Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ojejciu biedny Freciak :( to aż tak sa podatne na wysokie temperatury? :-o przykro mi :( Falcia wróć do nas :loveu: (tudzież --> jak Lessi :eviltong: ) Quote
Falkaa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Wybaczcie cioteczki ale po pierwsze, problemy z internetem, po drugie problemy z aparatem. Wrzucam świeże zdjątka Nerusia :) nie za wyraźne ale sa.. postaram sie w tym tygodniu, o lepsze.. :) Quote
kalyna Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ooo uszka zaczynają stawać :) jaki to śmieszny widok, bo sterczą we wszystkie strony :D Quote
Joann Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ooo " ucha" juz stanęły;] Jakoś wydaje mi sie że, on wolno rośnie;p tez tak chce z moim psami, one z dnia na dzień sie już takie dorosłe zrobiły. Quote
łamAga Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Falkaa Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 kalyna napisał(a):ooo uszka zaczynają stawać :) jaki to śmieszny widok, bo sterczą we wszystkie strony :D dokładnie :D nieraz sie nawet zakładają na siebie :D aganela napisał(a):a gdzie reszta ferajny?;-) będzie wkrótce :) jeszcze w tym tygodniu :) Joann napisał(a):ooo " ucha" juz stanęły;] Jakoś wydaje mi sie że, on wolno rośnie;p tez tak chce z moim psami, one z dnia na dzień sie już takie dorosłe zrobiły. Juz jakis czas stoją :D ooj nie tak wolno :D. niedawno taki maluchny szczenior, a tu juz jak skacze to mi sie o brzuch opiera :D . ale fakt.. jak na 4-miesiecznego owczarka to nie jest ogromny :) dOgLoV napisał(a):słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy! :loveu: Quote
Recommended Posts