kajtuu Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 niee ! za mało:eviltong: więcej fotek Psotki !!!! jest taka słodziutka :loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/838/zdjcie2826.jpg/ uwielbiam takie długie jęzorki :) Quote
Falkaa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 ooo :D to następnym razem będą zdjęcia tylko Psotki :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 To ja protestuje i zadam wiecej zdjec Nera i filmików z jego udzualem !!!!!!!!!!! jest przesłodki :loveu: reszta oczywiscie także :loveu: Quote
Karro Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 dOgLoV napisał(a):To ja protestuje i zadam wiecej zdjec Nera i filmików z jego udzualem !!!!!!!!!!! jest przesłodki :loveu: reszta oczywiscie także :loveu: Dołączam się ! Skąd masz Nera ? ;) Quote
Joann Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ja też chce takie stado;] Nero wydaje sie cały czas taki sam, kudłaty szczenior;] Quote
vege* Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Filmik z Nerem i wężem ogrodowym jest przekomiczny :evil_lol: ale Ci rośnie ten szczylek :loveu: Quote
Falkaa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 dOgLoV napisał(a):To ja protestuje i zadam wiecej zdjec Nera i filmików z jego udzualem !!!!!!!!!!! jest przesłodki :loveu: reszta oczywiscie także :loveu: No dobra :D zobaczę co da się zrobić :P understandme napisał(a):Skąd masz Nera ? ;) Hmm.. Mój Tata go wział z pseudohodowli kolegi.. Nie było popytu, i gdybyśmy go nie wzięli to by skończył jak rodzeństwo - uśpiony.. Joann napisał(a):ja też chce takie stado;] Nero wydaje sie cały czas taki sam, kudłaty szczenior;] Oj niee rośnie grubasek :loveu: i już nawet mu się lekko uszka podnoszą :loveu: vege* napisał(a):Filmik z Nerem i wężem ogrodowym jest przekomiczny :evil_lol: ale Ci rośnie ten szczylek :loveu: To była życiowa okazja, zeby to nakręcić :D zawsze jak podchodziłam z kamerką to gryzł mnie za nogawkę i uciekał :evil_lol: Ale tym razem był tak zafascynowany wodą, ze nawet mnie nie zauważył :D Rośnie, rośnie :loveu: Jak na drożdżach (CanVicie:D) :) Quote
Sheltii Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nero jest śmieszny :) Twoje suczki mają go chyba czasami dosyć? :D Saba fajnie biega po polach ;) Quote
Falkaa Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Sheltii napisał(a):Nero jest śmieszny :) Twoje suczki mają go chyba czasami dosyć? :D Saba fajnie biega po polach ;) Śmieszny mało powiedziane :D Psotka tak - ciągle ma go dosyć :D a saba jakoś wytrzymuje ;) Dziekujemy! :) Quote
betty_labrador Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 czeeeść :) przejrzałam galeryjkę :)Fajne fotki, i fajne zwierzaki. Najbardziej ujęło mnie to jak Sabcia weszła po drabinie. Szkoda ze nie moglam zobaczyć jak schodzi! to dopiero wyczyn :) Ona sama to wymyśliła czy ja nauczyłaś? :> Psotka z tego co przeczytalam to znaleziona. Ale to nie jest Cairn? Wybacz za pytania ale nie czytałam wszystkiego :D Quote
Falkaa Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Witamy cie Betty ! :loveu: Milo, że zajrzałaś :) Dziękujemy za miłe słowo :) Ja ją nauczyłam, żeby mogła zagryzać szczury i kuny, które zawsze uciekały na dach szopy i się śmiały z Sabci bo ona biedna na ziemi ujada :D Więc nauczyłam ją wchodzenia po drabinie na dach, i już żaden szkodnik u nas nie przeżyje :evil_lol: Tak, Psotka jest wzięta z ulicy i zgadłaś - jest w typie(R=R) cairn terrier'a :) Spoko spoko :D pytaj o co zechcesz :P Zresztą wszyscy , jak jesteście czegoś ciekawi, to pytajcie :) Nie krępujcie się :D Quote
Karro Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Falkaa jak dobrze że wzieliście Nera bo taki fajny szczyl :) A tak już by go nie było. Aż strach pomyślec :) Quote
Falkaa Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 nom.. Tylko on i jego dwie siostry z 9-ciu szczeniąt pozostały.. Nie jest typowym rasowcem, ale jak dla mnie jest najsłodszy i najpiękniejszy :loveu: :D Quote
betty_labrador Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 hej!! zgadlam, bo to jest konkurs o rasach :D haha.. Duzo sie dzieje u Ciebie widze :) poczatkujaca galeryjka sie rozwija w zawrotnym tempie :) fanie, oby tak dalej. A zdjecia naprawde sympatyczne. Quote
Falkaa Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Haha wiadomo :D Dziekujemy! :loveu: Quote
kalyna Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 jak ja uwielbiam na Nera patrzeć :) zakochać się można w tym przystojniaku :) a oczywiście dziewczyny w niczym nie są gorsze :) Quote
betty_labrador Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 czy zdjęcia z weekendu przybędą? ;) daj tu filmik ktory wykonałaś ;) Quote
Karro Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 betty_labrador napisał(a):czy zdjęcia z weekendu przybędą? ;) daj tu filmik ktory wykonałaś ;) Czekamy na zdjęcia i filmik ! :) Quote
Falkaa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Filmik? To ten :) Tylko niestety przy napisach trzeba zatrzymywać bo bardzo szybko lecą ;/ :-D http://www.youtube.com/watch?v=LzCqXIWc-yg fajny? :-D Zdjęcia - niebawem :>(jeszcze dziś) Najpierw Będzie Sam Neruś, potem sama Psotka, sama Sabcia i tak na zmianę :D Quote
Falkaa Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Trochę najświeższych zdjeć Nerusia.. teraz będzie przerwa w dostawie zdjeć, bo aparat popsuty :( Quote
łamAga Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://img854.imageshack.us/img854/7295/zdjcie3158j.jpg jak bym widziała mojego Nerusia jak był malutki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='dOgLoV']http://img854.imageshack.us/img854/7295/zdjcie3158j.jpg jak bym widziała mojego Nerusia jak był malutki :loveu::loveu::loveu::loveu: A ja moją Torę, jeszcze kilka miesięcy temu :D Piękny :loveu: Quote
Karro Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 słodki :loveu: http://img825.imageshack.us/img825/5551/zdjcie3150j.jpg Quote
Recommended Posts